Van amikor hiába vannak bejáratot hölgyek, de éppen valami oknál fogva nem érnek rá, vagy csak valami újra vágyik az ember fia. Na ez történt ma is velem. Az utóbbi napokban a kiszemeltekről mind lebeszéltek. De reggel láttam Lora 19 hírdetését VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Idópont egyeztetés könnyen ment, szinte azonnal mehettem is. Majd nem lesz így a beszámolóm megírása után :)
Helyszín: körúton, számomra eddig ismeretlen helyszín. Felújított négy emeletes.
Külső: aktuális képeknek megfelelően a gyakorlatban is úgy néz ki. Vékony testalkat. Mellmániákusok és akik szeretik, hogy van a nőn mit fogni, azok csalódni fognak, de ezek szerintem a képeken is látszanak. Egyébként aranyos kis melle van :) Nekem való.
Előadás: hamar szót találtam vele. De ez ugyen szubjektív, mert ehhez közös érdeklődési témakörök is kellenek vagy érdeklődés a másik fél részéről a másik témája iránt. Kora ellenére gördülékenyen ment minden, és ami fontos számomra, hogy nagyon jól reagált a kölcsönös kényeztetésre, aktus közben sem játsza meg magát, ami növeli a megelégedettségi indexet.
Ítélkezés: én jól éreztem magam, és biztosan keresni fogom még.