Ma voltam Rami (22)-nél én is, 95%-ban egyetértek a kollégával egy darabig, hint: hogy kis türelemmel ingyen a parkolás elég közel. :)
A produkciót 10/10-esre értékelném, ha nem 10/3-as lett volna a végére.. Már korábban is írták, hogy kőkemény az 'anyai (vagy atyai???) szigor' a helyen. Én is ezt tapasztaltam.
Rami egy csodaszép, vékony, tényleg nem a legcserfesebb, de odaadó, és próbál a vendégek kedvében járni - ha hagyják. Csak épp nem hagyják. Ezt az elején még nem is realizáltam, amikor a ruha úgy kvázi gombnyomásra került le róla, holott próbáltam némi fokozatosság felé navigálni. Azzal sem volt épp gond, hogy végig lassítanom kellett produkciót - nyilván (gondoltam) első alkalommal ritkán passzol a kereslet és a kínálat. Közben volt még némi akaratlan jelzés is részéről, ezek miatt a vége felé lett némi gyanúm, hogy nem saját elhatározásból sietteti a dolgot. Akkor még 10/9-nél járt műsor - mondom, akkor tovább ne amortizáljuk a bulit, a csúcson kell csúcsra jutni.
Épp kelek fel az ágyról, amikor egy hosszú, fekete lobonc veri az tejüveg ajtót. Elsőre optimistán bevillant, hogy hátha Latika akar beszállni grátisz harmadiknak, de győzött a valóság. Ez volt az ominózus 'lejárt az idő' signal. A reklamációt elég óvatosan kezelem az ilyen helyeken, de ránéztem a telefonomra: 20 perc telt el, amióta hívtam a lépcsőház elől, és ebben volt egy zuhanyzás is. Ezt úgy viccesen szóvá is tettem, erre azt a választ kaptam, hogy 'biztosan szerveztek másik vendéget'.
Így lett az összkép egy közel 100-as együttlétből pénzkidobássá - közgazdaságtani értelemben. A legrózsigényesebb hely, márpedig aranyárért én 'T = kiszállok a zuhany alól + 30 perc' azt várom el, amit telefonon megbeszéltünk. És az a baj, hogy nem is tudom nem ajánlani Ramit, mert ő, mint nő tényleg nagyon jó. De ilyen backoffice-al én szívesen mennék vissza. Meg úgy az ex-francz körút teamhez sem úgy általában, hiába Latika, Zara vagy akárki.