Üdv! Nézem itt a lányokat, és úgy látom Klaudia (22) görbíti a teret! Egyik képen az ajtót, a másikon a tükröt meg azt a korlátot, vagy mit.
Üdv! Nézem itt a lányokat, és úgy látom Klaudia (22) görbíti a teret! Egyik képen az ajtót, a másikon a tükröt meg azt a korlátot, vagy mit.
Sziasztok. Ma meglátogattam barbi 20 hölgyet. Meg is egyeztünk ***moderálva*** 1 órára. Amiben azt mondta minden benne van vegyvédelmibe. Francia gyenge csak a fejét kapja be pózváltások voltak de amikor kitértem a popóra egyből más lett a helyzet. Jött a duma hogy kicsit nedvesebbnek kéne lenni meg ez nem fog menni mert fájni fog besem engedett. Majd félóra múlva szerintem mert nemtudtam még elmenni ***moderálva***. Ami még nem tetszett hogy mikor megérkeztem a csengőhöz hivtam hogy ott vagyok erre várjak két percet mindjárt jön és kijött kinyitni az ajtót. Ugyhogy nekem nem jött be.
Kezdő vagyok még a pénzért vett szerelemben ezért ha tudtok ajánlhatnátok olyan lányokat akik nem kérdezik állandóan hogy (mit? Hogy csináljon?) hanem teszi a dolgát magától és rendesen elrendez, hogy elmondhassam visszajáró vendége leszek.
Várom segítségeteket akár privátban is. Előre is köszi
Nagyon hasznosnak tartom ezt a forumot hogy segíthessünk egymásnak és megosszuk tapasztalatainkat.
"ezért ha tudtok ajánlhatnátok olyan lányokat akik nem kérdezik állandóan hogy (mit? Hogy csináljon?) hanem teszi a dolgát magától és rendesen elrendez, hogy elmondhassam visszajáró vendége leszek."
Daniella, Szofi, Anikó, Dorina. Akik így hírtelen eszembe jutottak.
Sziasztok.
Uj vagyok itt ráadásul nem vagyok Nyiregyházi lakos. A héten lesz egy céges utam a városba. Ket holgy is érdekelne. Mégpedig Kitty 38 es Lilla 39. Meiket érdemesebb meglatogatni? Parkolas szempontjabol is erdekelne. Válaszokat elore is koszonom. Illetve volt egy lány a mult even aki mar nincs a varosban sajnos a nevere mar nem emlekszem de a lombkorona utcaban volt es autos kalndot válalt. Ismeri esteleg valaki?
Hali!
Barátom! Ha csak egy kicsit lentebb görgeted a fórumot, láthatod, hogy mindkettejükről irtam (kb 1 hete). Szerintem abból az infóból nyugodtan kiindúlhatsz.
Üdv.
Hát persze hogy ismerjük. :-D :-D :-D Ő a ZsaklinBea. Felejtős!
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni Lola (masszázs) és Fanni 25-ről!
Dzsenifer 21: Talalka a ***moderálva*** mellett.. :) Csak autos kaland, vagy panzio! Autos dolgot valasztottam, s lassan meg is erkezett a baratnoje kisereteben. Mikor megszolalt mar tudtam, hogy nem vele beszeltem, hanem a baratnojevel.. Beszallt mellem, vegig csekkoltam, es maris kozoltem vele, hogy bocs, de surgos dolgom tamadt! A csaj idosebb,mint a kepeken, rongyos-mocskos farmert viselt, a kormei, mint aki ***moderálva*** kapart volna, dekk szag + az ajkai is mintha kicsit sebesek lettek volna! Nem tudok tobbet mondani, mivel kiparancsoltam a jarmubol.. Nagyon nem ajanlott! Ja, egyebkent nagyon olcson dolgozik: ***moderálva*** nem viccelek :D es az extrak is csak ***moderálva*** ropogossal tobb, mint ami :) Popot is vallal, mazohistak hajra! :D
***moderálva***
Vivike (28) - helyszín ismert, célnak megfelelő, tiszta, rendezett. A képek egyeznek a valósággal. Tiszta, ápolt, jó illatú.
Kedves, beszédes csajszi. Nagyon lelkes francia, kezdeményező és figyelmes. Ajánlom.
Karola 23 = Izabella 23 = Izabella 25 = Nulla ,, 3 az egyben ***moderálva***,, Xd ,, Szerintem nem sokára Név változtatás+ életkor+ fótó csere . Nagyon Nem ajánlot!
.. nem tudom, hogy vagytok vele, de örülök, ha egy hölgy reagál. Persze az más kérdés, hogy ennek milyen a csengése. Tavaly Zara egy kritikára írt ide, és ahogy tette, és amit írt, az arra késztetett, hogy elmenjek hozzá - és nem bántam meg. És van a másik véglet.
Vanessza: lehet, hogy érdemes néhányszor hallgatni inkább. Volt rólad egy jó vélemény. Mellette jött egy rossz, amire reagáltál úgy, ahogy. Olyan hangulatot áraszt, és olyan elírásokat tartalmaz, ami nem bizalomgerjesztő és nem hat vágykeltően. Valószínűleg ezért is érkezett csak negatív jel a hozzászólásodhoz, nem is kevés.
És engem is lehurroghatsz most, de ettől neked nem lesz jobb, nekem meg nem lesz rosszabb. A jó szándékú kritika mindig arra szolgál, hogy építkezni lehessen belőle, és én ennek szánom. Te döntésed, hogy miként érkezik meg hozzád.
Sziasztok. Brendával kapcsolatban van valakinek valamilye?
A városok fórumán keres rá, vagy Kaposváron van frissebb infó, de van régebbi is. Az évszám miatt kérdez rá az ott kommentelés, hogy erre a Brenda hölgyre gondoltak-e.
Üdv és derűs napokat
Brenda konyhájában jól elbaltázta a burkoló a csempét! :D
Hali!
Az rendben van, de jó lenne róla valami használható infó. Telefonban nem valami megnyerő.
Üdv.
Köszi
Sziasztok! Esetleg valaki tud egy kis infót adni Ditturól és Kiráról.Köszi előre is.
Dittu 22
Gyakorlatilag már a vonaton ül, és elutazóban :) Ezt csak onnan tudom, hogy most voltam, és én voltam az a szerencsés, aki az utolsó vendége lehettem most.
Egyeztetés: nem volt nehéz.
Helyszín: gangesz parton, de nem a 10 emeletes, hanem a közelében lévő 4 emeletes. Régi téglaépítésű ház, ahhoz képest jobb belső állapot, ágy kénylemes és szuper.
Külső: képeknek és adatoknak megfelelő. Tipikus úgy néz ki a képeken, hogy a szememnek sem hiszek, pedig élőben is az, amit a képeken látunk. Egy bombanő. Karcsú, amit nagyon szeretek, és nagy mellek - azt annyira nem szeretem általában, de igazán ezzel sem volt problémám, izgató volt nézni, simogatni, . . . de erről többet nem irok, mert még a végén felizgultok tőle, mint ahogy én is :) - de nekem volt olyan szerencsém, hogy ezt élőben tehettem meg, és nem leírás alapján. Évek számában is hasonló lehet, bár nekem mindegy szokott ez lenni, bőven belefér, ha van is különbség. Arcra is szép és helyes.
Előadás: profi a csaj. Írányít, és szakszerűen kivégez, ha hagyom. Én most hagytam, de írányítható is, és szerintem egy érzelgősebb együttlét felé is el lehet téríteni. Normál dolgokat vállal, szokásos ***moderálva***-ös, illetve vannak plusz lehetőségek NF, csók. Ahol extra a csók, ott én nem szoktam kérni. Volt egy érzésem, hogy kérjem, de mivel tudtam, hogy nem vittem fel annyi rózsát, így nem kértem. De így utólag is van egy olyan érzésem, hogy kár hogy nem kértem a csókot pluszban.
Végkövetkeztetés. mindenképp megérte, hogy hirtelen ötlettől vezérelve felkerestem, és sikerült kellemesen fogyókúráznom - könnyebben távoztam, mint ahogy oda érkeztem lelki szempontból is, és súlyból is :).
Sajnálhatja, akinek csak csorgott eddig a nyála, és nem kereste fel. Nekik van egy jó hírem: elmondása szerint vissza fog térni városunkba. Így legyen!
üdv és derűs napokat
Ott azért jól mehet a biznisz. Van három lány a városban.
De nem sokáig lessz itt , le ne maradj róla :)