Sziasztok!
Nem tudjátok Nina 26 hová tűnt? Nem találom a hirdetők között...
Sziasztok!
Nem tudjátok Nina 26 hová tűnt? Nem találom a hirdetők között...
Elmondása szerint Szerencsen fogja a pályafutását folytatni mert ott még nincs konkurencia. Kuncsaft meg annál több.
Lehet ,hogy ő is átment Szerencsre dolgozni. Rájöttek sokan hogy ott még üres a placc....
Az elmult időszakba meglátogattam az Alexa 20 aki nekem mindig Erika 20 marad mivel én igy ismertem meg ! :) kedvesség jeles, korrektség jeles, francia tudás jeles ! :D
Na és akkor mióta voltam először a Cynthiánál és jó volt, azóta ujra rápróbáltam és ujra jó volt !! Nem bánom ki mit mond de nekem ujra jó volt !!! :D de ez az én véleményem :)
HELLO. Látttam a Vivike 23 és beszéltem is vele egy pár szót, tényleg szép csaj, meg is emlitettem neki,hogy péntek este meglátogatom amire azt válaszolta szeretettel vár :) Ott leszek Vivike :)
Hmmm. Ezzel vitatkoznék. :)
:D :D ééééén neem tom. Te sem?
Esetemben egyedül volt a múlt hét csütörtökön.
Szia Málna! Ismételten fogadsz ügyfeleket?
Régebben volt itt egy Málna nevü hirdető ! Szinte csak jó beszámolók voltak róla ! Aztán volt a Perla róla is irtak jókat , egyszer amikor ott voltam a Ginánál beszélgettünk és akkor mondtam neki hogy megakartam látogatni a Málna nevü hirdetőt de nem hirdet mostanában ! Akkor mondta hogy ismeri ,talán ha jól emlékszem azt mondta dolgoztak egyyütt vagy egy helyen már nem emlékszem ,hogy mondt, de dicsérte a Málna és a Perla hirdetőt is ! Majd csak amikor elkezdtem járni a Daniellához akkor derült ki ,hogy ő meg a Ginàt ismeri mert Szoboszlón dolgoztak eggyütt !! :)
Sziasztok a segitségeteket kérném. Hirdetett itt egy lány régbben de mostanában nem tudom elérni, lehet számot váltott. Nekem még a 70 ****654 es száma van meg. Ha tudtok róla valamit kérlek segitsetek.
Kegyetlen szexi NŐ ez a Zara amugy !! :) Most is milyen képeket rakott fel ?! Atyaisten, és ami a lényeg amit a képeken làtsz azt kapod vissza élőbe is ha elmész hozzà és ajtót nyít ! :) Nincs trükkösködés a képekkel ! :)
Sziasztok!
staffi..
Hallod te "lovag" ..... :D Tudod ki nevezett ìgy!! Ez hatalmas megszolitas! Na szoval Aniko 27 üzeni, hogy szeretettel vár! Ma jártam nála szaktanácsadáson!
Udv
: D köszönöm !!
Rá hosszú hónapokat kell várni már ha egyáltalán visszatér.
Sziasztok,
nemsokára látogatást teszek nyíregyen.
Mindenképpen MILF kategóriát keresek, nagy mellekkel. Ágit néztem ki, mi a véleményetek?
Köszi
HELLO. Ma meglátogattam a Vivike 23 hirdetőt !! Zsoloka eggyetértek veled, tényleg jó ez a csajszi :D képei fedik a valóságot, igaz most rövidebb a haja mint a képeken de ezt ki is irta az adatlapjára ! Nagyon kedves csaj, mindenbe a kedvemet kereste ! Szép kis kemény cicik, finom bermuda-háromszög, eggyetlen póznál se mondta ,hogy ezt igy nem szeretem ,az ugy nem jó ! Ügyesen beszélte az idegen nyelvet ! ;) Igazából meglátogatnám hamarosan újra, csak ahogy mondta lehet egy kicsit később jön vissza !
Sziasztok szép és kivánatos lányok.voltam már több lány vendége és szeretnék is minél többet újra és újra az lenni,mert eddig csak pozitív élményekben volt részem nálatok.most is csak azért kell itt írnom mert nem vagyok független és a párom eléggé féltékeny tipus és nyomozgatni is szeret,de addig nem nyugszom míg benem teljesűl mint minden férfi álma egyben.hogy két gyönyörű lánnyal meg nem lepem magam.szeretnék ajánlatokat kedves lányoktol,ha nem nagykérés,előre is köszönöm,mert nem egyszerü nős férfiként elszabadúlni a minden napoktól és ha megegyeztünk a részletekbe ,mi az amit tudtok nyújtani,mihamarabb találkozót össze hozni veletek.EGYSZER ÉLÜNK és kinem hagynám az életemből két szépnő kényeztetését.megoldom mint ahogy eddig is megoldottam a kicsapongásaim,csak szeretnék konkrét ajánlatokat és ha tetszik nekem is felkereslek titeket.előre is köszönöm.
Az aproba hírdető Bella eggyik képe furcsa egy kicsit !
Sziasztok! A masszor Vanessza csak massziroz vagy masra is ra lehet venni? Jart mar nala valaki?
Es maya 41-hez sikerult mar bejutni valakinek? Napok ota hivom de fel sem veszi.