hátha a norvégokat kiverjük, 1.55-öt ad rá
amúgy nem jó helyre b@szod a pénzed, itt is megvan az izgalom...:)
hátha a norvégokat kiverjük, 1.55-öt ad rá
amúgy nem jó helyre b@szod a pénzed, itt is megvan az izgalom...:)
Hát elvileg nyernünk kellene,valamivel talán jobbak vagyunk még Nagy Laci nélkül is. :) Igen Bugajakab,tervezem is,hogy leállok,mert csak pénzkidobás és még fel is bosszantom magam feszt. :) Ez is pénzkidobás végülis,de ez legalább nem ideggel jár,hanem élvezettel. :))
Gyakorlatilag? Lányokjobbaklettekvolna!
Igen pénzkidobás mindkettő csak az egyikkel felbosszantod magad a másikkal meg levezeted az ideget :D
Tud valaki valamit Ivett ről?? Nem látom sehol a hírdetését. Esetleg a száma meg van valakinek??
:)) Hát igen. :)
Kata 37-röl valakinek info? kószönöm
Leírtam priviben :)
Sziasztok Dóra 25-ről van valkinek infója?
Én jövő héten vagy Virág 21-et vagy Rebeka 19-et fogom meglátogatni. Hacsak valaki valami rossz tapasztalatot nem ír róluk. :)
Engem is érdekelne főlg h most normális képeket tett fel :)
megtehetnéd nekem is :) köszi szépen
ha Dóri (24)-re gondoltál, akkor igen. Az időn túli félidőről elnevezett közösségi szórakozóhely környékén rendel, teltkarcsú lány, tök kedves és nincs lehúzás, árak normálisak, de mielőtt beengednek, lecsekkolnak. Még valamiben segíthetek? :)
Ő egy másik lány Dóra (25) néven, de azért köszi az infót.
Liza 21 leányzót próbálta már vki? Csak házhoz jön állítólag.
Van egy Dóri 25 is. Mondjuk ő rá én is kiváncsi lennék.
észre se vettem, bocsi
No problem :)
Sziasztok!
Nem írtam még ide, most megteszem.
*** moderálva ***
Nóri: Vékony csaj, elég unott, de akinek bejönnek a tini lányok annak ajánlom. Egy gondom volt vele, megérkeztem, kértem törölközőt, a WC egggyütt van a fürdővel, és az ülőke nem volt lehajtva, a nagy barna maci meg ott figyelt benne:-)
Perla nem hírdet mostanában, pedig ő is a jobbik fajtából való, hatalmas cickók, /nem igazi:-)/, és igényes a csaj, én simán kiny..am, pedig ritkán szoktam.
Gitta: Felejtős
Léna: Régen voltam nála, nekem bejött, *l*p *ron simán popsiba du---tam. Szolis csaj, szilikon cicikkel:-)
Millát nézegetem régen, de elég nehezen váltok:-) Vélemény róla? Jöhet privibe is..
Hát ezen a Nórison hatalmasat röhögtem. :)) Óriási sztori,de a megfogalmazás is tetszik: "nagy barna maci" :)) Amúgy nem semmi,hogy mik vannak,hálistennek iylen "élményem" még nem volt,hogy a szar ott figyelt volna a budiban. :))) Kitsi neked? Bugajakab? :))) Amúgy Nóriról már többször olvastam itt,hogy pályatévesztő,úgyértem nagyon unott.