Ma voltam Virág (21) - nál. Tényleg aranyos és nagyon csinos, a popsija pedig eszméletlen, de azért elég sok dolog zavart. Az ágy nála is olyan összecsukható mint Helénánál. Nemhogy NFVSz nincs nála de sima natúr francia se, ami engem azért eléggé lelohaszt, de azért becsületére legyen mondva, azt mondta hogy anélkül pedig nem,nem pedig azt hogy ***moderálva*** már igen. Nem csinálja rendben van, van ilyen, ez még így korrekt is. Testre bárhová engedi. Már egy ideje figyelemmel kísérem ezt az oldalt, az elején másik néven hírdetett és akkor volt nála csúszka, most pedig csak sima meg lingam masszázs. Pedig a csúszkát szerettem volna kipróbálni. Egyébként nagyon jól maszíroz. Sajnos a lingamnál már elmentem, ígynem tudtam kipróbálni a franciáját meg a puncikáját sem, ennyi erővel mindegy lett volna ha csak egy sima masszázst kérek kézi levezetéssel. Pedig megkérdezte az elején hogy mivel kezdjünk, úgyhogy ez nyílván rajtam úszott el és ezért nem is bántom, csak kicsit sajnálom a dolgot mert tényleg nagyon csinos, dehát így jártam. Ami viszont tényleg nagyon zavart, az az, hogy miközben zuhanyoztam, végig hallottam ahogy beszélgettek a barátnőjével, volt is át nála mielőtt bementünk a szobába, és a végén is ugyanúgy dumcsiztak mikor még ott voltam, bár magával Katával nem találkoztam, de azért ez szerintem nem túl diszkrét. Ami mégjobban zavart, hogy utána telefonált, mondta hogy üljek le, ez eltart egy ideig, végül pedig inkább kikísért úgy. Nekem ez azért így nem jött be annyira.
Akárhogy is nézem eddig nekem magasan Linda van az első helyen. Helénánál is jó volt, ő sem egyedül rendel, de ő tényleg diszkréten oldotta meg, nála volt NF is ,sőt masszázs is, de csak gumiba lehetett élvezni. Ezért én második helyet simán Krisztának adom, ő az egyetlen aki meg tudja közelíteni Lindát, sőt a franciája neki a legjobb. Linda és Kriszta árban is jók, sok dolog van a repertoárjukban, és kimagasló tecnikájuk van. Eddig nálam ők vannak a toppon.