Sziasztok,
Melyik lány vállal Nyh-n popót mostanában?
Kösz
Sziasztok,
Melyik lány vállal Nyh-n popót mostanában?
Kösz
Putyin! Hanna21-ről nem te vagy ez első,de nem is a második,aki full negatív kritikával illeti és mindenki azt mondja,hogy rettentően kedvtelen és ennek jelét is adja végig. Na az ilyen nőnek nem való ez a szakma,talán ideje volna ezt nek iis belátnia. Úgy tűnik saját magát is kinozza,de ahogy a hozzászólásokat olvastam a múltban is róla minket is. Vagyis bocsánat engem nem,én biztosan kihagyom szolgáltatásait,hisz számomra megbízható emberek írtak egybehangzóan rosszat róla. És valóban a szöveg,ahogyan hirdeti magát,hát elég erősen üti egymást a valós hozzáállással. Amúgy egy új lányhoz akarok betérni és Grétin gondolkozok Putyin. Amit írtál róla végülis tetszett. Az hogy nyalni nem lehet,az nem zavar,mert nagyon ritka,hogy én azt csináljam. :) Mondjuk az vicces,hogy plussz ***moderálva*** gumi nélküli francia. :) Sose értettem ezt amúgy. Úgyértem,hogy most vagy vállalok gumi nélküli franciát vagy nem,mert nem szeretem vagy mert félek tőle. De az hogy plussz ***moderálva***,eltűnik a hölgy félelme azt nem értettem sose. :) Valószínűleg a ***moderálva*** vesz egy adag gumibogyószörpöt és bátrabb lesz tőle,erre kell. :))) De értitek mire mondom igaz srácok? Szóval nem a plussz ***moderálva*** a bajom,hanem,hogy így olyan p*nzvadász szagú az egész. Na de ha ezen túlteszem magam,akkor sztem ő lesz,akit meglátogatok legközelebb. Hacsak ezt a hozzászólásomat elolvasva,nem esik itt nekem fórumon. :)))
Üdv!
Ezért hívják extrának :) szerintem kár ezen vekengeni. Grétia mőgy tényleg aranyos csajszi bomba testel. Nekem a műsor annyira nem jött be..
Erika 19?
Lájk! Szerintem is! :)
Ennel okosabbat már nem is irhattal volna az e.trás dologkkal kapcsolatban!
Annak meg egészségére,aki olyanhoz megy aki fűt -fát gumi nélkül lesz_p!Mindehol vannak A B C kategóriás hölgyek!Önmagat minösíti az ember, hogy milyen mélyre alacsonyodik le.
Utana meg itt siránkoztok, hogy összeszedtetek valamit.
Üdv mindenkinek!
Biztosan feltűnt már mindannyitoknak, hogy egyre jobban kezd divatba jönni ez a plusz ***moderálva*** vállalok ezt, plusz ***moderálva*** azt. Már lassan plusz ***moderálva*** azért is hogy levegye a nő a bugyiját, és és még ***moderálva***a melltartóért :)) Én ezeket a nőket már eleve elkerülöm. És itt szeretném felhívni a figyelmeteket ,hogy fogjunk össze és Ne látogassuk ezeket a hölgyeket, akik már nem tudják,hogy mennyit kérjenek mert esetleg van egy mű mellük. Városunkban amúgy is akadnak számos csinos,megbízható és *rban korrekt lányok, akik szívesen fogadnak minket. A nevüket már nem is kell megemlíteni mert mindenki ismeri őket.
Szép estét!
Hello mindenkinek nemvagyok itt sokszor meg még nemirtam véleményt senkiröl de kitaláltam az év végére egy kis bulit a nagy foromuzok közöt pld: wjdsk Petya_001 enzo24 meg sokan mások na meg a csajok Heléna Dóri Kriszta Linda meg sokan mások érezük jól magunkat meg ami lesz sose tudni várom a válaszokat elöre is köszi
És nálad lenne a buli Andris ? :))
:)
Kedves Szőkeciklon!
Szerintem ne te dönts el, hogy ki kihez jár, azt meg pláne ne, hogy egy kolleganőd mit, kivel és hogyan vállal. Részemről biztos, hogy nem megyek olyan szolgáltatóhoz, aki nem vállal gumi nélküli franciát (az .ktus persze más), hiszen az semmivel nem jobb, mint a jobb kezem (vagy legyen a bal, ha változatosságot akarok).
Az extrákkal elvileg nem lenne gond, ha valóban extra lenne. Szerintem a NF, csók, simogatás, akár testre sülés NEM AZ. Ha vki ezt extraként számolja fel, (részemről) szintén felejtős, hiszen a mostani .rakat megnézve az alap már üti a korábbi extrás szintet. Nyilván nekem sem lenne nagy a szám, ha valóban nem lenne olyan, aki igényes, tiszta, rendezett, normális .rakkal dolgozik, de mivel van, így, kedves Szőkeciklon (és hasonszőrű okoska társaid), szopogasd csak a nyalókádat csomagolással együtt tovább, de ellenszolgáltatás nélkül!
Na akkor mégegyszer hangsúlyozom,hogy nem azzal van a bajom,hogyha egy adott hölgynél esetleg csak gumiban van francia,mert ez az ő döntése!! Aki ezt nem kedveli az nem megy hozzá és kész. Nekem a bajokm azzal van,ha plussz zs*t*nért,már van gumi nélküli is. Egyszóval: Nekem ez ne legyen "extra". És a csók se legyen extra. Vagy legyen csók vagy ne legyen,mert nem szereti a högy,de ne extra. Midnegy ez végülis az én véleményem,eszerint is szoktam eldönteni,hogy kihez látogatok el.
Andris! nem rossz az ötlet,mint gesztus értékeljük is természetesen. :) De sztem azért itt a többség szeretné megőrizni az inkognitását. :)
Na igen ez is kérdés,hogy kinél lenne. :)))
Telesen egyetértek nekem is elegem van hogy már a legtöbb dolog extra egyes lányioknál,
pluszt f*zetek érte , és nincs *r érték arány, habár ezzel nem mondtam újat
Tomi! Képzeld volt egyszer még vagy 7-8 éve egy hölgy,aki leöltözött előttem pucérra és beleült,erre elkezdett lovagolni,én meg megfogtam a mellét és lovaglás közben bevágta,hogy hát a mellét nem szereti,ha fogdossák annyira,de plussz ***moderálva*** megoldható. :)))) Akkor még ki hülyegyerek voltam és azonnal nyúltam a tárcámhoz és átadtam neki. :)) Ma már leszállítanám a lóról. :)) Amúgy jó nagy melle volt,de plusz ***moderálva*** nem ért meg a megérintése. :) Amúgy,most hogy ezt írom és jobban belegondolok,ez tényleg már a nonszensz kategória volt. :))) Hálistennek azóta sem találkoztam ezzel az "extrával" :)))
Igen ezek az extrás dolgok elég bosszantóak. Nemrég én is megkaptam hogy ha rádobok egy kis p*nzt még a mellét is megfoghatom. Rögtön köszötnem el a csajtól és fordultam ki a házból! Utána még ki tudja azért is extrát számított volna fel hogy bedughatom neki a farkam???
Tanker! Ezt az "extrát" el kellene felejteniük,úgy látom sokunkat zavar és nem a pénz miatt elsősorban,hanem mert lehúzás szaga van. Mondja meg mennyi a szolgáltatása és mi tartozik bele. Kész. Nem pedig amikor ott vagyok kezdi el sorolni,hogy plusz ennyi plusz annyi. Hangsúlyozom azt is,hogy hálistennek én azért ritkán szaladok bele ilyen szolgáltatóba. Továbbra is tartom,hogy azért a lányok nagy része itt Nyíregyházán normális,korrekt. Sajnos pályatévesztől mindig is lesznek. :)
:)))) Lehet. :) Sőt a kapucsengő megnyomása is lehetne extra. A kopogtatás is lehetne extra. Villany felkapcsolása meg fullextra. :)) Na jó nem adok ötleteket. De eszembe jutott egy jó hasonlat. Képzeljétek el hogy elmentek a piacra,megálltok egy dinnyés előtt és megkérdezed,hogy meglékeli-e neked a dinnyét. Azt mondja az árus,hogy igen. Tehát meglékeli és hajolsz oda hogy egy darabot levágj a lékből,hogy megkóstold. Erre megállít és azt mondja,hogy: Hékás a meglékelés az alap,de a lék megkóstolása,már extra. :)) Na kb valami ilyesmi ez a szitu is. És asszem ennél már az is jobb,ha azt mondaná,hogy ő nem lékel,mert akkor dönthetek,hogy vagy elviszem lékelés nélkül vagy elmegyek egy másik dinnyeárushoz. De az hogy plussz zseton a lékelés megkóstolásáért,az nem pálya. :) AZ EXTRA NEM PÁLYA. :)))
No, és hogy ne csak a hölgyeket oltsam, jöjjön egy (már régóta érlelődő) beszámoló a jelenleg hírdető lányokról. A sorrend a hírdetésük sorrendjében és nem a minőségük alapján (első hely nincs!):
Linda (24): Talán elég lenne csak Róla írnom, hiszen a megosztott megosztott második helyezettek egyik tagja. Ha igazán profi, odaadó, nem elhúzódó lányra vágysz, akkor Lindánál a helyed. Azt mondod jók a képei? Azt mondom, élőben még jobb a csaj! Az *rai korrektek, az időt nem nézi. Negatívum: Hangulatember és tényleg néha sokat csacsog. Nincs csók. Enélkül részemről nincs igazi első hely. :)
Heléna (27): A megosztott második helyezettek másik tagja. Szintén nagyon odaadó, gyönyörű NŐ. Technikája, hozzáállása átlagon felüli. Azt kell mondjam, hogy (az általam felkeresett) itt hírdető lányok között a legértelmesebb. Egyszerűen leesett az állam, hogy ilyen körülmények között találkoztam vele. Megbecsülni!!! Negatívum: Az ágy borzalom! Sajnos kérdésre elmondja, hogy nem is áll szándékában kicserélni. :( Nincs csók. Ahogyan Lindánál leírtam, enélkül nincs elsőhely.
Kitty (23): Gyönyörű, kedves lány. Szolgáltatás is jó. Egyértelműen ajánlott kategória. Negatívum: A lakás sötét. Egyszerűen engem frusztrál ez. *rai magasak.
Dia (korábban Lotti): Nálam a harmadik helyezett. Szuper kis csaj, az egyik legjobb technikával, hozzáállással. Nem nyafog, nem pittyeg, igazán tömnivaló kis angyalka. Negatívum: Az időt sajnos elég furán számolja. Az óra már ketyeg, amikor a lépcsőháznál vagy, a szobában lévő óra meg siet. :(
Regina (20): Diával egy helyen, de sajnos teljesen más. A képei alapján akár én is lehetnék, kb. annyira valósak. Én elhiszem (ha muszáj), hogy ő van rajta, de azóta annyit változott, hogy teljesen más alkat (ahogyan vki más előttem megjegyezte) 70kg. romantika. Hozzáállása szintén elég fura. Én nem voltam megelégedve.
Dóra&Zsófi: A lakás szuper, a szolgáltatás elégséges. Szintén jobbak a képek, mint a valóság, persze nem csúnya kislányok, de azért fenntartásokkal kell kezelni az itt láthatóakat. Az NF ***moderálva***.... ezért többé nem megyek.
Hanna (korábban Lolita) (21): A sokak által leírt dolgok sajnos részben igazak, alacsony, nem is igazán csinos, nem kifejezetten szép arcú lány. Egy kicsit azért megvédem, mert nem rossz ő (sőt, a szolgáltatása kifejezetten jó), de az *r ehhez túlzó. Egyszer ki kell próbálni, utána döntse el mindenki magának. Sajnos a képei szintén becsapósak.
Nellyke(19): Borzalom. A kecó lepukkant, szomszéd szobában str*gó. A csaj külsőre fullos egyébként, de kb. ennyi. Nyafogós, óranézős, ezt nem lehet, azt nem lehet, többet törli az orrát és a száját, mint amennyit a munkájával foglalkozik. Abszolút kerülendő, amíg nem változtat a körülményein, hozzáállásán.
A jelenleg nem hírdetőkről nem írok, ha mégis visszatér valaki, akkor esetleg pótolom. Amit úgy általában el lehet mondani a lányokról, hogy az .r/érték arány több helyen felborult, néhányuknál akár visszajáró is lehetnék, ha kicsit visszavennének az elvárásaikból. Mielőtt valaki ezzel olt, nem csóri vagyok, hanem elveim vannak (amikkel persze nem kell egyetérteni).
Szép napot!
ui: Az alábbi hölgyekről, ha van valakinek értékelhető információja, megköszönném:
Ada 28
Ivett 28
Erika 19
ui2: Daniellát a másvilágon az orromra húzzák, mert sosem tudtam elérni, pedig fényképei alapján (a számomra) tökéletes nő. :)
Jaj Kitsi,hát nem tudod,hogy a dugás is extra!? :)) És amúgy is ne akarj te csak dugni,se csókolni,se érinteni,se semmit ne akarj,elég annyi,hogy becsengetsz,odaadod a p*nzedet és eljössz. :)) És örülj ebben az esetben is ha ajtót nyit,mert az ajtónyitás is extra. :))) Na jó többet nem poénkodok már ezzel a témával,de remélem azért vmit elértünk ezzel,hátha nem csak mi olvasunk fórumot..