Szerintem reális a 29 max 1-2év! Mellei nem állnak annyira mint egy 18 évesnek de azért ne mond hogy lógnak szerintem szép normál méretű cicik vannak:)
Szerintem reális a 29 max 1-2év! Mellei nem állnak annyira mint egy 18 évesnek de azért ne mond hogy lógnak szerintem szép normál méretű cicik vannak:)
Nem tudom milyen intenziv hatásra vágytál volna,de szerintem ha egymásra tudtok hangolódni,biztosan nem haragszik meg ha felveted neki,mire vágysz.Persze attól még mondhat rá nemet.A cicikkel meg nem tudom mi a bajod!Kézbeillő,izgató cicikkel rendelkezik.Ja hogy nem áll mint a cövek?Istenem!Ki ezt szereti,ki azt!Attól még nem kell öregasszonyozni egy fiatal hölgyet.Szemeddel bajok lehetnek!Tinust mi így szeressük!
Én se vettem észre semmi problémát csak nem akartam belemerülni! Semmi baja nincs az intenzívebb dolgokkal és tényleg jó beszélgetőpartner is,
Sziasztok! Lolá-ról vagy Adél-ról van valakinek infója? Köszönöm aki ír!
Egyik sem új. Minőség? Kinek mi az, mindenkinek a szubjektív értékítélete határozza meg ezt. Valakinek a szapult lányok is minőséget jelentenek - különben már rég nem hirdetne, mert nem lenne vendége.
Mindenesetre, hogy válasz is legyen: akikre te újakra gondolsz, azok számomra nem jelentik azt a minőséget, hogy meglátogassam. Nem azt mondom, hogy rossz szolgáltatók, de Nyíregyháza, és három megyeszékhely közelségében sokkal jobbakhoz járhatok vissza, és akkor miért adjam alább. De ez az én nézőszempontom. Nem biztos, hogy te is ezt gondolnád.
Sziasztok. Azért kicsit elgondolkodtató, hogy a szolgáltatók 85% nál mostmár a kölcsönös Fr. is extraként számolandó......
Sziasztok. Sóstón lévő hölgyet keresek 😊
Sziasztok! Örökösföld és környékén keresek hirdetőt, ha valaki tudja hogy ki rendel esetleg arra, ne tartsa magába jöhet privátba is akár, köszönöm
Szép estét! Alizka 18-nál volt már valaki itt Nyíregyházán? Tetszik a kerekded forma? Csak jó lenne valami infó is. Köszönöm.
Sziasztok
Nyiregyhazán, vagy a megyében vannak még utszéli lányok?
Ha igen hol, merre?
Tudja valaki?
Kisvárda - Záhony vonalon a 4-es úton szoktam látni.. de hidd el nekem te nem szeretnéd őket és más épp eszű ember sem.
Ujabb hölgyet látogattam meg Minike 24 néven hírdető hölgyet! A VL-chaten ismertem meg,akkor Debrecenbe hírdetett pont! Elmondása szerint Debrecenbe könnyebben el lehet érni telon mint Nyiregyen. Most itt van Nyiregyen igy meglatogattam. Amikor beszállt a kocsimba ,csak.lestem egy nagyon szép hölgy, nezett rám a nagy szemeivel! Egy lakásba vittem el , utközbe beszelgettünk es akkor éreztem ,hogy a kémia müködni fog :) Nagyon csinos csaj,kepei a valóságot tükrözi teljesen, amit megbeszeltünk ugy törtent minden,kedves volt kedvembe járt , lehetett több pózt is kiprobalni vele, francia finom. Jol éreztem magam vele ,biztos ,hogy ha ujra elérem akkor meglátogatom! Ugy gondolom ha valaki korrekt vele akkor viszonozza,viszont ha valaki nem korrekt vele akkor szerintem határozottan el fogja mondani a velemenyét! Arra is rájöttem nem az a hirdető aki egy nap minnél több "vendéget fogadjon " és futoszallagon tudja le a vendégeit tipus.... pl.... időt se nézett most velem,ugy kerdeztem tőle nem járt még le az időm...?! Ahogy a Tibeti barátom szokta mondani: Ez az en szubjektív véleményem,amit a hölgynél tapasztaltam!
Szamanta23 nál aki volt megtenné hogy ír akár privátban? Kíváncsi lennék:) l
Szamanta23: az érdeklődésből látogatás lett:) szerencsére nem bántam meg:) egy fiatal csinos és szép lány fogadott én pedig szeretem a fiatalokat:) képek mondanám hogy valósak de nekem élőbe még jobban tetszett mondta is fogyott kicsit ami tetszett:) szép kerek popsi pont tenyérbe való jó markolászni:) amit telefonba megbeszéltünk úgy is volt! Nincs nyafogás több féle póz nekem a paci lett a kedvenc vele:) stílusra is bejött nekem közvetlen csajszi:) aki szereti a fiatal csinos lányokat jó választás:)
Hali.
Voltál annak idején Lindánál?
Én voltam, nagyon sokszor 😉😉😉
Én nem! Nem vágom ki az! Miért?
Sziasztok! Tényleg fiatal, igényes szép lányt tudtok ajánlani? Fanni- Zoé külsővel.Velük sajna (mint rajtam kivül sok mindenkinek) elég negativ tapasztalatom volt.
Szomorú amúgy hogy ilyen a hozzáállásuk! Ilyen kinézettel lehetne mit kezdeni:)
Akkor semmi. Arra lettem volna kíváncsi, hogy hozzá képest milyen Szamanta?
Mert ha nem csak külsőleg hasonlítanak(szerintem hasonlítanak kicsit) hanem a szolgáltatás minősége is, akkor tuti törzsvendég leszek, de úgy látom ezt magamnak kell letesztelni. :-)