Sziasztok judit újfehértó hirdetőnél járt már valaki? tudtok nekem véleményt adni róla?
Sziasztok judit újfehértó hirdetőnél járt már valaki? tudtok nekem véleményt adni róla?
Valakit tudtok a kórház /pláza környéken???
Gaby26
Sajnos karácsonyig rendelt nálunk!
Ha röviden fogalmaznék arról, hogy milyen volt akkor csak azt mondanám, hogy PROFI!
Az Árok sarkán volt található szőke vonzó csaj és az első pillantásával levett a lábamról, majd gyengéden kezdte és a végére vadul szétszedett.
Heti 3x látogattam meg és nagyon bánom, hogy elment
10/10
Zsofika kicsit meghizott! :D
Miket nem tudsz... . mit tudsz? Miért ment el? Más hol folytatja, vagy abba is hagyta?
Nekem is az egyik kedvemcen lett :)
üdv és derűs napokat
Valaki tudna ajánlani egy biztos tuti szolgáltatót ??
Sziasztok én tegnap voltam fent nála nekem nem volt vele gondom kedves aranyos szolgáltatása jo volt nem bámulta minden 5percbe az idöt igy el tudtam tölteni egy kelemes órát vele és elégedeten távoztam..
Úgy veszem észre tényleg nem vicceltetek Daniellával kapcsolatban több szempontból sem
- Valóban lehetetlen elérni, 2 perccel azután hogy ismét megjelent a hirdetése már nem is tudtam hívni és mire felvette csak 6 órával később ért rá
-Az á*ai tényleg átlagosak de minden forintot megér a többi szolgáltató teljesítményéhez és hozzáállásához képest, nem mellesleg csók, natur francia szájba és minden más benne van az alap árba ami azért példaértékű.
- Valóban bohókás de szerethető, kedves, egyszóval tökéletes 10/10
Olyan nincs,, tuti szolgáltató,, van a tutti frutti,meg vízbűl veszi ki az oxigént,, :)
Hali.
Na Rá én is kíváncsi vagyok. Képek alapján tényleg vérpezsdítő a hölgy.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
(Rancorous)!
Jártam már Vanessza 21-nél ...egy kellemes órát töltöttem el vele ...Megvoltam vele elégedve teljesen Korekt ,Amit a telefonban megbeszéltünk ugy történt Minden! Kedves ,aranyos nincs vele Baj :)
Anasztázia és Antia párban vélemény?
... a lányok jönnek-mennek, de mostanság sok élménybeszámolót nem nagyon lehet olvasni. Így azt gondoltam, hogy irok egyet Szonja 27 -ről, akinek most éppen pont nem látom a hírdetését - reggel még itt volt. De jó lesz ez máskorra is, amikor megint lesz :)
Egyeztetés: könnyen ment, rugalmas - persze ha te is az vagy, ha kell.
Helyszín: kórház közelében, a lakás átlagos, a célnak teljesen megfelel.
Alak: képek szerint, vékony és kismellű (ezt csak azért írom, mert mindenkinek más jön be). Kor is a megadott körüli lehet.
Hozzáállás: végig barátságos, kezdeményező (ha kell), profi hozzáállással. Időnézegetés nincs, sőt hamarabb végeztünk a megbeszélt időnél, készültem indulni, és ő marasztalt.
Előadás: normál keretek között van a szolgáltatása. Igazán nem tudom, hogy mi van az alapban (extra: csók , de az megéri - szerintem), amit én igényelni szoktam, azt mindent megkaptam. Én teljesen elégedetten jöttem el.
Virág: ahogy szoktátok mondani 10/15-ös menyecske. De nekem megérte. Én nem szoktam ár/érték-t nézni csak az értéket. Jó volt, vagy nem volt jó. Szonja jó volt :)
ui.: és mindez az én szubjektív véleméynem és tapasztalatom. Aki nem hiszi, az járjon utána :)
Pózolj italautomata előtt! :D
Igen !!! Viszont a szemnek tetszetős !!!! Kíváncsi lennék hozzáállás terén melyik kategóriába sorolandó a hölgy.
Van róla bőven infó, ha rákerestek a csajra! Az is egy ki induló pont lehet :)
Vanessa 27-ről valakinek infója van? Ő van a képeken?
Sziasztok!
Beatrix 21 beszámolóval tartozom, bár a hölgy nincs az oldalon egy ideje.
2 hónapja voltam nála karácsony tájékán.
Pozitívumok
- Kor megfelel a feltüntetettnek. +/- 1-2 év
- Arcra szép, bájos.
- Telefonos egyeztetés simán ment.
- Képek megfelelnek a valóságnak. A cickók picik, de ez engem nem is igazán érdekelt plusz képeken is látszott. Picike alacsony lány, formás kerek popsival. Teljesen jó összkép.
- Lakás a stadion környékén, a célnak megfelel. ( ugyanakkor negatívum is, mivel a szoba ahol voltunk lepukkant, a fal mocskos, a vakolat foltokban lehullva, ágynak egy régi matrac van berakva ami nem is túl kényelmes. A matrac magasságába a konnektor ahova a telefont dugta be az action előtt. Legalább 5 percig bajlódott vele, mert rossz a konnektor. Nem érintkezik, szikrát hány. Mondtam is, hogy nehogy megrázza, mire ő: már megszokta, rázta már meg áram. ) Jó nem is vitatkozok. :D
- Átlagos rózsa
Negatívumok
Mielőtt lehúzám, de nem is védem, előljáróban annyit, hogy elég kései időpontban volt a találkozó, ha jól emlékszem éjfél vagy hajnal 1 környéke, tehát a hangulatát ennek is be lehet tudni, valamint telefonos félreértésünk is volt, miszerint azt mondta, hogy ha felérek ne csengessek. Én viszont csak annyit értettem, hogy ha felérek csengessek. :D Mint kiderült nem kellett volna, mert a másik szobában lévő barátnője felkelt rá és ezt szerette volna elkerülni. Teljesen érthető a morcosság.
- Kezdeti morcosság ami beárnyékolta az eggyütlétet.
- Ebből eredően 1 óra volt megbeszélve de a morcosság miatt a kedvem alább hagyott és csak félórát beszéltünk meg.
- Telefonos egyeztetésben alapba volt a csók, simi, tapi. Ez viszont már élőben extrának minősül. Én személy szerint extrának csókért nem adok rózsát úgyhogy kimaradt ami szintén rontotta a hangulatomat, ezáltal már simogatni és kézzel vizsgálni az " árut " sem volt kedvem.
A beszélgetésünk közben oldotta a hangulatot, már picivel jobb kedve is volt. Kérdezte, hogy megyek-e zuhanyozni, mire én már felkészültem és 30 perce fürödtem meg, mondván ne lopjuk az időt.
- A tévére rá-rá pillantgat. ( emékszem, hogy volt már beszámoló róla és szintén tévézős kedvében volt )
- NFVSZ... Hát gyerekek :D Éppen hogy csak hegyel :D Mint amikor a ceruzát a hegyezőbe rakod... csak a feje. Nagyon nem volt jó. Semmi nyelvjáték, semmi játszadozás. Közben beszélt, is, tévét is nézett, le is lankadt egyszer. Hát könyörgöm! Ha már francia közben is lelankad annyit mélázik, akkor mit vár ? :D Költői kérdés, valószínűleg rózsát. Kár, hogy bizakodó típus vagyok és ha előre kérik, előre odaadom.
- Kb 15-20 percig csinálta, mire szólt, hogy " húzz bele mert 5 - 10 perc maradt " Hát még közel sem voltam ilyen gyenge játékkal a végéhez, ezért gondoltam, hogy finoman a fejére vagy arcára rakom a kezem, hogy ha már nem érzem a fej mozgását legalább a kezem adjon bizonyságot, hogy csak van ott valami mozgás, de ez sem jött be, mert még a kezem oda se raktam a hajához, már el is húzta, hogy ne ... xy okok miatt. Na mondom jó. Szem becsuk, egy másik hölgyet elképzelve a helyére, nagynehezen megvolt a csattanó.
Nekem 3/10 és ez a 3 tényleg csak azért, mert szép volt az arcra is és a külalak is olyan volt amilyet szeretek. Kár, hogy a többi nem úgy jött össze ahogy vártam volna. Remélem másnak több szerencséje lesz vele.
Pati 31 vagyis Pati 30 – én még akkor voltam nála, amikor 30 volt, de azóta új év van, és korrektségre utal, hogy évei számai is követik az éveket. És még nagyon eltérés sincsen a valós és a leírt között.
Elérhetőség: könnyen ment, alapvetően csak délelőtt fogad vendéget. A nagyobb elérhetőség az adatlapján a hívhatóságot jelezheti…
Lakás: Stadionhoz nem messze, közepes minőségű lakás, de végül is nem a falakért megyünk, meg a lakásért. A szoba viszont jól berendezett, az ágy kényelmes, jó rajta hancúrozni J
Kinézet: lehetne nagyobb képei is az adatlapján, hogy jobban szemügyre lehessen venni, de a kép szerinti hölgy fogad, sportos jó alakja van. Arcra is szép. De ezek mind viszonyítás kérdése, kinek mi tetszik…
Műsor: nem emlékszem, hogy lettek volna extrák. A vállalt kereteken belül mindent szívesen csinál. Én jól éreztem magam. Jó volt vele a sz.retkezés, jó vele dumálni is, értelmes hölgy, akinek meg van a saját véleménye. Azért el kell, hogy mondjam, hogy nálam hiányzott az a non plus ultra érzés. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy vissza fogok hozzá térni.
Megítélés: alapvetően egy próbára mindenkinek megéri meglátogatni, megbízható, nincsenek véletlenek. Szóval ajánlom mindenkinek.
üdv és derűs napokat
Kamilla 25 tényleg nagyon szexi. Ismerjük. Szerencsére...
Rami 20
Könnyű egyeztetés és bejutás. Szimpatikus kedves csajszi, kezdeményező, jó francia. Kevés tetkó, csinos test, édes arc.
Higiénia, helyszín tisztasága rendben.