Az rendben is lenne,hogy nincs szükség trollkodásra és a kamus regek beszámolóira,önreklámra de ugyanakkor nincs
szükség kamu hirdetőkre sem!!!!
Ezeket pedig normális fórumozással próbálnánk meg kiszűrni márpedig az itt lehetetlen.
Az rendben is lenne,hogy nincs szükség trollkodásra és a kamus regek beszámolóira,önreklámra de ugyanakkor nincs
szükség kamu hirdetőkre sem!!!!
Ezeket pedig normális fórumozással próbálnánk meg kiszűrni márpedig az itt lehetetlen.
Tisztelt Szerkesztőség! Egy tényt szögezzünk le. Mi azért járunk fel ide,mert itt vannak pillangók!Önöknek meg az lenne a lényeg,hogy mi ne csalódnunk. Szerintem ezzel semmi gond. Csak a sok kamú hirdetővel. Ami sajnos kiszűrhetetlen. Csak a férfiak tapasztalata alapján tudjuk! De éhez az kell, hogy leírhassuk ide! Szép napot.
Kösz az infot ..akkor ez is kapufaaa
Tisztelt aligbolond, GIBSON39 és Kis csávó!
Megértjük a lelkesedésüket, nincs is ezzel semmi gond, viszont gondolják végig. Valaki csak kérdezősködéssel, trollkodással eljut (és nem egy alkalommal volt erre példa) a tag szintig. Onnantól figyelnek rá mit ír, mivel komoly rangot szerzett (a semmi hozzászólásaival). Ez teljesen korrekt lenne önök szerint?
Vagy ha csak azt írja ki, hogy nem vette fel a telefont, nem vette fel a telefont.. Ennek sem sok értelme van.
Az egyértelműen valótlan vélemények megint olyan hatalmas igazsággal és mondanivalóval bírnak, hogy abból teljesen komolyan mindenki okulni tud!
Márpedig az ilyen és ehhez hasonló hozzászólások zömét töröljük mostanában és visszamenőlegesen is.
Megértjük ha Önöknek ez nem felel meg, Önök között is van olyan, aki igen szép rangot veszített az ilyen jellegű hozzászólások törlése miatt.
Megértjük, ha arra szeretnék használni a fórumot, hogy ne csalódjanak ha meglátogatnak valakit, nekünk is ez a célunk. Viszont a fórumot Önök írják, tehát első sorban Önöknek kellene ezt szem előtt tartani, ilyen módon használni és nem bennünket vádolni, ha a trükközéseket és a már leírt dolgokat töröljük. Ha olyan beírások születnének, amik valóban építő jellegűek, vagy élménybeszámolók lennének, nem lenne szükség moderálásra.
Azt viszont nem tudjuk elképzelni, hogy egy semmit mondó, mindenki azt ír amit akar fórum jobban megfelelne Önöknek, vagy bárkinek.
Megkérek minden fórumozót, ne itt válaszoljanak rá, erre ott a csevegés ha valaki reflektálni szeretne. Ez a városi topic és az ilyen jellegű "építő" kritikáknak itt semmi keresnivalója
Üdv! Lasantha felol erdeklodnek. Megeri meglatogatni ot? Tenyleg olyan sexy mint a kepeken ? Valaszokat elore is koszonom!
Candy25! 0630913****
Csak azért írok, mert korábban nullásra értékelték Candy teljesítményét.
A mi kis városunk valóban egy átjáróház let és én is tapasztaltam, hogy ezek a lányok akik 1 hetet töltenek itt azokkal valami baj van.
Vannak bizonyos címek melyeket forgásban használnak a lányok és vándorolnak és heti turnusban kiadja őket a tulajdonos.
Voltam már pár ilyennél és 90% csalódás volt de , mint mindig közülük is van kivétel, mint a Candy25
A fotók alapján nem tudtam neki ellenállni és felhívtam.
Kedves hang és még értelmet is véltem felfedezni.
Tali a Vasvári környékén és mikor benyitottam, meglepődtem!
Igazi dögös, kicsi csajszi! Próbáltam nem előítéletes lenni vele, mert hasonló lányok igencsak alulteljesítenek - tisztelet a kivételnek.
Szolgáltatás ára átlag feletti viszont a test is tökéletes így azt mondanám, hogy korrekt. Szolgáltatása nálam jó volt és amit csak kértem tökéletesen nyafogás nélkül tette a dolgát.
N/F 10/8 a többi 10/8.
Aki dögös csajjal akar lenni annak ajánlott kategória
Sziasztok.
Érdeklődnék Patríci Masszázs-hirdetéssel kapcsolatban?? Volt már nála vki??
Telefonon beszéltem vele.. de nagyon dragak az árak tenyleg csak simi semmi több ennyiért??
Ha már ennyi akkor megéri???
Ha vkinek van valami tapasztalata megoszthatná velem!
Előre is köszi!!
Hanna 19. Cuki szép amit megbeszéltünk úgy volt. 10/9. Nekem 😘
No akkor legyen az elérhetőség - az "ingyenes" nevü szolgáltatónál a név első négy betüje Verne keresztnevének első négy betüje
a második négy betü egyik legismertebb spártai király nevének utolsó négy betüje.
Egy társkereső oldalon a 40-es érett hölgy azt válaszolta erre, hogy ő csak 8 osztályt végzett - ne csesszek már ki vele?!
Akkor mákod volt! Egyébként a külsejére soha nem is volt kifogás, az tényleg 10/10-es. De amikor úgy kell megcsinálnod egy csajt, hogy végig fogja a f*rkad, nehogy bedugd teljesen, AZ MÁR ÜBERGÁZ!
Ott van fenn az a szerencsétlen keresés gomb, és arra vár, hogy használd.
Sziasztok,
gondolkozom hogy én is meglatogatom a hölgyet. Franciapárti vagyok, ebben hogy teljesít, mennyire lelkes?
Illetve GinaDiamondról nem találtam részletes beszámolót, róla tudna mondani vki valamit?
Nekem fontos az arc is, ezzel hogy állnak a hölgyek?
Köszönöm.
Az a baj hogy nem tudok dönteni Candy és Ginadiamond között :)
Ginarol vélemény?
köszi
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok minap voltam lasantánál. nagyon oda ado és figyelmes és kitűnő francia csak ajánlani tudom őt és barátnőit. én tutira állandos lettem :)
Ha ilyen jo akkor megyek, ránézek a csajokra, lehet szólok Zsolokának is mert ő is bevállalós :)
És elbirtok a menedzsmenttel ketten? :D
"Állandós leszek".:)))
Az egyetemen volt egy tanárom aki mindig azt monda:"Na ez aztán a szellemi sivárság":))
Sziasztok. nem tudom miért nyomja ki mindenki a telefont ha meg hallják örökösföld. csak szeretnék meg nyugtatni minden kedves vendégeinket h ez nem az a hely amiről rossz Hirek keringnek
Engedd meg, hogy segítsek! Csak azért nyomják ki, mert Örökösföldön senki sem lesz állandos.
Ezzel nem sokat segitettél... Mivel nem hogy vissza járos legyen elsem jutnak odáig, hogy legyen akármi is.