B.U.É.K! Mindenkinek :)
B.U.É.K! Mindenkinek :)
B.Ú.É.K Makktársak!
2017 nagyon változatos év volt számomra. Nagyon jó élmények és nagyon rosszak.
Az én 2017-es TOP3 listám:
1; Zsófi 33
2; Heléna 25
3; Mia 29 és Jessyka 21
+ egy beszámoló az év végére:
Jessy az apróból - Időpont egyeztetés rendben. A lakás kifejezetten modern, jól felszerelt. A lány kinézete a képeknek megfelelő, arcra is ok. Eléggé szótlan. Francia jó, szexben is ügyes de ott én nem voltam a helyzet magaslatán. Még teszek vele legalább egy próbát szerintem.
BUÉK!!
A dobogós versenyzőket be tudtam azonosítani de nem tudom melyik Zsófi -ra gondolsz??
Arra gondol aki neked is nagyon bejött aki az árkon volt :) meg lehet még most is ott van ha hírdet .
Igen rá. Ahogy látom, most megint kint van a hirdetése.
Dóra 27-ről minden szava igaz Coffee-nak is és zola1987-nek is! Erősen nem ajánlott kategória! testre nagyon ott van, de más minden negatív tapasztalat! Annyival egészíteném ki, hogy a fél óra nála max 20 perc!
2 Lányról infó:
Gina (Cloé): Felejtős! Csak 1 póz, futószalag effektus, putr (se zuhany se fűtés). A kedves hang a telefonban ne tévesszen meg!
Alexa 24: Alexa teljesen olyan mint a képeken. Van rajta egy kis plusz de kedves. Van lehetőség előtte és utána is letusolni. Ha tetszik a képeken akkor ajánlott.
***moderálva***
Gyerekek!
Amanda /Gina 25 hogy hajlítja a teret! 😂 😋
***moderálva***
Ezúton szeretném megköszönni a hazudozós, lehúzós, kedvetlen hölgyeknek -akarom mondani ribiknek- hogy teljesen el tudják venni egy időre a kedvem a látogatásoktól. Ezáltal nem hordom el az összes kavicsot nekik.
A fent említett típusú/hozzáállású hölgyeknek üzenem, hogy lehetne menni tanfolyamra az Anikó 26 hoz. Ő aztán tudja hogyan kell profi és minőségi szolgáltatást nyújtani!
Ramóna 26 - Időpont egyeztetés könnyen ment, lakás az átlagostól jobb. magasabb lányra számítottam a képek alapján, de én nem néztem meg az adatlapját. Kedves, értelmesen el lehet vele beszélgetni, szolgáltatás minősége teljesen átlagos. Próbát feltétlenül megér.
Dominica 30 - Ismert helyen a kelet környékén, ahova megfogdtam már nagyon sokszor, hogy nem megyek, de mindig kivételt tettem, amit azután megbántam :) Most megint kivételt tettem, de most nem bántam meg, nagyon nem :) Aranyos pörgős csaj, teste szerintem még jobb mint a képeken. francia átlagon felüli, szex átlagon felüli, mi kell még? Kár, hogy most egy darabig nem lesz....
Üdv!Lara25 egy fa darab!
Pár hete felkerestem Alexa26 csajt.
Akkor a Szallag on volt, és nem végez Szallag munkát.
A cickója tantasutikus, de a pocakja se kicsi. Telt,húsos igazi nehéz bombázó. Arcra tiszt Hókefélke. Nagy dumás...
Egy pihe puha szexet megér.
CHANEL 22 masszázs
viztoronytól köpésre, kéró tiszta rendezett, bár többen is vagyunk. csajszi képeknek megfelelő.fasza feszes fiatal.
befejezésben csak kézi és az is extra.
masszás közepes vagy még mit tanulnia.
mindenesetre csinálja, ahogy kérem.
BF van, beszélgetős, aranyos.
összességében éppenhogy pozitív, de
a csokor mérete miatt nem leszek visszatérő.
Ide figyelj Szorosgorilla!! Te akkora fasz
,vagy! Ha bénázol és nagyképü vagy akkor ne csodálkozz,.Én jól ismerem a hölgyet ,igen kiváll ó szolgáltató töbször voltam nála ahová megy felkeresem. Igen imádnivaló fiatal és odaadó mindíg jól tudja mit csinál ,de nem szereti a nagykélű faszkalapokat.
Szerintem nem írt rosszat az álltalad nagyra becsült hölgyről a szorosgorilla !! Irta ,hogy éppenhogy pozitív !! Csak elmondta a saját véleményét a látogatásról ! De amugy te személyesen ismered a szorosgorillát?? Vagy ott voltál amikor meglátogatta a hölgyet ?? Mert honnan tudod ,hogy nagyképpü és bénázott ?? Hmmm......
Ott a pont!!
Szerintem elég pozitívra sikerül szorosgerilla beírása, legalább is ha a hölgy ***moderálva***. Én is voltam nála írtam is róla beszámolót és az is biztos, hogy nem megyek addig vissza hozzá, amig nem ***moderálva***.
Egyetértek a 30 év alatti "fadarab" jelzővel, tisztelet a kivételnek, épp ezért már csak ritkán próbálkozok ezzel a korosztállyal. Az elmúlt héten viszont meglátogattam Lora (19)-et, aki egyrészt nagyon is jól néz ki (Van benne egy vonóval, de ez inkább csak egzotikum, szép az arca, és testre is ott van) Kifejezetten kedves, közlékeny, és abszolút "barátnő feeling") Nem tudom helye van-e azóta, de én autós kalandban voltam vele, jó élmény volt, kelemeset csalódtam, nem nyafogott semmiért, bár normális helyen jobb lett volna. Rózsák száma átlagos. Ja, és jó, hogy volt nálam védőfelszerelés, mert neki nem volt.
Dóra (21) Ő külsőre, testre nagyon ott van, és ezzel ki is fújt a nyíregyi szép huszonévesek sora, de ő tényleg egy fadarab, és szigorú szabályok szerint játszik. Sokkal inkább PF, mint BF! Nincs vele gond szerintem, ha valaki a PF-et szereti, de én inkábba barátnős feelinget, és nekem csak ezért nem jött
Nem tudom kivel milyen volt Chanel (22) , de nekem nagyon bejött a masszázsa. Érti a dolgát a masszázsban is és a levezetésben is. Kedves, beszédes, közvetlen, a környezetét is igényesen alakította ki maga körül, arcra átlagos, de szép, csini, nagyon formás popó. Egyedül csak azt sajnálom, hogy nem 1 órát maradtam. De legközelebb is meglátogatom. Ha valaki ettől jobb masszázst akar, akkor menjen hivatalos masszőrhöz.