Pár vélemény elhangzott a vevői oldalról, talán fog a pultos oldalról is. Én „vevőként" a következőt gondolom.
Vajon mire kért még időt? Elvárás lenne, hogy már negyed órával előtte is, - és ha késik a vendég-és utána is felkészülten várjon? Gondolom én, hogy nem számolt Kitty vele, hogy hamarabb oda érsz, és lehet, hogy pont zuhany után volt, és még fel kellett öltöznie, kapkodnia, stb. Nem szerette volna, hogy felkészületlenül nyisson ajtót. Mert elvégre a lányok ebből élnek (egyesek szerint nagyon jól, de ebbe most ne menjünk bele, hogy milyen vállalkozni. Lehet irigykedni a bevételre, de a többit is tegyük hozzá...), és pont emiatt igyekeznek a legjobbat nyújtani. Nem csak fel kell öltözniük, hanem mentálisan is fel kell készülniük (most erre biztos kapok fejmosást is, és biztos van olyan lány, aki futószalag szerűen csinálja, ...na ezeket én sem értem, és nem ilyenekről beszélek). Szerintem egyszerűen csak az történt, hogy nem volt teljesen kész (hogy öltözés, vagy más, azt nem tudom), és zavarában másképp reagált. Lehet ragaszkodni a „majdnem leb.szott" történethez, de hogy pontosan mi történt, és miért történt azt senki nem nézi, csak jó csesztetni őket, hogy jól kerestek, akkor mindent nyeljetek be. Szerintem egy normális lány ezt nem türi, pénz ide vagy oda. Esetleg az is lehet, hogy nem az a letolós hangulatban fogadta a lány a hamarabbi érkezést, csak a kolléga erőteljesen jelezte, hogy ő nem vár, és erre visszakapta. Az ilyen előzményt mi férfiak általában nem szeretjük bevallani... Lehet, hogy nem ez volt, de nem kerek a történet szerintem. Elég visszaolvasni a véleményeket az említett hölgyről. Lehet bizonygatni, hogy már pedig így meg úgy volt. A történetben két szereplő volt, és akkor válhat kerekké a történet, amikor a másik fél is leírja, hogy ő hogyan élte meg ezt.
A legtöbb esetben az tényleg igaz, hogy a lányok itt írják, hogy késünk. Az eddig általam megtapasztalt hölgyeknél is ez jött vissza. Tehát abból lehet kiindulni, hogy a legtöbb esetben a vendégek késnek. Lehet azt mondani, hogy ez egy randi, de ez badarság. Randizni a barátnővel, feleséggel kell, és nem szexpartnerrel (érdekes ez a viszonyítás, hogy amikor az kell, akkor az a viszonyítás alap, hogy ez csak munka, ha meg jobban jön ki, akkor meg randevú, a lényeg, hogy a férfinak legyen igaza. Most miért is f*z*tünk nekik? Az szerintem nem megy, hogy "szerelmet várunk", és közben úgy bánunk velük, mint a mosott ronggyal szokás. - hozzá kell tennem, hogy biztos van olyan, aki megérdemli). Természetesen nem illik késni. Mondom én, aki rendszeresen késik, általában közlekedési okokból. Igaz ezt előre jelzem is, hogy éppen Budapestről, vagy akár csak Nyíregyházáról érkezek Debrecenbe. Ha közelbe vagyok, és látom, hogy ez bekövetkezik, akkor vagy egy sms, vagy egy hívás, ahol jelzem, hogy úton vagyok, x percet kések. Eddig senki nem vette zokon ezt. Akinél eddig én jártam, azok meg olyanok voltak, akik ezt az időt bele sem számolták.
Szóval korrektség. Mindkét oldalon fontos. És lehet itt hivatkozni a pult két oldalára, de bocsánat a hentes pultnál, aki 2kg csirkecombot kér, és 2,04 lesz a vége, akkor ki lehet akadni, hogy azt a 4 dekát vágja le, mert milyen béna .... Szóval lehet hivatkozni, de még sem az. Itt a lányok a saját testüket viszik a vásárra, és nem a csirkehúst. A jobbak a lelküket is beleteszik, hogy arra az időre azt nyújtsák, amit a vendég igényel.
Az meg kinek mekkora ajándék jár, az szerintem a hölgyek kiváltsága. Vagy megf*z*tik, vagy nem. Lehet arra hivatkozni, hogy valaki azért a p*nzért mennyi napot gürizik, de az nem feküdne le minden betérővel. Adott a lehetőség, lehet mást csinálni, amiből több p*nz van.
Van még egy szakma, ahol sokszor azokkal kell jobban lenned, akit nem szeretsz, nem kedvelsz. Ott is jó p*nzt lehet keresni. Ez a politikai pálya. El lehet menni, sok p*nzt keresni, de tessék elfogadni a rossz oldalát is. A választás lehetősége mindenkinek a saját kezében van! Valaki azt választja, hogy dolgozik napi 8 órát, és annyival el van. Vagy lehet vállalkozni, és dolgozhat mindennap 0-48 között, viszont annyi p*nze van, hogy úgy mehet el a hölgyekhez, hogy lesz.rja, hogy mennyit kér. Az éremnek két oldala van, de mindig jobb a másikat okolni. Ha valakinek valami sokba kerül, az nem csak azért kerül sokba, mert sokért árulják, hanem azért is, mivel az illető olyan utat választott magának, ahol kevés a p*nze. Minden viszonyítás kérdése. Nézzünk egy kicsit magunba. És ez mindenkire vonatkozik.
És még egy utolsó vélemény: általában az írásmód és fogalmazás sok esetben visszaadja írójának jellemét is. - na ez most magas labda, kiváncsian várom, hogy ki üti le, és hogyan... :)
üdv és derűs napokat