Ez így egy elég érdekes helyzet. 🥺
Ez így egy elég érdekes helyzet. 🥺
De azert ne gondold hogy haraggal váltunk el... Sőt.. 😉
Nem gondolok én már semmire sem, de megmondom őszintén nem is érdekel az egész, úgy ahogy van.
Kellemes nyári napot mindenkinek. volna egy kérésem főként a régi motorosokhoz. Volt két lány testvérek Orsi és Anita a Miszáth uton rendeltel . Ha valaki tud róluk valamit írja már meg ha lehet privátban, elég fontos lenne olyan családi örökösödési dolgok.
Élőre is köszönöm.
Érződik a sorok között, hogy pina irigy vagy. Ne legyél az, mivel az közös mindig azé aki perkál a punciert. Amugy ha nem érdekelne a dolog nem válaszoltál volna az írásomra☝️☝️😉🙏☝️
Sokat jártam hozzájuk a régi DAMJANICS laktanya környeken laktak a sarki hazba az elsőn ha jol emlekszem.
Neked is szép napot kívánok!
Dia 20 Esetleg valami valami infó?
Hát szerintem ebben a műfajban kár irigykedni 🤣
Sok sikert a lanyokhoz
Valaki vágta már meg a Niki 20 hirdetőt?! Fotogarancia nincs igy necces, hogy az száll-e be a kocsiba aki a kéoeken van.... Egy info.. Jöhet privatba is.. Köszi 😉🙂
Sziasztok. Megyénk utjain vannak még dolgozó lányok?
Én láttam a bakta előtti parkolóba egy kamionos csaj kereket cserélt. megáltam segítettem neki meg köszönte. és több helyen közmunkások szedték a szemetet, úgy hogy vannak munkásnők az utak mentén.
Emma 55 rol valakinek info?
Képek valósak,korrekt,érett nő,árban is elfogadható.
Kíváncsi voltam a Noémire az apróból így ráírtam kábé annyit róla hogy óránként nyom egy válasz üzenetet nem hajlandó telefonon beszélni isten igazából komolytalan az egész nem is tudom miért hirdet ! valaki jutott már vele ettől többre?
Zsófi 36 masszázs megerős.....? A rózsák barátiak.... Előre is köszönöm..
Délután olyan 4 óra körülre egy isteni franciára tudtok ajánlani valakit?
Szia. En sajnos csak delutan haromra tudok😭 viccet felreteve a mostani itt hirdetok kozul Denisat talan. Mast nem tudnek ebbol a felhozatalbol mondani neked.
Huuhh Gréti valami eszméletlen, mindig tudja fokozni! 😁
Eddig a mai volt a legjobb! 😋 úgy elintézett alig bírtam kijönni! 😆 Nekem is kellett volna egy tolószék! 😆😅🤣🤭😋