Hogy pár hétre leugorjak valahova az teljesen kizárt! Magamnak dolgozom! Meg sem fordul a fejembe, hogy valakihez hozzácsapódjak. (menedzser meg stb.)
Több albit meg fenntartani nonszensz.
Hogy pár hétre leugorjak valahova az teljesen kizárt! Magamnak dolgozom! Meg sem fordul a fejembe, hogy valakihez hozzácsapódjak. (menedzser meg stb.)
Több albit meg fenntartani nonszensz.
Na mindegy akkor,egyszer majd meglátogatunk. :)
Mondjuk én csak a magam nevében tudok beszélni de én nem vagyok strigo és nem tartozom egy lány menedzsmentjéhez se. Tehát mint egy jövőbeli vendéged szerettelek volna meginvitálni városunkba. Nem baj vannak barátim Szombathely mellett és lesz még dolgom arra :))
Nekem is ez jött le :))
Ja hát én sem vagyok manager Rubint. :)) A szerelem meg szép dolog Kitsi. :)))
Nem is gondoltam arra, hogy ti nevelők lennétek, de ha az ember lánya 2-3 hetekre ki akar libbenni, akkor az csak menedzserrel működik! Nem fog senki 2-3 hétre albit kivenni és utána menni tovább!
Akkor gyere végleg ne pár hétre :)))
Az szép de én most egy darabig kitöröltem a szótáramból :(
Amúgy amit Kitsi ír,az sem lehetséges? Hogy esetleg nem 2-3 hétre,hanem mondjuk 1 évre eljönnél ide? Mindezt úgy kérdezem,hogy ehhez a részéhez nem értek a témának.
Au.. :( Hát sajnálom,de amúgy én is már elég régen töröltem. Nem tudjuk rábeszélni úgy látszik az "ember lányát" :))
Semmi gond. Épp ezért jöttem újra a fedélzetre mert szabad lettem hirtelen :P Nem sajna. De hát amíg élünk remélünk :)))
Ez végülis így van. :)
Üdv!millát szeretném mindenképpen meglátogatni és némi segìzségre lenne szükségem!esetleg valaki tudna segìteni abban hogy a kedves milla csak masszázst vállal vagy esetleg másra is rávehető?vagy esetleg van vele más hölgy is aki egy masszázs után más ellazulást biztosìtana?csak mert halmoznám az élvezeteket!
sok a kamu szolgáltató ez a legnagyobb baj!!!
Na pont azért kellene sok őszinte vélemény akkor azokhoz tuti senki nem menne, és minden ki tudná aki a fórumot követi, előbb ugyis itt olvasgat mindenki ,de máritt nem vélemények vannak!! Ez is baj, és nem is kicsi!! Irjatok minél több véleményt!!! Köszi!!
Kicsitvisszaolvasol van az "ajánlott" Viszont nyiregyenlétezikegy nuni tudod az egy ne......szerv irigység! Nekem nagyonjó, nemreklámozom,mert hamarabbvantalivele!
Érdekes az én vélményem eddig is kikérték privibe sokan azokról a lányokról akiknél voltam. Vagy megfogadták vagy nem. Én nem vagyok egyik lány menedzsere se! Ha észrevetted volna több lányról is írtam és azokról is akik mostanság jöttek nyíregyre. Azt hogy páran itt összehaverkodtunk és hülyéskedünk egymással engedd már meg hog megtegyem ha közbe elmegyek új lányokhoz és leírom a véleményem róla. Az a baj hogy az álltalad leírt "három-négy emberke" ír véleményt azon meg gondolkodj el. A többiek csak kuncsorognak itt információért de ők már nem nagyon írnak vissza ha van bátorságuk elmenni egyálltalán valakihez is! És tényleg van az a jelenség itt hogy pinairigység hogy csak azért se ajánlom mert nehogy elfoglalt legyen később és ne tudjak menni hozzá! De ha az én véleményemre és információmra nem vagytok kiváncsiak akkor én mostantól nem írok semmit se. Megtartom magamnak és tapasztalja mindenki a saját bőrén meg!! Végeztem!
És te mennyi beszámolót írtál már? Vajon miért nem? :)
Sziasztok!
Ha egy lányt kellene mondanotok, (legjobb), ki lenne az?
Kitsi! Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. :) Szoktunk itt véleményt is írni lányokról,többnyire pozitívat. És tőlem is szoktak priviben kérdezni,ha valakit komolyan érdekel egy lány,amire mindig korrektül és kifejtve válaszolok,aki kérdezett tőlem,az tudja. Az hogy néha hülyéskedünk itt fórumon,szerintem ez belefér,nincs emiatt túlterhelve a rendszer. :) Amúgy Szombathelyen a Joezef Gyöngyszem csata tovább folytatódik,most olvastam épp a folytatást. :)) Ja és kedves Fain,természetesen tőled is szívesen fogadjuk a beszámolókat.