Köszönöm szépen Staffi!
Viszont kivánom Neked is! 😊
Természetesen Kellemes Ünnepeket kívánok én is Mindenkinek!
További szép napot Nektek! 😘
Köszönöm szépen Staffi!
Viszont kivánom Neked is! 😊
Természetesen Kellemes Ünnepeket kívánok én is Mindenkinek!
További szép napot Nektek! 😘
Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Hölgyek ,urak, kitartást mindenkinek😊😊
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok a hölgyeknek😘 és természetesen mindenkinek🐇🐤🙂
Rebeka 22: Belváros panel 4. emelet, olyan minta fotóin vékony nem nagy cicis magas csaj.Minden gumiba történik, mehet több pózba no nyafi testre élvezés nincs.
Bf nem sok van, nem túl beszédes aki szeretne egy gyors numerát annak ajánlanám.Majd még meglátogatom ha jól megy minden,mindenesetre megtartom....😉😉
Annára gondolsz esetleg? A leírtak alapján arra gondolnék. Viszonylag régen járt erre..kb 2-3 hónapja ...
Nekem Pl... nem hiányzik. De ha téged is megvezetett volna egy párszor, hogy a megbeszélt időpontba nem veszi fel a telefont akkor, és utaztál miatta száz kilométert, lehet te se hiányolnád.... én pl kétszer is vártam rá nem keveset a viztoronynál a Vécseyn.... már ha a Mira 29-re gondolsz....
Orchidea 41!
Kulso: Teljesen megegyezik a kepekkel
Lakas:Also kategoria,ketten dolgoznak benne!
A szolgaltatasrol csak annyit,hogy teljesen atlagos sot,hatulrol nem lehet csinalni es amikor megunja akkor inkabb kiveri! Eroltetett jopofi,hula faradt,*** moderálva ***
*** moderálva ***
Nem mondom hogy ne menj hozza ezt mindenki dontse el maga de en biztosan nem megyek tobbet!
Merci:
Ugyan az a tapasztalatom amit már egyszer régen-régen írtam róla. Pontosan azért mentem amit a legutóbb kaptam tőle. Franciára mentam *** moderálva ***, amit egy plusz óvszerrel egy ujjára húzva abszolválta prosztatamasszázzsal összekötve. Mindent védőfelszerelésben, kézfetőtelnítő kitéve. Remegő lábbal -far*okkal jöttem el tőle ísmét. Köszi Merci!
Dora 23
Profi szolgaltato,kedves,szexi,figyelmes,kozvetlen!
Baratnoje is van,fel is ajanlotak a harmast,de kihagytam,talan majd legkozelebb!
Nagyon ajanlot kategorig!
Gaby már párszor feldobta nekem is ezt. De sajnos időben és térben ezt nem tudom összehozni. De csak összejön egyszer!
Nagyon ajánlott kategória! De csak a kiválasztottaknak 😂😂 mehh
Dora23
A napokban megvolt a masodik fordulo is,nagyon profi a kisasszony!
Natur francia,tobb poz,hangja is van,idot nem nezegeti!
Menjeteeek!
Meglátogattam Gaby 30 nevű hölgyet, eszméletlen volt. Dóra 23 is ráért, cserfesen fel is ajánlották a hármas lehetőségét. Most nem éltem vele, de legközelebb biztos! Gaby kivégzett, kedves volt, kezdeményező. Az esemény után csatlakozott Dóra is egy pár perc beszélgetésre, egy falatnyi törülközőben, felejthetetlen vizuális élmény! Biztos hogy következőre mindkettőhöz megyek!
Lola 25 hm már videója is van ez töccik 😊👏 Igaz még nem jártam nála,de ami késik az nem múlik 😁
Kiara 38ról nem találtam infót. Képeken egész jó!
Kifejtenéd? :) Dóri hangulatember vagy a *** moderálás ***?
LAURA22 KERÜLENDŐ!!!!!a lakásban elég büdös volt...az anyagiak a telefonbeszélgetés és a randi közt hirtelen megnőttek...de a hab a tortán,hogy nem fürdött le a randink előtt,ez elég kiábrándító volt,na meg hogy a *** moderálva ***
*** moderálva *** PETRÁT VISZONT KI NE HAGYJÁTOK!!! BOMBA POPSI,HATÁRTALAN KEDVESSÉG!!!
Ha engem kérdezel!Diszlájk 🤣🤣 a Dóri😁
Nálam ez dönt el mindent. Meg a helyesírás!