Igen az elég húzós .....
Igen az elég húzós .....
Üdv mindenkinek!
Végre el jutottam az egyik ki szemeltemhez.(Klaudia 24)
Régóta nézegettem a fotóit és egyszerűen képtelen voltam nem el menni hozzá.
Telefonban kellemes csalódás ért hisz olyan kellemes és kulturált volt hogy nem volt kérdés hogy el menjek hozzá kértem is a leghamarabbi idő pontot.
Mikor oda értem és az ajtót ki nyitotta a lélegzetem el ált.
Nem bántam meg hogy el mentem hozzá.
Az illata egyszerűn csodás volt a lakás is tiszta rendezet volt.
Ez a vélemény csak nekem furcsa kicsit?
Kedves Szerencsközelit
Mért furcsa?
Csak le írtam a véleményemet és a tapasztalatomat.
Én lecsúsztam róla. De bizti szokan voltak Klaudiánál..persze egyik don hjuan se ír semmit. Ma hívtam egy csajt de nem vette fel.Szöszi volt most nem tudom mi a neve de jooo lett volna...Jah Viktória 26. Ő volt már csak más néven.
Triniti-ről nem tud valaki?Lesz még?
Tegnap hívtam párszor. Telefonja nem volt bekapcsolva.😕
Zara feeling.... az joooo..... főleg amikor utoljára itt volt a Zara na akkor az már nem volt gyenge műsor.... vissza jöhetne néha pár napra a Zara is.. meg más is.... 😊 Ez az Estellás info jol jött, nagy segitség a döntésbe.... köszi :)
Sziasztok.Ircsi nevű hirdetőről van valakinek tapasztalata?Köszönöm
Köszönöm!
Mira 26-ocskánál volt már valaki? 🙂😊😇
Nagyon csinos lány a képep tükrözik a valóságot! Már a telefonban elnyerte a tetszésem kedves hangjával! 😊 Tiszta igényes ápolt csajszi! Környezet hangulatos és tiszta! Feszes fenék kézbe való cicik! 😁😊 Szemei igézőek és csábító! Nehéz neki ellenálni! Mosolygós barátnő feeleng teljesen! Életem vidám csaj! Nem nézi az idő. Mindent amit elmond telefonba az úgy is van! Mindenkinek ajánlom senki nem fog csalódni benne hiszen kedves szép lány! (Biztos hogy fogok hozzá járni rendszeresen, mivel őt kihagyni kár lenne)! 😘
Szerencsére "ízlések és pofonok..."
Azt nem tudni hogy ez kire vonatkozik, de a menedzsment egész jó marketing szöveget állított össze.
Fel Fel kéne venni a segítőd hozzáállását és nem érné szó a ház elejét.
Nehéz döntés.A 2 közül pro és kontra érveket várok.Kihez menjek?Laura 24 vagy Klaudia 24? :)
Bocsi h nevet elfelejtettem írni Elisaa 23 ról van szó 😉
Már ne is haragudj de az idő nézést nem arra írta hogy addig marad ameddig akar és nem fizet! Ő arra értette hogy nem vagyok olyan mint ‘’egyesek,, akik a vendégnek azt mondják fél óra után hogy mehetnek mert lejárt az 1 óra! 😊 Remélem így már érted azt hogy ‘’nem nézi az időt’’ 😊✌🏽
Én amondó vagyok, ne támadjátok az Elisáát.... látogassátok meg, otthol a fotelből könnyű okosnak lenni..... én beszéltem vele telefonon, egy nagyon korrekt tájékoztatást kaptam tőle, kulturált hagnemben! Én se voltam nála még, igy csak azt tudom mondani telefonba teljesen okés.... vagy látogassam meg?? Vagy l@togass@tok meg és ha jó, ha rossz le kell írni kőkeményen ide! Vagy látogassam meg én.....?!?! Az is egy lehetőség🤔😉😉🤔
Köszönöm szépen! 😊😊