Sziasztok! A nyiregyházi Kedra19 röl tudtok valamit, eltünt az oldaról?
Sziasztok! A nyiregyházi Kedra19 röl tudtok valamit, eltünt az oldaról?
Érdeklődni steretnék! Valaki tud valamit Daniellárol? Régebben voltam nála többször is. Lesz e még? Szívesen meglátogatnám mert szerintem Nyíregyen a legjobb! Ha valaki bármit tud azt szívesen meghalgatnám akár privátban is. Hálás lennék érte, köszönöm.
És akkor eredmény:
Martina (25): Nagyon jól masszíroz, viszont ruha végig marad rajta. A francia levezetés feláras, de ügyesen csinálja. Sőt, nálam valahogy úgy elkapta, hogy egyből gyorstüzelőre álllította a fegyvert! Szofi 24 után nekem number 2. Víztorony környékén van, viszont kéró teljesen ok.
Nóra (25): Apróhirdetésben található. Egy nagyon aranyos szöszi, vékony, jó alakú, csinos, tenyérbe illő mellekkel.
Nekem arcra nem igazán jött be, pedig nem csúnya, csak egyszerűen nem az esetem. Jahh, és a 25 év itt végre tényleg 25 év!
Az együttlét nagyon jó volt, kémia stimmelt, öröm volt látni, hogy élvezte, amit nyújtottam. Helyszín: nálam. Nekem 10/8.
Élmény Masszázs - apróhirdetés: Diszkréciót tekintetbe véve nem részletezem - 40-es, régi versenyző. Régebben aktív hirdetőből okkal avazsált 'apró'-vá. Francia + egyéb kényeztetés csillagos - aktusra nem kell számítani. Helyszín: Jósa
Marilyn (29) - lófaszt 29! 4-5 év pluszt szerintem mindenki itt a fórumon megtanult feldolgozni, de ez itt legalább plusz 10! És pont ott rendel, ahol már írtam korábban: felvételi követelmény + 10 év életkor az adatlaphoz képest! Pedig összességében nagyon jó a hölgy. Odaadó, figyel rád. Nekem olyat nyújtott, mint amit eddig nagyon ritkán tapasztaltam. Nem csak masszázs van, de komolyan figyelni kell az extrákra az árképzésnél.
Akikhez pedig nem mentem:
Vivien (23) - Kevés intelligensebb hölggyel csevegtem telefonon.. A kórház környékén található, ismert rendelőben. Rendesen zavarba hozott azzal, hogy személyesen beszéljük meg a részleteket, hogy mit nyújt és hogyan, de teljesen megértem - sőt, értékelem is, hogy nem válllal akárkivel, akármit. Nekem nagyon szimpatikus a hozzáállása - talán lesz még szerencsénk egymáshoz.
Dia masszázs - apróhirdetés: Most lehet, hogy életem numeráját hagytam ki, de amikor leegyeztettük a helyszínt (egy elég népszerű és drága hotel) nekem nem jött át, tekintve, hogy nem alkalomszerű volt a szoba bérlése.
Szóval nehezen tudtam összeegyeztetni egy napi 7-10k-ba kerülő szállodai kérót egy 'apró'-val..
De ez lehet, csak az én bajom..
Eszter (24) & Jennifer (23) = konzervgyár környéke - ahová ugye jó érzésű makktárs nem megy - de aki kihívásra vágyik 7/12-esek és még aranyárban mérnek smárt is..
Szofi (24) meg fakk.. Amióta szépet meg jót írtam róla, azóta nem tudom elérni. :)
Tehát:
Gréti 37 Debr. : Feszes test. Tiszta lakas. Sol fiatal irigykedhetne. Tenyleg jo a teste. Minden rendben volt, szerint megyek még.
Kendra 25 Pécs: Sokan irtak negativat. Jo csaj pedig. Nagyon tetszett. Rendes! Kerek popsi feszes cici! Lehet menni.
Egyelore ennyi, Vivien 23-rol van valakinek infoja? Igaz szöszi, de hat a teste.. na johet privatba is.
kezdek belejonni ebbe meloba :D
Majd elfelejtettem : Veronika 21 Pécs: Sajnos nem tudtam akkor elérni. De igyekszem! Aranyos csaj. Megyek majd. Remelem addigra bebarnul :) Vagy besotetedik a haja... Virag 21-hez akartam még menni, de már nincs sajna. Ott olyan popsi volt, hogy csak pislogtam. :)
Szofi 24: staffi mondta hogy szep lany.. ma felhivom. Megnezem magamnak a hölgyet. :) staffi sorry stipi stopi :)))))
Sziasztok!
Kit ajànlanàtok nfvsz 30+ kategóriàban, jó ***moderálva***???
A legszebb :D
Maryann 36 Veszprém. Hmm azok a bimbik... :) Majd szétpattannak,szeretem az ilyet. :D Ráírtam priviben a múlkor,hogy nagyon szexik a cickók,de nem írt vissza. Végülis mindegy,túl messze van innen. A Miss World-ért sem mennék Debrecennél messzebb. :D
Eljön az-az idő amikor a legjobbak eggyikébe is csalódik az ember :((((((((( Sajnos !
Fannika tűnik képek alapján a legjobbnak. Ez árban is megmutatkozik?
Csak nem kosarat kaptàl talán?Làtod a nagy dumának ez a vége.
Azt se tudod miről van szó ember, akkor mit okoskodsz !! Utólsó 3 hozzászólásodból mind a háromnál az én irásomra reagáltál :) de arra nincs eszed hogy legalább 1-2 beszámolót írj valamelyik lánynál akinél jártál mostanában !!! Na mindegy én lezártam ezt a dolgot, pityu :D !!
Rendszeres olvasó vagyok, most itt az ideje, hogy a tapasztalataimat megosszam veletek:
Rami 22: Most épp nem látom a hirdetését. Szőke, szép arcú cicababa, igazi gazella alkat. Zsánerem. Lakás új építésű társasházban. Viszont sürget, nulla kommunikáció, essünk túl rajta feeling. Többet tuti nem megyek.
Izabella : most épp, de jó néhány néven volt fenn már. Az alapmodell sok matyi, és minden extra, az is, ami a telefonban még alap volt. Nem korrekt. Semmit sem lehet, nyifi-nyafi. Pedig a szép arcú, jó testű. Lila foltokkal.
Rami 19: Belváros, régi ház, szép lakás. Fürdő tiszta. Cserfes kis tündér. Odateszi magát. Mondjuk a lepedőshowt hiányoltam, mindig szívesebben fekszik bele az ember a frissen vasalt lepedőre, mint egy viseletes plédre. Ezen kívül nekem bejött, megyek még.
Alexa: A julcsihoz közel, lepraterep. Kifordulós.
Anikó: Profi. Lepedő show, tiszta fürdő, kommunikál, odateszi magát. Nekem mint nő annyira nem jött be, ezért nem megyek többet. Ettől függetlenül ajánlott kategória.
Volt még pár, de ők most nem hirdetnek, és nem jut eszembe a nevük. Róluk esetleg majd később.
Sziasztok épp most olvasom a fórumot és aki rossz dolgokat ir fel a fórumra remêlem olvassa amit irok akinek nem inge nem veszi magàra ha én rólam lenne szó nem lenne mindenki visszatérö vendégem én amit elmondok nyújtom is és a lakàsom nem koszos hanem tiszta ugy hogy arra kérem aki jàrt nálam azok tudjâk miröl beszélek és ne irjanak olyat ami nem valós!!!!!! Köszönöm hogy elolvastàtok!
Ezer csók ALEXA
Én pár hete jártam az Alaxánál ( Erika 20 ) de ott ahol volt az a lakótelep nem leprahely éppen ! A lakásba egyedül volt, fürdőszoba tiszta, törülköző rendben volt! Szoba tisztasága okés, semmi lom, semmi kosz ! Amit válallt mindent teljesített az Alexa ! Én ezt tapasztaltam nála ! Eggyetlen egy negatívum a részemről ,hogy a szobába az akváriumba a halacskàt azt hittem " műhal " tőle kérdeztem meg hogy ez igazi ez a hal, az akváriumba ?! Mondta hogy igen ,igazi élő hal !! :) de ez a negativum is rám vonatkozik !
Jogos. :) Alexa 40 - ről van szó, a julcsi meg a fürdő. Alexa 20 lakásán is jártam már, a barátnőjénél. Valóban tisztaság és rend volt, üdítő érkezéskor és távozáskor. Mea culpa!
Nem Alexa 20-ról írt a fickó hanem Alexa 40-ről. Ő az aki a Julcsi fürdőhöz közel rendel. Rossz híre van kerülendő!! Pár éve én is belefutottam....
Így már más a leányzó fekvése :D csak igy félre érthető,de jó hogy felvilágositottál bennünket ! Igen ,ha igy irja ki hogy Alexa 40 akkor más a helyzet !
Eltaláltad, az életcélom, hogy visszaolvassak 540 oldalt, majd zanzásítsak. Pffff. Nem csoda, ha nincs az embereknek kedve megosztani a tapasztalatokat.