Szia köszi a választ! És ott a bejentkezés? Utánam tud jönni feltünés nélkül?
Szia köszi a választ! És ott a bejentkezés? Utánam tud jönni feltünés nélkül?
Attol van jobb hely.... 😉 Kodályon... Ott is törzsvendég vagyok ☝️😁
Diszkrét a hely meg az utca, telefonon érdeklődj, hogy pontosan hogy tudod megoldani.
Sziasztok! Lénuskáról tudtok valamit? Nem hírdet már egy ideje. Köszi
Mindenkinek boldog mikulást
Neked is Rózácska
Köszi.Neked is boldog Miki napot kívánok.🎅
Sziasztok!
Mostanában volt valaki Adelinhez? Aki volt, légyszíves írjon már itt rám, előre is köszönöm! 🤗
Sziasztok!A Guszev mellett próbálta mar valaki a lányokat? Privibe is jöhet. Jó tudom más kategória...
Kedves Urak, jól látom a facebook-oldalon, hogy a Család utcai Thai szalonba visszatért Helen? Tudtok valamit erről? Konkrétan arra gondolok, hogy régi képeket raktak most fel az oldalra, vagy tényleg itt van ő is, meg Honey is megint? Előre is kösz a választ!
Tegnap jártam Claudia (35)—nél , 30 percre mentem. Tusoltam, majd visszaérve meztelenül várt. Szép látvány! A cicik vonzották a tekintetemet és a kezeimet is. Mosolyogva engedte, hogy a cicikkel játszak. Ezután a puncit habzsoltam. Tele volt vele a szám. Natúr franciát kaptam. Ezután misszi. Kellemesen szorít a punci. Kutyusban is csodás látvány a Hölgy. Lovaglóban végzett ki.
Tuti vissza fogok még menni.
nagyon gyönyörű és intelligens hölgy remek humorral.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szia. Honey es Helen is itt vannak. En ma megyek, igaz nem hozzajuk de a telefonban a recepcios mindket holgy nevet mondta, de most Emyt probalom ki. Honey es Helen jo valasztas amugy, foleg Honey.
Sziasztok Izabella34 tud valaki bővebb infót? Esetleg a nem itt hirdető Zita25 is érdekelne. Jöhet privátban is. Köszi.
Natali 23. Képeken ő van igaz nagyon nagyon jól sikerült képek. Ennyi a pozitívum. Unott. Telefonál. Szalag effekt. Részemről nem ajánlott.
Marcsika 45+ masszázs. Képeken nem ő van. Gyengeasszázs türhető francia.
2/2 off
Amanda 25 ről van e valakinek infója? Kállósemjénben hírdet. ha van meg köszönném ha megosztaná velem,
Sziasztok.. A szőket hogy hívják....?
Smiley.
Sziasztok mit és mennyiért vállalnak a lányok?!
Meg kérek mindenkit ..hogy ne reagáljon ..ha priv üzenetbe kapja meg a fotomat ..mivel most tudtam meg hogy a fotommal ,meg a nevemmel élnek vissza ..
Korábban fel tett hirdetésemröl le szedték a képeket ,majd azal férfiakat hivnak el ...mikor meg ide ér az illetö úriember ..nem velem találkozik ..nekem 1 hirdetésem van ,1 viberem ,sajat fotommal ,1 telefonszámom ...
Nem rég tudtam meg hogy a rossz..ok oldalán külön hirdetést is csináltak ..és ugy tudom a környékemen nem csak velem csinálták ezt meg
Én csak veled szeretnék találkozni