Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy a sarkanytú temető felőli oldalán ki az a lány/lányok aki rendel!
Remélem tud valaki segíteni!
Üdv!
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy a sarkanytú temető felőli oldalán ki az a lány/lányok aki rendel!
Remélem tud valaki segíteni!
Üdv!
Jah,, és teszem hozzá, akiről kapott infót kicsit később ír a fórumba hogy milyen jó volt . és tényleg nem ártott volna 1 köszönöm vagy valami .
Persze, de úgy látom majd csak a személyes tapasztalatomat tudom megosztani veled mert semmi infót nem kaptam róluk. Úgy látszik még senki sem volt náluk aki hajlandó lenne elmesélni az élményeit.
Jessicával beszéltem, az alap árak jók, bár szinte minden +extra. Telefonba kedves. Majd a jövőhéten meglátogatom. Még Heni van betervezve a jövőhétre.
Sziasztok
Rengeteg privát üzenetet kapok itt az oldalon de mivel mobil verzióról nem elérhetö ez az opció,csak ritkán tudok válaszolni.Ezúton kérem a kedves érdeklödöket,hogy ha kérdésük van telefonon hivjanak,és ne rögtön trágár módon lebunkózzanak ha nem válaszolok itt.
Köszönöm!
Minden jót nektek!
Sziasztok ! A héten meglatogatnek egy hölgyet :) kit tudnátok ajánlani?
Látogasd meg az Anikót, korrekt, jó szolgáltató !
Tudom ajánlani Kimberlyt, Zsuzsát, Daniellát, Dorinát, Ginát. Anikónál még nem voltam, de jókat írtak róla is, viszont pl. Melindát kerüld!
Üdv.! Voltam nemrégen Inez41-nél. A lakás kulturált tiszta, fürdő, törölköző, tusfürdő stb. a s.lyem stasszén.Néhány éve Erika39-néven hirdetett. Azóta szedett fel popsira egy kicsit. Az *rai nem vátoztak, normális megbízható, ha nem vagy vele b*nkó. Volt már jobb is vele, de ez nem az ő hibája, én vagyok padlón mostanában.
Sziasztok,
Úgy látom a nagysikerű réka megváltoztatta a nevét, hááát ez nem véletlen az biztos. Aki nem akar rosszul járni, az messze kerülje el!
Az új név miranda!
Remélem egy két embert ezzel a bejegyzéssel megóvok a kellemetlenségektől.
Üdv.
Sziasztok! Már régen voltam itt, de most voltam egy lánynál Lina 21. Teste nagyon jó lent baromi szűk, alig birtam húzni az elsülést. Itt jön a de, a hozzáállása 10 skálán 0 csak azért mert nincs kisseb.Remélem ő is olvassa és tanúl belőle a vengég f*zet és cserébe vár valamit! Jó bakkolást!
Sziasztok! Mindenre nyitot cicalányról lenne szóHirdet mintha szőke lenne, de még nem is hasonlit a képre! Ő egy román 26 éves lány és hogy mondjam, majd meglátjátok ha nincs más! Csak akkor! Mindig más képeivel hirdet! Ennyi!
szia gizmó mi a neve az örökösföldi lánynak köszi
Nekem sem vette fel a Heni24 :( Hivtam a Gina Diamondot ő se vette fel, aztán negyed óra mulva egy finom jelzés a telomra ,hogy valaki hívott, látom a Gina ( tudja bármikor megcsörgethet nincs bajom belőle ) vissza hívtam fel is vette, egy kis tere-fere beszélgetés, aztán időpontegyeztetés :) ő ,nekem már egy "járt út, akkor nem megyek egy járatlanhoz " de.... azért az Aminát meglátogatnám, de ő sem vette fel a telot, bizti vendége volt, azért nem adom fel még.....
sziasztok,
szóval Honey 25-vel kapcsolatban semmi információ nem érkezett. Ezért arra gondoltam, hogy mint a mesékben általában a szegény legények is szokták: egy életem-egy halálom, de én a Honey-t felpróbálom :) Na idáig elég jó a történet. Hívom, kikapcsolva, majd észrevettem, hogy a hírdetése sem aktív már. Szóval csúnyán elb.sztam a dolgot, mérgemben a telefont leb.sztam (még szerencsére, hogy törhetetlennek tünt), az ajtót is beb.sztam - majdnem kitört az üveg - mivel az alkalmazott szavakat az előszavak nélkül végeztem volna. 2 örökkévalóságnak tünő másodperc alatt megnyugodtam, telefon elő, és Kimberly-t tárcsázom. 15 perc múlva tudott fogadni. Na innen a történetem is jóra fordult. - És, mint a mesékben is lenni szokott: Boldogan élek, míg meg nem halok :) Ámbár az utóbbit még egyenlőre nem terveztem be, és remélem másnak sincs szándékában reset-elni :)
Kb. ugyanazt tudom írni Kimberly-ről, mint múltkor irtam - gyengébbek kedvéért: jobb oldalt, fent az a kereső arra szolgál, hogy régebbi hozzászólásokat lehessen keresni kulcsszó, vagy hozzászóló megadásával. Egyszerű, mint az 1x1
üdv és derűs napokat
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Amina
Volt szerencsém Aminához (26) nem volt valami nagydurranás.Viszont valami mégis megfogott. Mai napon vissza is mentem volna, hívtam,de más vette fel a telefont. Roma volt az biztos. Felejtős...
. . ez esetleg más lejáratása esetnek jobban megfelelne . . . , de hogy valaki önmagát járatja le, . . . EZ az az eset most :)
Pécs, Sopron, Szombathely.
Elárulok egy trükköt: Amikor belemész a fórum menübe, ott kiválasztod, hogy Városok. Nem kattingatsz tovább, hanem ott írod a keresőbe be, amit, akit keresni akar, és akkor minden város fórumán keresni fog.
Az összes fórumban is lehet keresni, csak akkor a Városokhoz sem lépj be
:) Remélem segítettem.
ödv és derűs napokat
Ange'la 42-t valaki beva'llalhatna' :) Ele'g nagynak tunik a szakade'k a leira's e's a ke'pek ko:zo:tt :D
Isaura :D
Nézz rá esetleg, hogy aki járt nála, azok mit írnak a külsőről. Én jártam nála, nem csak a levegőbe írtam, mikor a beszámolót írtam.
A retus két célt szolgálhat:
- eltakarni amit nem akarunk láttatni, vagy vhol többet mutatni, ahol nincs. Pl. e célt szolgálja retus fogyi.
- művészivé tenni.
Kimberlynek az első nem kell, utóbbi került alkalmazásra. Testileg gyakorlatban is olyan, mint a képen. Ha nem hiszed, akkor járj utána.
Üdv és derűs napokat