Hello! Már nagyon régen abbahagyta a szakmát, és tudomásom szerint el is költözött dunántúlra.
Hello! Már nagyon régen abbahagyta a szakmát, és tudomásom szerint el is költözött dunántúlra.
Tévedsz baratom :) A Minike az Nyiregyen is Minike, meg Debrecenbe is 😉😉
Claudia (43) masszázsról bárkinek egy kis infója esetleg? Telefonban elég szűkszavú, ami nem feltétlenül baj, de egy kis plusz infó jól jönne...
Köszi előre is!
Erre csak annyit tudok mondani hogy egy lány velem is így kezdte hogy a kocsira kell... nem e tudok adni és akkor több is lehet köztünk mint vendég dolog...
Hátha veszi a lapot és magára ismer,de itt nem társkereső ne üljön fel senki egy hirdetőknek sem itt csak a pénz kell nekik és hó lehúzzák a pasikat
Sziasztok,
Nem tudja valaki véletlenül a Ságvárin van esetleg hölgy mostanság?
Sziasztok. Klára 40rol kellene némi infó ha esetleg lenne valakinek jöhet privátba is. Előre is köszi csumi mindenkinek
Sziasztok! Lola 26 vagy Vanda21 - ről valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm.
Hali. Tavaly voltam nálla kellemes csalodás volt! Vendégszeretö nincs nyafi tartja magát a megbeszéltekhez! Részemröl ajánlott kategoria!
Kedves ZéróZénó!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam senkit fogadni.
Egy "korrekt" hölgytől bérletem volna a lakást.
Aki "korrekt módon" az utolsó pillanatban vissza mondta.
Elnézést mindenkitől. Nem én tehetek róla!
Senkit nem tudtam fogadni! Ezért nem értem a negatív lájkokat.
Minden esetre elég érdekes!!!!!
Megegyszer mindenkitől bocs!
Mihelyst találok egy korrekt helyet újra megpróbálom!
Üdv mindenkinek!
Sziasztok
Egy jó kis franciára,tudtok ajánlani valakit
Köszönöm
Sziasztok! Niki 26-rol van valakinek infója?
Ha arra kéne hogy akármikor legyen freepunci, meg néha egy-egy Deák, akkor igen. Egyébként nem.
Lola (26) van esetleg valakinek tapasztalata? Akár pm-ben is jöhet. Köszönöm előre is.
Szia!
Alexa 29, vagy Erikát ajánlottam volna még, de ő Debrecenbe költözött.
hello !
Gabriella 39 ?
Krisztina 22 valaki vélemény?
Ha lesz kedve hozzá. Mostanában hülyiti a vendégeit...
NEKEM A NAGY KEDVENCEI KRISZTA, DÓRA, LINDA, ANETT, BELLA, ANNA VOLT. Őkmár civilek. Rami akkor volt a kedvencem aikor a Jókayn még kis ártatlan csitr volt.
Bevallom öszintén akkor rajongtam érte.
Minden héten jártam hozzá.
De megváltozott. Nem vette fel a telefont, nem fogadott mikor meg volt beszélve.
Debrecenben és itt is vannak olyan nők akik kb 10 éve régi motorosok, és mégis hozzák a szinvonalt. Most itt Gaabriella 39 a nyerő nálam.
Mindenkinek van véleménye.
Rajongoból lehet valaki elforduló is.
Akitol elfordulnak anak mindig oka van.
2011 óta járok csajokhoz.
Egy MILKA CSOKI ÁRÁT biztos már a hobbymra költöttem.
Volt olyan mikor megbántam, mert nem volt édes, de még fényes se.........
Ez most komoly?
Komolynak szánt próbálkozás. :D Tapasztaltaknál úgyis jelez a radar.