Izabellát kihagytam :)
Izabellát kihagytam :)
Karinuskánál volt valaki?
illetve tudtok olyat aki nem haragszik ha éjszaka mennék??
Sziasztok!
Viki 30 ról tud valaki valamit?
Sziasztok szöszi 38-ról van valakinek valami infója??
Igen személyesen voltam a szegfün Timea hírdetönél. Hogy lelépett e nem tudom. De ha igen jól tette.
Mikor voltál ? köszi az infókat amúgy :)
Ez a problémám nekem is hogy csak késő este érek rá én is sajnos így elég korlátozott a lehetőségek száma. Én eddig Detty 40-nél tudtam bejutni annyira későn. Illetve még 2 lány vállalta hogy fogad később is de miután már voltam náluk többször is és így ismertek ezért engedték meg hogy fogadási időn túl is hívhatom őket.
Viki 30 képével én is szemezek már régen de annyira fehér volt itt a fórumon. Nem nagyon tláltam róla még említést se mostanság.
Ja és csak hogy ti is velem együtt örüljetek lehetséges hogy mennem kell Szombathelyre :) Emékeztek még Gyöngyszemre azaz Rubintra? Muszáj lesz meglátogatnom ha már ott leszek :D
Én se találtam semmit ezért kérdeztem, de lehet holnap felkeresem és elmondom mizu! :)
izabellárol23 infot tud valaki?
Én voltam Izabellánál. Testalkatra nem rossz,nagy cicik kicsi úszógumi,jó fenék. De a franciája az gyenge nagyon. 10es listán egy 5öst érdemel tőlem csak. Nincs semmi vész,tiszta lakás,jó környék.
Szia. Viki 30 nem mai motoros már. Nagyon aranyos kedves lány. A franciája nagyon ott van,szép cicikkel és kemény feszes fenékkel rendelkezik. Jó választás szerintem.
Köszönöm az infót! Akkor Go ha elérem! :)
Semmiképp ne hagyd ki sztem. :)) Egy igazi MILF-nek tűnik,értelmes,szerintem nagyon lerendezne. :) Ha esetleg sikerrel jársz várjuk az élménybeszámolót. :)
Végre segítünk egymásnak! Jó ezeket olvasgatni és nem az anyázásokat és egyéb dolgokat :)
Örömmel látom az egyre több beszámolót... még egy hetem van magyar lányok között úgyhogy kérlek csak folytassátok a tesztelgetést :)... Kellemes m..ömlést mindenkinek!!
amúgy miért vagyok hirdető mikor nem vagyok... :S
Szia. Virágról csak annyit tudok hogy megbízható csendes lakás és nincs lehúzás. Azt hogy hogy dolgozik nem tudom mert én a másik lánynál voltam akivel együtt dolgozik.
Tegnap meglátogattam Erika 38-at.
Mivel sok jót olvastam itt róla, kiváncsi voltam rá. El kell mondanom, hogy valóban nagyon kellemesen távoztam tőle.
A lakás rendben van, a parkolás ingyenes. Erika pedig egy nagyon kellemes jelenség. Mind testileg, mind emberileg.
Nem kell tartani nála lehúsástól. Azt gondolom visszajáró vendége leszek.