Helo. Korzo kornyeken megbizhato lany van?
Helo. Korzo kornyeken megbizhato lany van?
Volt valaki ennél a Nikinél? Ki ez? Ez egy régi hírdetés, de ez nem az a csaj.
Nati 29 el vigyázni. Csak a duci csajok kedveloinek. A kepei nem valósak! A Franciaja viszont eleg jó....
Sziasztok!
Masszázs hirdető lányokról infó? Privátban is jöhet!
Hmm... a Heni24 képei bejövősek, "mellesleg "nagyon jó :) a héten leccsekkolom mindenképpen !
Aztán ne hallgasd el a tapasztalatokat! :-)
Nem szoktam :D
Szia, 1 percenként megálltál, jajj ne..pihenjunk stb.elhiszem h vki hamar els*l, akkor órara kell menni. ebből állt az egesz, jajj. ne..varjunk...ezt csinaltad..ne ne varj..pihenjünk...Erre ne haragudj de nem vagyok kikepezve....ha meg vki egyszer ketszer haromszor mondja oke, de h folyamatosan hozzad nyúlni nem lehet, mert folyamatosan alljunk meg..így nem lehet normalisan szxelni.De ha mondod a telefonban, h szx közben szeretnel 10-15 x megallni, akkor ide sem hívlak.atfutott az agyamon közben, h te lehetsz az , a híred megelőzött...:)
Üdv Dior
Sziasztok. Valaki eltudja érni Angelint Szalkáról? Napok óta hivom és nem érem el.. És mar csak 2 napot vagyok ithol. :/
Szia!
Legutóbbi tapasztalatom alapján ajánlam Rami 19-et, gyakorlatilag az általad megjelölt hely szomszédságában.
Üdv.
R.
Ennyi új csaj ami most van Nyíregyen :) mi van itt most makktársak ?! Na de... mint tudjuk, " nem minden arany ami fénylik " :) csak óvatosan.....
Duci lennék? Az komoly. De szerintem a súlyom ki van írva hirdetésbe! El kellene olvasni a hirdetést..nem csak a melleket meglátva egyből hívni. Ja amúgy meg te biztos Vin Diesel vagy! Na pá
Kedves Zsoloka!
Nem keverlek össze senkivel, mert te ezerből egy vagy!.egyebkent is tudtam, h ki vagy, de látom ez még mindig nem esik le..
Valóban komikus volt, ezért is szóltam rád...😋😋😋
Üdv, Dior
Nyiregyházán biztos és tiszta csajt ki tudna ajánlani?
Szia
A hirdetésben szereplő képekből több nem a jelenlegi állapotot mutatja, ezzel felrevezeted a népet.
Nem vagyok Vin Diesel, csak egy videki lángoskepű parasztkolyok.
Tegnap este én is utánna jártam nagyjából az új csajoknak :) és most is ugy gondolom ,hogy " nem minden arany ami fénylik " de vannak kivételek azért :) a Mónikás info meg jól jött...
Felesleges többször leírnod..én a véleményemet elmondtam.Látom nem tudsz már mit kitalalni..:D
Neked meg felesleges Zsolokát flamelni. Te adtad a rózsát vagy ő? Na, akkor legyen is úgy, ahogy vendég kéri!
Szerintem csak plusz negatív pontokat szerzel, ha egy vendégedről intim dolgokat árulsz el, még akkor is, ha igaz lenne, amit írsz. De mégis, mit gondolsz? Érdekel minket, hogy valakinek meddig tart és hányszor áll meg közben?? Ebben a szakmában alapnak kellene lennie a diszkréciónak!
Mellesleg, még mindig hitelesebb Zsoloka, aki ha elkap egy jó szériát, heti több lányt is meglátogat és osztja az infot, mint a tied, ami csöpög a rosszszándéktól!
Sziasztok!
Nem akarom Dior-t védeni, de fogom. :-) Én speciel kiválóan éreztem magam Nála, vele! Ugyan én adtam a rózsákat, mégsem gondolom, hogy egyéniség nélkül kellene követnie a parancsokat.
Ajánlom! Igényeseknek, intelligenseknek, stb.
:-)
Ja tud olyan Nőről is dicshimnuszt zengeni akitől engem speciel a hidegveríték verne ki ha meg kellene látogatnom!