Én mondtam neked , jó választãs a Nati 29 nem is csodálkozom , hogy jól érezted magad vele :)
Én mondtam neked , jó választãs a Nati 29 nem is csodálkozom , hogy jól érezted magad vele :)
Bizony hogy jó volt :) és Köszöntem!
Üdv! A mai napon volt szerencsém meglátogatni Inezt! Csak fél órát tudtam maradni, mert időpontra mentek hozzá! Kűlsőre olyan mint a képeken! Kedves aranyos próbál a kedvedben járni! Ajánlott kategória!
Donna 30 eltünt ? Levette a hírdetését mert nem látom, pedig már lenyugodtam azota és csak meglátogattam volna, hogy lássam személyesen is a hölgyet :)
Ismét aktív. Hajrá ;) Több sikert mint első alkalommal.
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Nelli 30 nagyon ronda legaláb is szerintem én el is jöttem..
Tessék itt van Donna .. :)
Bea26
egyeztetés könnyen ment, szimpatikus volt már a telefonban a hangja és ahogyan beszél.
Jó állapotú, tiszta lakásban fogadott. A megbeszéltek szerint történt minden,hozzállás nagyon rendben.
Jó és érzéki francia, BF szerepel a repertoárjában. Fogok még menni.
Látom Miranda új mellekkel kápráztat el minket, pedig nem a cickókkal volt a baj...
Azt a qurwa !!!! Rég volt ilyen kellemes "felhozatal" pici városunkban !!!
Konkrétan kikre gondolsz? vagy csak képek alapján mondtad?
Igazából ahogy hétfőn feljöttem az oldalra volt jó pár olyan név, akihez szerintem el lehet(ett) látogatni ez sajnos a mai napra már csökkent, de azért még mindig lehet találni pár nevet akinél el lehet tölteni kellemesen egy kis időd.
Igen, képek alapján van egy pár új lány aki meglátogatható kategóriába tartozna de az, hogy a képek a valóságot tükrözik -e az már elgondolkoztató dolog ;)
Ha voltál nála, tájékoztass légyszi!
Legelső kalandocskám kb 2 éve volt .
***moderálva***
Zsuzsa 37: már többször jártam nála, csinos test, eszméletlen hátsó, ott lent is igen finom és illatos ;) Franciája igen kellemes, nem nyafog siettetés nicnsen, órát nem nézi. Cickók már nem az igaziak , ez az egyetlen negatív dolog amit le tudok írni, de biztos fogok még menni hozzá :)
***moderálva***
Alexa 23 aki régen erika volt.***moderálva*** itt sem történt, félórát töltöttem el nála, test10/6 has tájékon nem tetszett, de nem vészes. Mozogni nem igazán szeret, inkább azt szereti ha a szerszám a szájában motoszkál.Tekeri , csavarja, igaz nehezen tudtam megkönnyebbülni, de nem ő tehetett róla, türelmes volt és a végén megkapta a méltó jutalmát amit, úgy köpött ki mint aki mérget nyelt :D Aranyos volt. francia 10/10 Aktus 10/3 jóindulattal :)
Anikó 28: sajnos én már a "nagyobb" Anikót látogattam meg, inkább a véknyabb lányok jönnek be. Szakács képző környéke, Lerendezett igen rendesen, annnyira nem emlékszek a részletekre, úghogy vissza kell, hogy menjek hozzá :)
Mia 29: nagyon kevés vélemény volt róla, de bevállaltam, amit persze nem bántam meg. ószőlő környéke rózsák száma ***moderálva*** darabocska félórára. Lakás rendben, szilikon cickók *-* ,, arcra is bejött, test bomba, van mit rajta fogni, de pont jó, hátulról lehet keményen nyomkodni a kicsikét. Francia védőburokban történt , sajnos :/ Csók egyáltalán nicnsen nála , ez nagy hiba , és a cicikkel is csak óvatosan lehet játszadozni. A végén felajánlotta , hogy megmaszíroz, de én nem éltem a lehetőséggel, mert így is késésben voltam, de majd legközelebb :) Ajánlani tudom mindenkinek,.
Margóóóó: ő volt a vésztartalékom, ha valakivel nem jött össze a dolog.Nem egy fulllos nő, de nem volt vele semmi baj. állomás környéke, egyedül rendel, vagy lehet csak rendelt, mostanában nem látom a hírdetését. Semmi kimagasló dolog, ő aztán végképp nem hisztizett, úgy kenhetted ahogy akartad, rossz illatot egyszer sem éreztem nála, más mintha írta volna . Alkudozni is lehetett rózsák terén :)) , egyszer ki lehet próbálni.
Dorina 36: véda rendszer környéke :D kor kicsit szerintem több, ő is egyedül dolgozgat. félórácskát voltam , ami ***moderálva*** rózsika,. hátt ööö egy igazi baszos angyal a drága, imádja a munkáját az elmondása szerint, de ez látszik is rajta. franciája eszméletlen, vannak kamu nyögdécselések, de jól áll neki, szereti ha odateszed rendesen . :)
Dia 29: nagy kedvencem volt, sajnos eltűnt, ha valaki tud róla valamit akkkor azt írja meg nekem, köszi :) Eperjeskén rendelt, bomba test, csinos vékony, lovagló királynő, rendesen kifacsart. nagyon rendben volt :)
Szamira /Pedra: 900. emeleten rendelt persze gyalog mentem, nem is értem h miért :D most ha jól tudom kálló környékén rendel. talán vele volt eddig a legrosszabb az együttlét. Kicsit bekapkodta, annyira az nem is volt rossz, abroncsot gyorsan fel, 10 L sikosító, szerintem az orromon is az folyt, beleült még az is elment, gyors pózcsere, ne feküdj rám ezt ne , gyorsan elmentem és tessékelt is kifelé. Lehúzás itt sem történt, csak kicsit felgyorsította az eseményeket. ***moderálva***
Egyetértek veled a Mia 29-el kapcsolatban ! Nekem eggyik nagy szívfájdalmam nála,hogy nincs kölcsönön france, :( de a Nf az müködött igaz plussz két rózsáért ,ami válallható simán !
Rami 20: kor valósnak tűnt , kis csinos. Kicsit beteg volt amikor meglátogattam, de bevállaltam így is :) Csók így ki volt zárva, nyelvtudás felső fok.
Pati 31: kor valós, egy csinos lány fogadott, aranyos tenyérbe illő mellek, formás test, szolgáltatás 10/9 , csak azért 9 mert a franciska nem mehetett végig :) ja és az ágy nekem nem jött be , már kicsit leharcolt. Ajánlott a hölgyike, de csak délelőtt rendel .
Anett 37: művésznő :D, hatalmas figura , egy kis táncika bevezetésnek, utána azért elkapta az öcsköst és el sem engedte amíg ki nem végezte, jót szórakoztam rajta/vele :) egy misét megér
Szofi 25: ott van a kicsike, masszázs kellemes, kis francia a végén , keze úgy jár mint a villám , kár hogy mást nem vállal :/ :) és lehet vele beszélgetni ! zsákmányt előre nem kéri, időt nem nézi,
Vivien 25 új versenyző. Telefonon beszéltem vele. Régóta az egyik legértelmesebben és legtisztábban beszélő leányzó számomra. Mondhatni felüdülés volt vele beszélni. Á rózsák viszont az eget verdesik, főleg, hogy a bunkert a vásárló állja. Ti mit gondoltok ? Van aki beszélt már vele ? Esetleg bakancs vagy várólistán valakinek ?
Üdv!
Margóóó , nem egy szőke hajú, nagyon vékony, 35 körüli nő volt?