Jah és még két apró szösszenet: Úgy látom Izabella nemrégiben járt az anyakönyvi hivatalban és Zsófi lett belőle. :)) Valamint irigylem Margót,mert már vagy 3 éve 29 éves. :))
Jah és még két apró szösszenet: Úgy látom Izabella nemrégiben járt az anyakönyvi hivatalban és Zsófi lett belőle. :)) Valamint irigylem Margót,mert már vagy 3 éve 29 éves. :))
Talán ha jól emlékszem nyáron volt egy lánynl olyan élményem hogy a wc nem volt lehúzva de ott hála isten "csak" pisi volt. A családnak gyorsan kellett lépnie a szobából mikor megérkeztem ahogy láttam :) Nyugi ez a lány már nem hirdet. :)
Igen most látom én is. Ja és Kira és Csini is jó pár éve 19 évesek :))
Ez is jó. :)) Nem értem ezeken a WC-ken nincs rajta az a kis hosszú zsinór vagy rajta van,csak még a funkciójára nem jöttek rá? :)) Hozzám ha ismerős vagy vendég jön,még egy kis Domestossal ki is tisztítom. :)
Igen-igen. :) Hát anyám pnaszkodik már egy pár éve,hogy szaladnak az évek és rettentő gyorsan öregszik. Megmondom már neki regisztráljon ide,itt megáll az idő. :)))))
Látom Szombathelyen megy a harc a fórumon. :)) Gyöngyszem és Joezef csatázik. :)) Hmm basszuskulcs nekem még mindig nagyon adja Gyöngyszem,azaz Rubint így képek alapján... :)) Egy igazi MILF. :)
:))
Igen és sajna nem kellett menni Szombathelyre nekem se így nem volt rá lehetőségem hogy meglátogassam Gyöngyszemet :(
És Gyöngyszemet úgy látom Nikaaa is támadja. :) Amúgy szórakoztató. :))
Egyszer csak erre jár... :))
Megírom már Gyöngyszemnek a szombathelyi fórumra,hogy jöjjön ide. :))
Igen kiváncsiságból beleolvastam és tényleg szórkoztató :) Hívjuk át Nyíregyre kicsit engedje itt ki a gőzt itt nálunk :P
Én is erre gonolok,itt levezethetné a feszültséget. :) Meg sztem itt Nyíregyen már változott sokat a fórum,talán a vendégkör is részben. Arra gondolok ezzel,hogy a többség itt normális. Persze vannak kivételek,de nem ez a jellemző. :)
És látom te is írtál Szombathelyre. :) Helyes! :) Ha gondolja még valaki,nyugodtan írjon oda Gyöngyszemnek! Megkezdtük a kampányt... :)))
Naná hogy írtam. Hátha meglátogat pár hétre minket. :))))
Sziasztok!
Kedves az invitálás, de nálam semmi stressz meg gőz! :) Nagyobb támadásokba nem tört bele a bicskám, nem egy egyszerű Joezef fogja alólam kirúgni a sámlit. :D
Ő csak eleresztett egy gyenge pukit a hurrikánba. Ha mennék is máshova (ami nincs tervben) akkor az nem megfutamodásból történne!
Szép napot nektek!
Kitsi! Egy kérdésem volna. Szombathelyen így olvasva kinek adsz igazat? Gyöngyszem vagy Joezef? Szerinted is szerelmes lett Joezef? :)
Hát úgy látom nem fog sajna... :)
Szia Rubint! Gondoltuk,hogy nem megfutamodásból,nem tűnsz egy ijedős nőnek. :) Ha egyszer Szombathelyen járok eskü meglátogatlak és mesélek arról,hogy miylen szép is Nyíregyháza. Nem olyan veszélyes,mint ahogy azt beállítják máshol az országban. Meg kell tanulni itt lakni és kész. Egy-két területet elkerülni és kész. :))
És az "eleresztett egy gyenge pukit a hurrikánban" hasonlatod,egy igazi gyöngyszem,megmosolyogtatott. :)))