.. szerintem próbálkozz be itt. . .
.. szerintem próbálkozz be itt. . .
Én kíváncsian várom. Írd be a fórumba, sokan vagyunk kíváncsiak.
És tanulékony, legutóbb már volt tiszta lepedő. :)
A mai nap igaz nem ez volt betervezve ez a hirdető, de a másikkal nem tudtam időpontot eggyeztettni,igy ma a BlackCat nevü hirdetőt látogattam meg ! Információ privátba :D
Szerintem erre nagyon sokan kivancsiak, ird ki inkabb a forumra! Mi a legrossszabb? Moderaljak? Nagy ugy..
Sziasztok. Azért az nagyon jó visszajelzés ,hogy nagyon sokan kértetek privátba infót a hölgyről ! :) Ez azt jelenti ,hogy sokan olvastátok a beszámolóimat , és adtatok is rá, ami csak azt jelenti hogy valamilyen szinten hiteles voltam :) Van két ember egy fórumozó akivel szinte a legjobban elvoltam itt, és egy hirdető lány aki mindent tud rólam amit soha egy lánynak se mondanám el, na ez a két ember egyáltalán nem hitt nekem, ! Semmi baj, Amit leirtam privátba a lányról az velem történt meg , nembiztos hogy másnak is ez az élménye lesz vele ! De én ezt az élményt éltem át :D
Sziasztok!
Beszamolo :) Ha nem banjatok!
Zoé 42
Hivtam a kedvenc szolgtatomat, sajnos nem volt elerheto. Felhivtam a Zoe-t. Tud fogadni 30 percen belul. Le beszeltuk a randit, kivancsi voltam mit tud egy eretteb hölgy. Navigalas nagyon rendben. Odatalaltam gyorsan. Gps-el mert nelkule nem talalok sehova :)) Beleptem kerdezte kerek-e uditot..Mondta, hogy rendben vagyok, vallal nekem."mindent". Ezt nem reszletznem. Mondtam kerek colat. Hozta is.Kaptam egy nagyon finom franciat. Itt vegem is lett. Aztan kis beszelgetes, majd asvanyvizet ittam es tavoztam. Ajanlom mindenkinek, aki nem a fiatal korosztalyt kedveli.
Üdv
Beszamolo !
Rami 19!
Telefonban kis kedves vagany csaj :)
Ismerkedes okes. Nagyon rendes lany. Igaz nem az esetem. Voltam mar nala. Francia. kozben azon gondokoztam hogy tanitottak neki vagy erzesbol jon :)) Kerdeztem tole hogy a sex milyen pozban?? Azt mondta ahogy en szeretem. ;) :)) Aranyos csaj megyek még :))
.
Uraim!
Régen jártam nálatok, de Kitty 23/24-et, márt nem találom. Nekem, itt ő volt a námbör ván!
Már befejezte, esetleg máshol van? Ha tudtok valamit az elérhetőségéről, akkor segítsetek.
Köszönöm!
.. esetleg, ha Kittyhez hasonló lányt ajánlanátok azt megköszönöm.
Sziasztok lenacska 25-rol tud valaki valamit mien a csaj?
A Melcsit kipróbálom a héten ! :)
Köszönöm.
Egy nagyon megbízható fómozó társam figyelmeztetésére hanyagolom a lányt ! :(
Helló.Zara nevű hölgyről tud valaki valamit?Milyen a hozzá állása,ügyes e,esetleg **ak,mert szerintem nem vagyok egyedűl azzal hogy jól néz ki a fotókon,csak nemtudtam még elérni pedig próbáltam töbször.Érdemes tovább keseni?
Köszi.Minden esetre rajta leszek,hogy meglátogassam Zarát,mert a pozitív és negatív válaszok ellenére,sajnálm ha kihagynám.Legfeljebb csatlakozom a jó vagy rossz kritikák táborához.
Kitty 38
Visszajárós városunkba, de pótolhatatlan is. Erotikus hang, erotikus megjelenés, garantált finomságok.
A fotó magukért ebszélnek, hsiezn mutatja a mutatnivalóit, a tudása...páratlan. Ajánlott. Kinek van róla tapasztalata még?
Gyerekek! Milla hová tűnt?
Ez engem is érdekelne. Már jórég óta szemezek vele egy másik megyéből :)
Debrecemben praktizál ;)