Énis, meg az azutánin is :D meg az azutá... meg az azutánin mega.. ;)
Énis, meg az azutánin is :D meg az azutá... meg az azutánin mega.. ;)
Egyébként.. aki Nyházán állandoan uj lányokhoz akar menni aki normalisan csinalja a dolgot, az nagyon hamar bajba fog kerülni :D
Igaz. :))
Szamirát érdemes felkeresni? Megbízható? Valaki írjon már valami konkrétumot róla mert érdekelne. Privátban is jöhet akár! :)
Valamint az új csajok közül valakit tudtok ajánlani aki szintén megbízható és leh*zásmentes? Hiányoznak a régi stabil csajok.....
Csak azért érdeklődöm felőle mert jelenleg 3 hirdetése is van (Roxy, Nicoll, Szamira). Vagy a hasonlóság csak nekem szembetűnő? Na szóval valaki írhatna valami infót.
Mostmár 3 Szamira van. 1-et válassz ki,hátha jó lesz. Itt a piros,hol a piros. :)
jah.... az első helyen lesz*rnak, a második helyen csak kir*bolnak, a harmadik helyen meg ha szerencséd van a széléhez dörzsölheted a pucát és utána dobnak ki :D
viccet félretéve jó lenne valami fix megbízható info a csajról...
Sziasztok!
"ésaztlehethogy" mind a 3-al egyszerre?? :D mert akkor máris indulok... :)))
A választ előre is koszonom
Úgy làtom, Zara vissza jött Nyíregyre, hétvégén meg làtogatom ha sikerül időpontot egyeztetni vele :)
Lili 19:Northkörút, kedves aranyos lány, de nem valami aktív. Testre rendben van, el lehet vele beszélgetni 10/7 (utóirat: ezt a Northkörúti bandát egyébként most már messziről elkerülöm)
Rami 18: Még Lili 19-nél is aranyosabb és kedvesebb lány :D. Aki szereti a kicsit alacsonyabb lányokat az keresve se találhatna jobbat, 10/8 ( de ha egy kis tapasztalatra tesz szert simán 10/10 lesz)
Fedra 22: Atomboma testű csaj, és nagyon szép arca van külső 10/10, viszont az ágyban ez nem mondható el róla, fadarab effektus, legyünk túl rajta minél hamarabb feeling. 10/6
Denisa 18: Szegény nagyon igyekszik egyemmeg, de nem áll neki össze a dolog. Én már régen voltam nála, azóta ez már lehet, hogy változott, de akkor egy lepedő nem volt az ágyon
az ágy koszos volt egy párna nem volt. A menet közben fel vette a telefont és elkezdett beszélgetni, nekem meg azt mondja: folytasd csak nyugodtan :D mondom nem kösz :D .
Aztán jeleztem is neki, hogy ezt sürgősen fejezze be mert másnál tuti kiveri a biztosítékot, jobban mint nálam :D Azt mondja: Más nem szólt még érte :DDD. 10/5
És a végére jöjjön a bónusz: Heni 25: Nem tudom meddig lesz még a városban, azt mondta már nem sokáig úgy hogy aki egy Anikó 26 szintű csajjal szeretne lenni, az ne habozzon sokáig :D
10/10.
További jó vadászást Makktársak!
Légyszi kérdezd meg meddig lesz elérhető.
De most ezen a hozzászólàson mi volt amiért moderàlni kellett?? Lassan màr nem lesz érdemes semmit írni a forumra,mert kitörölnek (moderàlnak úri szóval) mindent! :((
tudnátok ajánlani valakit autós kalandra??
Helló mindenki!
Ha valaki nem látta a moderálás előtt a beszámolót.....
Denisáról írtam a szőke lányról aki hirtelen fekete hajú lett és az arca is megváltozott!
Voltam nála és tudom hogy nem ő van a képen. Ott valami nem stimmel.
Klaudia21: Vasvári u. a lakás elég tiszta minden a helyén. A lánynál némi tájszólás de tényleg csak minimális.
Akció előtt némi zavar de úgy ahogy sikerült ráhangolódnom volt egy kis csók is ... Próbálkozott de még nagyon tapasztalatlan. Akinek bejön a tinilányos kicsit csendes típus annak ajánlott. D a nagy falatokat keresők nem benne fogják megtalálni. Nem az a kőkeményen meg..tó csaj. Egyébként nincs vele baj aranyos meg minden de szerintem nem sokáig fogja bírni:)) fr*ncia 10/7 SX/10/6
Szinte ugyan ezt írtam tegnap is csak moderálva lett!
Hello :) Mivel a Zaràt nem értel el telón (pedig hívtam vagy jó néhànyszor,na majd legközelebb hàtha....) hírtelen felindultságomba felhivtam HENI 25: teloba nagyon aranyosan elmondta a tàjékoztatót : mi, mennyi,merre, na mondom indulok is, a lakàs a 8-dik emeleten van ,lift van de félek tőle így iràny gyalog felfele mikor felértem azt hittem újra kell éleszteni ugy kivoltam, Heni nagyon szép csaj,lakàs rendben,fürdőszoba okés ,szép,tiszta! Akcio: kényeztetésre jól reagàl,én az övére még jobban, idegen nyelvet jól beszéli,
nagyon jól: 10/10 sex: nem nyafog,nem kényeskedik,mindenpóz megfelel neki(nincs az ,hogy ezt nem szeretem,azt ugy ne csinàld) lehet nyugodtan döngetni ! Lovagló pózba nagyon ügyesen mozog a làny :) Összeségébe : megérte minden téren,*** moderálva *** àtlagosak ,aranyos,lehet vele beszélgetni,aktus renben én csak ajànlani tudom! Csak az a frànya 8 emelet,vagy legalàbb ne félnék a liftől...
tudod drágám kitalálták az okát hogy haj festék de látom hogy visza m*radot vagy
Hm en maar hivtam Millat telefonban azt mondta csak MASSZASSAL foglalkozik kizárolag maximus hogy is van ez ?? sztem ugy jo ahogy van !
Komolyan?
Az első hirdetéseden fekete hajjal láthatunk és személyesen ugyanazt tapasztaltam!
De legalább leveted a másik hirdetésedet annyi eszed még akad. Ha hetente festetted a hajad duplán vagy fent akkor ne csodálkozz ha ezzel vádollak:)
Mivel már találkoztam veled és élőben nem ez jött le ami a képeken gondoltam megírom. Ha tévedek hát bocsánat... Tudom rosszul megy a buli:)) arra fele de másképp is lehet. érted vagy nem érted??
Anett 35.höz.
Tudod drágám kitalálták már a helyesírást is..