Sziasztok!
A jelenlegi felhozatalból kire érdemes időt szánni?Inkább a barátnő filing jön be.
Sajnos Daniella megint nem hírdet.pedig hozzá szívesen mennék.
Sziasztok!
A jelenlegi felhozatalból kire érdemes időt szánni?Inkább a barátnő filing jön be.
Sajnos Daniella megint nem hírdet.pedig hozzá szívesen mennék.
Ez is egy lerágott kérdés : "A felhozatalból kire érdemes időt szánni? " Röviden és tömören a válasz egyszerű. Megnézed ki az aki évek óta ebben a városban hirdet, nem változtatja hetente a nevét, és a fórumokban csupa pozitív hozzászólást írnak róla. Ennyi.
Zsaklin 22 néven volt fent :)
Ok (y)
Nem könnyű elérni a csajt, ne ess letargiába elérhető az ha nehezebben is mint más hirdetők! Én is hónapokig probálkoztam amikor hirdetett naponta többször is , és egyszer sikerült vele beszélnem azóta voltam nálla többször is, még nem csalódtam benne soha !
Ő volt nálam....
Kleo és Chanel között vaciláltam ma, végül Chanel mellett döntöttem és nem bántam meg! Gyerekek, bomba teste van a csajnak! Keskeny derék, kerek popsi, szilikon cicik és olyan punci, amilyet csak álmodni lehet. Arról nem is beszélve, hogy az***moderálva***(ami mondjuk nem kevés) benne van minden, kivéve a popót, azt nem vállal. Arcán látszik a kor, de kit érdekel, fejre is vonzó nő. Nincs nyifi-nyafi, azt csinálsz vele amit akarsz és úgy ahogy akarod. Igazi profi a csaj, ráadásul még jól el is lehet vele dumálni.
Kéró rendben, fürdő tiszta, lóvé tízpertizenöt.
Kleo:
Elképesztő csajszi! N1 test, arc, hozzáállás. Ahgy valaki itt írta: "minden nő csak olyan ahogy egy férfi viselkedik vele". A kommentek láttán némi fenntartással mentem el hozzá de mindenben pozitívan csalódtam. Szóval a hely nem ismeretlen és rendben van. Több csajszi szokott ott "rendelni". A hozzáállás, hát én ha nagy ritkán megyek is a jövőben csak hozzá! kedves volt, mosolygós, a szexet élvezte (úgy csinált nagyon hitelesen), minden pózban amit szerettem volna. Persze mindent csak gumiban, de ez így van rendjén! Vigyázott, hogy ne menjek el idő előtt...(tudjátok, hogy ha nagoyn akarnak kitudnak minket végezni hamar. :D ) A m**as rózsaszál pedig tökéletesen érthető, össze nem hasonlítható senkivel a városban!
(azért írom, hogy senkivel mert senki olyannal aki aktust is vállal...Szofi a másik gyémántja Nyíregynek! bár egy ideje sajnos nem érem el)
Béna balfa**ok szerintem hanyagolják mert egy igazi nőről van szó! ott el tudom képzelni a lelkesedés nélküli "csak gyorsan legyünk túl rajta" hozzáállást.
Szóval 10/10 minden téren!
CSak péntekig van itt...addig menjetek!
Sziasztok!
Tudtok olyan lányról, aki engedi a videózást? Akit eddig kérdeztem szabályosan föl volt háborodva ezen a kérdésen...
Másik kérdés kik vállalnap p*pót?
De most tényleg nem akarok okoskodni , de nem egy nem kettő negatív infó van róla, igaz más néven is dolgozott már de hát ezért van a fórum, ha más nem miért nem kérdezel rá privátba egy két fórumozótól , hogy nem - tud adni infot arról a hölgyről akit meg akarsz látogatni?! Sokkal *lcsóbb kérdezni mint elmenni a hirdetőhöz és esetleg csak kidobott rózsaszálak vannak a látogatás után ! Ezért vannak még itt ezek a hirdetők mert ( nem megbántani akarlak ) de mindig találnak olyan vendéget aki be tudnak palizni ! Sajnos.....
Nagyon sok lány a hirdetésben az arcát is kitakarja , akkor Szerinted a videózást hogy engedni??! Én speciel még nem hallottam egytől sem hogy válallna ilyet ! De azért mindig vannak kivételek ... igaz ritka mint a fehér holló !
Igen. Db.-ben Anita Bellini.
Vadmacska engedi.. :D
Az hogy téged megszivattak igy ketten az szomorú!Ha ezek után még valaki elmegy hozzájuk az már megérdemli!
A Kleoról nekem azt írták,hogy külsőleg ilyen brutál jó nő még talán nem is volt Nyíregyházán. :) Mostmár tényleg kezdem elhinni,kezd érdekelni a csaj. :)
A videot engedi az análkirálynő Anita Bellini Debrecenben. ;) Extraként kerül elszámolásra egy Esztergomi Látképért.
Mondjuk itt a falon meg ha jól emlékszem már vagy ketten is írták,hogy BF nem nagyon van nála,de ettől függetlenül lehet meglesem azt a 10/10-es testet,arcot. Nagy úr a kiváncsiság. :)
Ha jól értesültem péntekig marad. Visszatérésének várható időpontja? Akit még tud fogadni kérdezzen már rá.
Ha Kleo-ra gondolsz, akkor jól tudod, hogy péntekig marad és legközelebb május 18-20 körül lesz újra.
Igazad van. Írtam is, hogy miért nem az eszemre hallgattam. De ha jól emlékszem, akkor az enyémhez hasonló negatív dolgot nem írtak. Csak pozitív beszámolóval pedig nem sok hirdető büszkélkedhet. Azt viszont nem értem (na jó tudnék magyarázatokat gyártani), hogy miért kell ezeket a negatív tapasztalatokat privátban kicsikarni valakiből? Én őszinte ember vagyok. Leírtam nyilvánosan, és nem tartottam magamban várva arra, hátha valaki rákérdez. Szerintem ha mindenki így tenne az ilyen ikunullagyulák nem maradnának felszínen.
De most már mindegy, tanultam a saját káromon. Kár hogy nem a másén :(