Az már több mint egy hete nem is hirdet, nem tudni semmit róla.... :( Lehet kiment világot látni... 🤔🤔🙂
Az már több mint egy hete nem is hirdet, nem tudni semmit róla.... :( Lehet kiment világot látni... 🤔🤔🙂
Nem látom most a hirdetését, Szandra 23 hosszú barna hajú lány arccal hirdet
Jó hogy be írtam a fórumra a két fiatal lányt az Odett és a Lyan, két forumozó társam is meglátogatta, rám is irtak, hogy azért annyira ne siessek hozzájuk :) Ha úgy alakul vissza segítem mindkét fórumozós társamnak, az infokat :)
Én nem tudom, mi van most itt, vagy nagyon uborkaszezon, vagy gőzöm sincs.. Tele vagyunk asap golddiggerekkel.
Jöjjön hát némi helyi helyzetjelentés.
Roxi 30: Haat, ha épp fogorvos vagy, és lebarterezed vele a mutatványt, akkor ajánlom.
Megjelent a régi Amanda is a színen, természetesen új néven + 10 kilóval gazdagabban.
Azért volt ám vidámság is:
Léna 26: A múlt héten járt erre: Na ő viszont szupercuki. Intelligens, korrekt és nem utolsó sorban bombázó. Még jár majd erre. :)
Málna 28: Ő szintén favorit. Barátnőfíling, jófejség 100-as, a többi már jön az előzőekből. Még jön majd vissza.
Sajnos a jelenlegi felhozatal zömében ezt a színvonalat képviseli:
fiatallány várja hívásod . Ha egykis kikapcsolodásra, gyöngétségre vagy akar egykis erotira vágysz keress bizalommal . mindenre nyitott vagyok . minden kedves úriembert várok szolidkis lakásomon . ha meg tetszettek a képeim nincs más hátra csak hívj és már egyeztetünk is .
Haat kicsilány, akármennyire is meg tetszettek a képeid, én nem foglak felhívni. Ez a 'terület' feltételez némi igényességet, amit mondjuk első körben, első benyomásként a hirdetés szövegéből simán levesz az ember.
Szóval jelen felállás szerint a 35 év alatti korosztályból összesen 4 hölgyet merek ajánlani: Pati (33), Lola (25), Ivett (31), Zara (28).
Nyilván (egyelőre :D) nem volt meg mindenki az oldalon, de igyekszem. :D
Jajj. szégyelem magam, de a pluszos összeállítás során kimaradt Ramika :) Szóval 5 hölgyet merek ajánlani, az előző négyet + Rami (22)-t. :)
Newbie_nyh köszönöm 😘😘
Én még megemlíteném Mercy(23)-t is. Fiatal, csinos (legalábbis a ékonyv lányok kedvelőinek), a fotók teljesen valóságosak, semmi plusz, se korban, se kilóban. Ja, és arcképpel hirdet (nekem ez fontos szempont). Jó a szolgáltatása és a hozzáállása a vendéghez. Szóval ő is ajánlható!
Lilike 26,hirdet,hírdet, de tegnap is és mai is ki van kapcsolva a telefonja egész nap! Igy nehéz lesz meglátogatni...
Sziasztok! Régóta olvasom a fórumot, gondoltam megosztok pár tapasztalatot!
Pati: ahogy sokan írták már jó tapasztalatukat vele kapcsolatba, én is csak megerősíteni tudom. Illatosan, csini ruhába fogadott mindig, kedves, aranyos lehet vele beszélgetni is.
Orsyka(az apróból): Ő olyan szerényke típus, hatalmas és szép cicikkel, franciája kellemes, nagyon szűk odalent, viszont elég passzív, ennek ellenére ajánlott, többször voltam nála.
Amira38: Erősen kerülendő! 1 órára mentem, *** moderálva ***, cserébe kb fél óra múlva szólt hogy lejárt az idő! Szinte semmit nem szabad, sőt még el is takarja a látnivalót. Nem akartam elhinni. Mindezek mellett a szülés nyomai se valami guszták, aktus közbe olyan mint egy fadarab.
Dóri22: Tüneményes a hölgy, bomba teste van, szép minden porcikája. Nem mellesleg Ő a legszűkebb akivel eddig voltam, nagyon élveztem, és elhitette hogy ő is élvezi.
*** moderálva ***
Tegnapi termésem: Az idézőjelbe "kedvencem," Adélka " Lebeszéltem vele előtte nap, hogy másnap megyek hozzá, de ugye a multkor reggel 8-ra volt lebeszélve akkor nem birt felkelni, most ezért tizórára dumáltam le vele! Megérkeztem, hivom töbször is, ... ki van kapcsolva.. sms küldök neki megköszönve a kedvességét, egy jó fél óra várakozás után gondoltam ez volt az utolsó esélyed "jányom" majd ne csodálkozz ha neked se fog egy pár vendég elmenni a megbeszélt időre, kiváncsi leszek neked tetszeni fog-e, hogy szórakoznak az időddel, és hirtelen felindulásomba felhivtam a Gia 39et, aki pár száz méterre rendel az Adélkától és fogadott is, de olyan ideg állapotba voltam, hogy gyakorlatilag majdnem semmivel egyenlő volt a teljesitményem, hozzáteszem, hogy a Gia végig türelmes volt és eggyáltalán nem rajta mullott a helyzet, hogy besült a dolog!! Végén váltottunk pár szót "Anikóról" közös ismerősünkről láttam a Gia arcán, hogy rendesen élvezettel beszél a volt kolléganőjéről és csak dicsérte! Megköszönve türelmét, eljöttem! Aztán ujabb gondololat a fejembe felhivom Ramikát ő soha nem csapott még be! Fel is vette megbeszéltük, hogy 15percet kért, zuhanyzás meg aproságok rendezésére! Természetesen amikor ajtot nyitott a Ramika egyből az jutott eszembe ez a csaj egyre szebb! Valahogy vele megvan (volt) első perctől a kémia! Gyors zuhany :) Amikor elkezdte a francia kényeztetést az fordult meg a fejembe minek is megyek én máshoz?? Minek is "kamikázézok" az ujaknál vakrepülésre?? Amikor itt ez a kedves, csinos szép lány, mellesleg az eggyik legjobb finanszirozással :) Nálla már minden okés volt velem, nem kellett szégyenkeznem 😂😂 Végezetül arra jutottam sokkal sürvebben fogom meglátogatni, mert korrekt nem csap be, és a szolgáltatásába is megtalálom a számitásaimat :) Ui: Amit magamrol mondtam Ramika az mind igaz mégha kicsit meg is lepődtél😂😂Szóval köszi csajos hogy megmentetted a napom! :)
Staffi 😘 Én köszönöm a kedvességed!
Várlak máskor is szeretettel 😊😘
Szia!
Orsyka =Jessy?
Igen az 🙂 csak az a régebbi hirdetős neve!
Köszönöm szépen staffi a dicsérő szavakat!:) Szeretettel várlak máskor is!:) Vannak még korrekt lányok..:)) Cippok
Adélka-t én is hívogattam az nap, de csak kisipolt, és jelezte a központ, hogy a hívott fél kap értesítő sms-t. Jó párat kaphatott...
Staffi esete is bosszantó, de az is, hogy ott a hírdetés, és nem érhető el. Semmi kicsöngés, hanem ki van kapcsolva. Legalább le lenne véve a hirdetés (Gaby, Dóri) vagy be lenne állítva, hogy melyik napokon érhető el (Anna).
Zárójeleseket azért tettem oda, mert ők már profin használják ezt, lehetne tanulni tőlük.
Tegnap amikor voltam a Raminál, beszélgettem vele egy kicsit mondom van egy új lány, Perla 28 érdeklődtek nálam de nem ismerem a hölgyet! Erre mondja a Ramika itt van velem szembe lévő szobába! 😁😁 Mondom neki a végén bemutatod nekem? Mondta persze, de sajnos amikor jöttem elfele szólni akart neki a Rami, de kiment a városba vásásolni :( Ha valaki esetleg volt nálla, vagy tervezi esetleg akkor egy kis infot szivesen olvasnák róla a fórumon! Meglátogatnám, hogy magam járjak utánna, de most időhiányba szenvedek :(
A közel múltban Anetka18 - hoz volt szerencsém. A várostól ugy tíz kilométerre volt megtalálható,lakás nem volt, kocsiba volt a pásztoróra! Nagyon negatívat nem akarok írni a hölgyről maradjunk annyiba nekem nagyon " egyalkalmas" látogatás volt! Kor nem vészes max egy év plussz, kis alacsony lány, a képek fel vannak turbozva kicsit :) Aki nem hiszi járjon utánna.... :)
Hello Urak! Évek óta látogatom az oldalt meg a lányokat, de nem tudtam hogy van fórum... :D Na mindegy pár infó:
Kitty 40-es dúskeblű szöszi: Néha nálunk is jár ezért gondolom tudjátok kiről van szó. Nekem ő volt évekkel ezelőtt az első "ilyen lány". Nagyon jó élmény volt, mindenben készséges volt és hát azok a cicik hmm...
Erika38: Nagyjából átfutottam a korábbi írásaitokat és én is csak ugyanazt tudom elmondani, korrekt volt végig francia OK, aktus OK.
Pati: Szép és kedves, a franciája jó, de nagyon hogy is mondjam... "gépies" sajnos az aktus nem is jött össze ez részben az én hibámból is adódott.
Dórcika: Úgy látom már nem hirdet egy ideje, de ő nagyon jó élmény volt számomra, mindent teljesített amit kértem.
Még volt pár lány, de ők átutazóban szoktak lenni és nem ugrik be a nevük, de majd figyelem ha itt járnak és akkor írok.
Szia foglalmam sincs te ki vagy. De egyet hagy mondjak mar neked mire jo ez hogy ijeneket irkálsz ki rolam..?! Ami nem fedi a valoságot sött amit le irtál mind kamu..!, De tudod mit nem izgat mert aki ismer es jár hozám folyamatosan az csak teged röhög ki! Na szia
Szia! Mit irtam rólad rosszat?? írtam, hogy nagyon nem akarok negatívat írni(pedig írhattam volna) Kamu? Mi a kamu? Nyiregytől 10km voltál kb.... nekem nagyon eggyalkalmas volt az eggyüttlét, nem volt jó igy nem is mentem többet, ez se kamu! Kis alacsony csaj vagy ez kamu? Képek kicsit fel vannak túrbózva ami nem baj mert sok lány művészi képeket is felrak de ez se kamu? Én soha nem írok ki lányról infot főleg nem negatívat ha nem voltam nálla! Hozzád is voltam... de tudod mit.... elmegyek majd újra és negl@tom javult - e a szolgáltatásod azóta :) Ha jobb lett, eggyből ki írom a forumra :) Igérem neked :) Tov@bbi szép estét :)