. . . mentél volna inkább Kleo -hoz . . ., igaz még messze a nap vége ;)
. . . mentél volna inkább Kleo -hoz . . ., igaz még messze a nap vége ;)
Nulla,, nem ajánlot stb..
Nem egészen.
Röviden a történet:Heineken Star kolléga nevezte el így egy hirdető hölgy személyi edzőjét,abban az időben rengeteg embert lehuztak.
Amugy egy 40 kilós római óriás.Sokat láttam őket együtt az állomás környékén.A hölgy még mindig hirdet.
Elmentem. Szóval Kleo. Azt leszámítva, hogy az amúgy sem alacsony alap*r mellett minden + fizetős extrának számít, nem rossz a csaj. Tényleg jó teste van, beszélgetni is lehet vele. Szex közben a nyögések feltűnően műek(nem tudom van-e ilyen szó), de lehet neki tolni rendesen, nem nyafog, hogy "így nem jó, úgy ne csináld mert nem szeretem". Bár a képek lényegesen jobbat mutatnak, de én még biztos visszamegyek hozzá.
Negatívum az *rak mellett, hogy borostás volt, szúrt a puncija is meg a lába is. Ja és lovagolni nem tud(szerintem).
Ok értem . A hölgy neve ?
Éreztem hogy nem stimmel valami, de nem akartam írni ,hogy rossz érzésem van a sok profi képekkel kapcsolatban! :(
Nekem valahol még megvan lementve a gépemen a csaj fotója :)
Gina 24
A kepek nem fedik a valosagot vagy nagyon regiek :$
Lakás közepes, célnak megfelel. Parkolas könnyű.
Testalkat tesztetős. Barna bőr. Szép cicik, formás fenék.
Rózsa elég salátás.
Franciaja nagyon izlett, lelkes es odado.
A sok és nagy tetovalas volt az egyetlen negatívum.
Osszesegeben ajánlott.
Miben tér el a képei a valóságtól? Felszedett pár kilót esetleg, vagy mi külömbség?
Megkockaztatom hogy nem o van a kepeken.
Barna bőr. Nagy tetkók. Sötetbarna haj. Sportosan vekony de formas alkat.
Nem rossz csaj, és a hozzaallada is okes, de ideje lenne "frissíteni" a kepeit...
Kriszta23-at próbálta már valaki? Ha igen, akkor leírhatná mit tapasztalt!? 0-24-es csajok nekem gyanúsak.
Fogok írni Anett36-ról, Angelin21-ről, Dórcika30-ról, Anikó27-ről, Zsuzsa37-ről, Dorina33-ról, Daniella32-ről.
Előljáróban annyi hogy Daniella a legjobb, bár szerinte GinaD az:)
Fórumozok !
Ti milyen Kleorol beszéltek? irtok ilyen kritikákat...meglepődve olvasom ..mert akiröl én tudok az messze nem ilyen tipus .en Kleo 25 röl beszélek irtam is rola kommentet,
Most már mindent értek...Ti még nem láttatok nyiregyházán jó nöt! Ez biztos , és irjátok is ..igy mindjárt más a leányzó fekvése , de elárulom vannak nála sokkal jobb testü nők is akik tényleg tudják mit hogyan kell adni , legföképp fogadni , hogy mindkét fél örömét lelje benne.....Napsütéses Jóészakát ott nektek!
Hali!Tudtok olyan hölgyet,amelyiknek extra szűk a puncija? :)
Én még nem jártam a Kleonál , de ha neked savanyú volt esetleg a szőllő a lánynál attól még más érezheti magát nálla jól! Az meg ,hogy kinek mi számit " fullos csajnak " ki gondolja ugy esetleg ,hogy az a lány 10/10 az megint legyen már mindekinek a saját dolga! Örülj neki ,hogy te láttál már jó nőt .........édes istenem!
Jó nő,, hm tág fogalom mint a pina..az már megint más kérdés hogy kinek mi jön be jah és mennyiért..
Olvass vissza egy kicsit! De amugy akiket felsoroltál ,hogy irsz róluk infot azokat megsem közeliti a szolgáltatása! :)
Háhááá bocs nem tudtam profi vagy ,,, te figyejél mán oszt basz*ni szeretel ? :)
FALUSIAK és AMATŐRÖK! Látod ezt staffi??
Mester tanits!
Kár rá pazarolni a szót :) biztos a Kleonál tervezett látogatása nem ugy sült el ( vagy korán sült el) és most itt irosgat dolgokat ami nem is lenne baj mert mindenkinek lehet véleménye csak azért most az hogy " falusiak" én nem mértem ezt... eddig irt hozzászólásai Nagykanizsa, Zalaegerszeg... az olyan nagy város??? Na mindegy legyen neked karácsony "okoska"