Nóra 19 IMÁDLAK és alig várom hogy ujra meglátogassalak :) puszi :) korrekt vagy és kedves :) örülök hogy ujra hirdetel :)
Nóra 19 IMÁDLAK és alig várom hogy ujra meglátogassalak :) puszi :) korrekt vagy és kedves :) örülök hogy ujra hirdetel :)
Hali.
Laura 40 tel.szama nekem is kellene.regen nagyon sokat jartam hozza.
Ki ez a két új motoros? Brigi meg Olgi? Jöhetnének már valami jobb csajok is ebbe a városba. Legalább Ivett visszatért.
Alisia-nál még tényleg nem volt senki? Ezt sem hiszem el. Van egy nő aki vonz,de mikor felhívtam elég ismerős volt a hangja. Ezért nem akarok még hozzá így menni. Kérlek beneteket adjatok infót róla. Szép nap mindenkinek!
Sziasztok! Engem a következő lányok érdekelnének, őket szeretném meglátogatni, pontosabban az, hogy egyedül dolgoznak e és merre
találhatóak. Természetesen nem pontosan, csak nagyjából :)
Kriszta 26
Ivett 28
Heléna 27
Kitty 23
Bármelyik lányról, bármilyen infót szívesen olvasnék.A válasz privátban is jöhet, és hálásan köszönöm segítségeteket!
Kitty jó csak áldozni kell rá rendesen. Tí***moderálva*** alul nem érdemes elindulni. Meg a többire is hogy megismerd a munkájukat. A sok lánybol csak párrol megy itt a téma. Van olyan sz*lg*ltató aki már 5 éve sz*lg*ltat nyíregyházán nyagyon jó és még szó sem esett rola. De őt meghagyom magamnak nehogy a sok beteg f*c elegye a kedvét. Pár ***moderálva***ast elvágtam már lányokra sajna több volt a rossz mint a jó. Csak a jót nem érdemes itt megosztani mert kikezdik rögtön.
sziasztok érdekelne az ivett 28 ha tud valaki róla infot irjon legyen szives. köszi
Tímea 28 ról mit lehet tudni? :) valaki irjon :)
:)
Hello! valaki tudna olyan lányt ajánlani aki egész estét is vállal? :)
Csá!Bátran mehetsz hozzá!Pláza környékén van!Megbízható kedves szép arcú csinos lány!Kicsit kapkodva franciázik de irányítható!Normál *rakkal tevékenykedik!Lehúzás tuti nem lesz szóval szerintem az ajánlott kategóriába tartozik!
Már Miskolcon dolgozik:-)
Sziasztok!
Heléna (27) ajánlott lány?
Volt már valaki nála?
Tapasztalatok?
Sziasztok! Fruzsi 20 -nál volt már valaki? Milyen szolgáltató a csaj? Nagyon jól néz ki!
Üdv.kit tudnátok nekem ajánlani a fiatalabb(30 max) lányok közül??? kit érdemes meglátogatni??fontos lenne mert hétvégén el látogatnék valamelyik lányhoz de nem nagyon van tapasztalatom a fiatalabbakkal kapcsolatban.. előre is köszönöm segítségeteket..
Nagyon ajánlott! :)
Köszönöm az infót. :)
Anett(30): Víztorony melletti társasházban dolgozik együtt Virág (38)-al. Tökéletes telefonons egyeztetést követően jutottam el hozzá. Telefonban is nagyon szexi és közvetlen volt. Lakás átlagos, szoba nagyon egyszerűen, de a célnak maximálisan elegendően van berendezve. Hangulatvilágitás, zene, minden van. A akció gyorsan kezdődik, Ő cibálja le a gyatyádat, és azonnal kezelésbe vesz. Bármilyen póz tetszik neki. Korra nekem olyan 35-nek tűnik, bőre fiatalos, nagyon ápolt. Szexi cuccban fogad.
Nagyon mohón csinálja, nyal-fal. Nincs probléma, nincs nyafogás, oda élvezel, ahová akarsz. Végén is nagyon odaadó, nem menekülhetsz, letisztít a nyelvével-szájával. :-D
Elszámolás korrekt, átlagos. Kedves, mondta, hogy szeretne jó megítélést, amiért meg is dolgozik. Ajánlott kategória.
Sziasztok olyan lányt keresnék aki a barátnőjével együtt tudna kényeztetni? Tudnátok olyat aki megbizható és jó is. Köszi a segitséget.
Sziasztok Urak!
Aki tényleg igényes barátságos aranyos odafigyelő nőt keres Melinda 23 at nagyon tudom ajánlani!
Tényleg olyan Gyönyörű mint a képeken.