Sziasztok. Masszázs lányokról tud valaki véleményt írni? Lolita érdekelne leginkább, de a többiekről is szívesen hallgatok véleményt.
Illetve Belly 33 mozgatja még a fantáziám.
Köszi
Sziasztok. Masszázs lányokról tud valaki véleményt írni? Lolita érdekelne leginkább, de a többiekről is szívesen hallgatok véleményt.
Illetve Belly 33 mozgatja még a fantáziám.
Köszi
Sziasztok!
Mostanában nem voltam aktív ezen a téren. Kiket tudnátok ajánlani Nyíregyházán kedves, aranyos, jófej, odaadó, barátnő feelinget nyújtó lányként? (a túlsúlyos, husis lányok nálam kiesnek) Olyan valakit keresnék, aki "emberileg" is rendben van. Tehát a flegma, beképzelt, arrogáns, "fadarabként" viselkedő lányokat akarnám elkerülni.. Laurát, Belly-t, Mercy-t, Kamillát, Ivettet néztem.
Továbbá Egészségügyi főiskolás/Nyíregyházi Egyetemes-es nem hivatásos vonalon mi a helyzet? Vannak még lányok, akik mellékesbe vállalnak még ilyesmit?
Mercynél és ivettnél voltam ők jók többieket passzolom! Mindkét lány más és mást is enged kérdés mi a cél! Ha érdekel írj privátban!
Sajnos nekem is hasonló a tapasztalatom. Bár egyszer sikerült eljutnom hozzá, másodszor már probléma volt mert a megbeszélt időben nem volt elérhető
Sziasztok!
Az Egészségügyi főiskolás/Nyíregyházi Egyetemes-es nem hivatásos vonal engem is érdekelne!
A héten volt szerencsém Kiara (38)-hoz. Nagyon jófej csajszi! :) A franciája ritka jól passzolt az én ízlésemhez, nem is erőltettem a továbbiakat, de a hozzáállása alapján egészen biztos vagyok benne, hogy a változatosabb programot kedvelő kollégák sem fognak csalódni.
Részemről abszolút ajánlott, hacsak nem vagy mellmániás. :)
Daniella nevet olvasva sok vendégnek az jut eszébe: Minőség, No.1. Legenda, Bárcsak vissza térne,vagy sajnos soha nem jutottam be hozzá.... Kamilla20=Melinda21= talán Alexandra 20.... olyan nevet választottál a Daniella22 név alatt amihez mindenki a minőséget köti össze.... de vajon te a minőséget képviseled-e....??? Ez a Név egy nehéz örökség.... ugy mimt a Gina Diamond, Linda, Aniko, csak hogy az elmult 5 évet emlitsem meg.... Remélem vannak akik tudják miről beszélek.... :)
Egy ideje már szemezgetem a hölggyel de még nem volt rá alkalmam hogy meglátogassam,
viszont a legutóbbi névváltása bennem is érdekes érzéseket kavart fel. Egyetlen egyszer sikerült eljutnom “A” Daniellához, aki színvonalát hosszú évek alatt sem tudta senki felülmúlni, érdekesen várom majd a kedves hölgy versenyző mire képes ha egyszer eljutok hozzá :)
Remélem, hogy nem csak azért választotta ezt a nevet mert pont ez volt a naptári névnap, hanem a szolgáltatás is olyan színvonalú lesz, mint ami a névhez kapcsolódva emlékként feldereng.
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Kit lenne érdemes meglátogatni?
Erika 35!
Nagyon szépen köszönöm hogy meg tiszteltél a látogatásoddal 😘😘
Persze, hogy jó neki, meg mindenki másnak is. Erről szól a fórum: megírni a jó és rossz tapasztalatokat. A megbízható szolgáltatóknak reklám és biztos ügyfélkör, a fórumozóknak pedig némi kapaszkodó, hova ne vigyenek rózsákat.
A többiekre valószínűleg nincs szükség.
Minnie(23) hirdetése: " Sziasztok Sofia vagyok."
Na, ez már valami....😅😅😅
Mondjuk annál egy fokkal jobb, mint ha az írta volna: "Sziasztok Béla vagyok."
Sziasztok! A legnagyobb tisztelettel kérdezem, hogy tulajdonképpen ki az, akit nyugodt szívvel ajánlanátok a hirdetők közül?
Szerbusztok drága urak! Amanda29-et szeretném meglátogatni a jövő héten és szeretnék tőletek véleményt kérni róla. Köszönöm!
Na,alakul már a dolog..... van már Daniella,ma lett egy Anikó, ha lesz még egy Gina Diamond meg egy Linda... esküszöm mind a négy hirdetőt felkeresem , le tesztelem őket mert nekem lesz össze hasonlitási alapom ,mivel én voltam mind a "négy eredeti hölgynél nem is egyszer" aztán ha ugy alakul írok egy beszámolót róluk.... :)
Nézz más hölgyet inkább....
Zsófi36 korosztályába nagyon jo,,vagy a fiatal korosztályba a Rami 23 ő is koreekt, jo szolgátato és szép hölgy :)