Vagy csak "Szamiraságban" szenved:)
Vagy csak "Szamiraságban" szenved:)
Két moderàlàsról lemaradtam,nem tudtam elolvasni :( :(
Hallod egy szmájlit vagyis egy hangulatjelet moderáltak!
Nem tudom ki kérhette a törlést :) gbed üzenetéről már lekéstem úgy látszik mindenkinek lesz öt perce oszt cumi. Nehogy már a többiek is lássák.
Elvileg ez nem egy vallási oldal :)D
Nick85, hasznos volt, amit Csengéről írtál -már-már Debrecenből meg akartam látogatni - de Tőled és másoktól is azt olvastam, nem sok köze van a leányzónak az erotikus masszázshoz. Csenge projekt ejtve. Attól azonban óvnálak, hogy ne próbálj ki egy igazi olajos csúszkamasszázst -ha egy csinos, érzéki, odaadó és fantáziadús lány csinálja nagyon nagy élmény - különösen ha NFVSZ is van a végén -jobb mint a legtöbb menet, amit szexpartner szolgáltatóktól kaptam. Az is igaz, hogy eddig ilyen színvonalban csak Bp-n volt részem.
Semmi lenyegeset nem irtam.. staffi: minden tiszteletem a Tie'd a 8. emelet miatt. De komolyan :))
:) :) De megérte a fàradsàgot, meg kell is nekem ennyi plussz mozgàs :)de egy kis izomlàz, bejàtszott màsnap reggel azért :)
8 emelttől izomláz?!? :-) Baj van az erőnléttel...
Zara 24: A teste 10/10 bődületes feneke és cicije van, már csak ezért meg éri el menni, de sok a smink egy kicsit, viszont sajnos nem tudtam kizökkenteni a szerepéből, van egy kis akcentusa, azt mondta külföldiában volt 5 évig azért. Lehet forgatni nem nyafog, de kicsit óra nézős feeling volt, egyébként szépen nyögdécsel. össz pont 10/8,
,,Tudod drágám kitalálták már a helyesírást is.."
wjdks ez szép volt.:)
Arcra is szép azért?
Nem kérdezted véletlenül meddig lesz elérhető, nem fog pihenőre menni mostanában?
Csak azért mert nagyon mennék hozzá, de a héten nehezen menne, de félek, hogy jövőhéten már nem lesz.
Szijasztok autos kalandra kiket tudtok ajánlani???sürgős lenne elore is köszi!!!!!
Menj már ki a 4esre Debrecenfelé haladva biztos találsz néhány bozótharcost! Ha ilyesmire van gusztusod :D
Ott a kanyarba szokott állni 2 Debrecen felé, multkor dudáltam nekik, a nő aki velem volt azt mondta: ,,mekkora 1 b*nkó vagy" .. nem értettem hogy miért mondja de szerintem sosem fogok rájönni:D
Köszi, nem, kihagyom, félek hogy meglátnak a huszárok :)))
Könnyü mondani ha a kékekkel dolgozol és ismerik a rendszámod :)))
Amugy csak poénból írtam, nehogy itt valaki kombináljon:) Mindenki fél a huszároktól :D
Kedves Hölgyek,urak láthatjátok,hogy nem vagyok egy nagy fórumozó,de ez a mai eset úgy felb*szott agyilag,hogy muszáj kiadnom magamból.A történet tegnap kezdődött,mégpedig azzal,hogy meglátogattam a Dóra,Anikó párost.Ami tényleg egy őrületes élmény,de sajnos részemről hepiend nélküli esemény volt,amiről ők nem tehettek.Ők mindent megtettek a nagy durranás érdekében,de sajnos az én "hibámból" nem jött össze!Itt jegyezném meg,hogy pályafutásom két legprofibb sz*lg*lt*tója akikkel összehozott a sorsom(pedig nem kevesen vannak).Na de itt a másik véglet.Haza jövök önmagam előtt is égve,nameg még mindig felspanolva,gondoltam egy merészet és néztem egy masszázst!Mivel már rég szemeztem *** moderálva *** hirdetésével hát felhívtam.Fel is vette,elmondta az ajánlatát ami igencsak csábító!A bibi annyi volt,hogy pont várt egy delikvenst és nem tudta még,hogy félórára vagy órára megy!(Ekkor már félnégy volt és a hírdetése szerint 5 óráig r*nd*l!)Abban maradtunk,hogy egy félóra múlva csörgetem és ha nem veszi fel akkor órára ment a kuncsaft!Letelt a félóra csörgetem,nem veszi fel.Na mondom ez egy órára ment,ma már nem férek be,ezért nem is hívom tovább nehogy zaklatásnak vélje a dolgot,gondoltam majd ma már tudunk egyeztetni egy időpontot.Fel is hívom annak rendje és módja szerint,felis veszi mondom neki,hogy tegnap beszéltünk csak már későn,erre se szó se beszéd ki nyomja a telót!Nem tudom,lehet bennem van a hiba,de én ezt kurva nagy b*nkóságnak tartom.Mondja azt,hogy tegnap p*raszt voltam(bár nem tudom miért)ezért nem tárgyal velem,vagy mit tudom én!Szerintem az ilyenek akkora b*nkók,hogy nem mernek az erdőbe bemenni!Na de semmi gond,megyünk tovább a lenini úton!Kicsit hosszúra nyúlt a bejegyzés,amiért bocsánatot kívánok!Szép napot mindenkinek!
Szisztok!
Igen ráment valaki:) Hétvégére szántam a hozásszólást a kedves fórumozóknak de m1.
Amúgy Henihez akartam menni de az 1óra múlva tudlak fogadni már nem fért bele a délutánba.
Lexy: Mar a telefonban szimpatikus volt a hozzáállása megbeszéltünk mindent 20perc és fogad.
A helyszín Kossuth u. mondjuk hogy átlagos a hely. A bejutás könnyen ment már az ajtónál várt uhh nagyon jó csaj mellek p*pó minden a helyén. Szobába menet lakótárs jó mondom nyugtázta hogy ő a barátnője. Bent kis simogatás vártam a szimpátia csókját de elmaradt:) Ám kárpótolta egy szuper fr*nciával (g*mi nélkül ami +2 a végén) sajnos nem bírtam a technikát így jöhetett a lovaglás jó keményen csinálta végig a szemembe nézett a kezeim a mellén áhh ennyi nem bírtam. És hát arcra ment a dolog! Lehet túlértékelem a hölgyet de nálam 10/10 vidám mosolygós minden megvan benne . Jó kis fogni való a drága csak ajánlani tudom. És ezt annak ellenére mondom hogy a szimpátia csók nem jött össze. Ami a szimpátia hiányát igazolná de olyan jól játszott hogy ennek semmi jelét nem észleltem. Figyelt rám nekem basszot jó f rát sz*lg*ltatott. Na ezzel le is tudtam a havi látogatások számát:))
Akkor te Denisánál voltál :D Náluk a szerepcsere úgy látom mindennapos három hirdetésből csak leesik valami:)) Elég negatív véleményeket kapott na jó zsoloka dicsérte de ő még a ***moderálva*** hölgyet is megnyomta ez ő írta le:))) Na de biztos ő volt .. mindenesetre kicsit fura.
Heni 25: Kora este ugrottam fel egy gyors S.O.S. jellegű franciára Heni 25-höz. Kedves, aranyos volt, kellemes hangulatban telt az a pár perc. Odaadóan, finoman játszott az ezredessel, megkönnyebbülve távoztam. Ajánlott!