Sziasztok! Szólnék egy pár szót ehhez a kis "vitához". Kit érdekel hogy ki-mit mond a telefonba? Nyílván fontos, hiszen ezek alapján is szűrünk, és a lányok is minket. Nyílván ha valakinek nem tetszik a stílusa nem látogatjuk meg, és a lányoknak sem muszáj fogadni az olyan embert, vagy felvenni legközelebb a telefont. Az is igaz hogy a lányok naponta többször is szembesülhetnek ilyen magasröptű beszélgetésekkel, míg mi csak egy-két lányt hívunk fel, ezért kevesebbszer szaladunk bele ilyenekbe, és persze így a lányoknak a telefonos IQharcosok sokkal idegesítőbbek. Ennek ellenére szerintem a többségük tudta mit vállalt, és hogy lesznek ilyenek, persze az ember egy idő után megunja ezeket, de nekik is el lehet menni pihenni, "szabadságra" 1-2 hétre hogy elfelejtsék a sok idegesítő alakot és utána nyugodtan dolgozhassanak tovább. De egy kis tiszteletre való igény valóban alapvető elvárás a másik irányában. A lényeg hogy szerintem inkább egy telefonos beszélgetésen mérgelődjünk, minthogy egy együttlétbe csalódjunk. Sokkal rosszabb a lányoknak is hogy ha helyszínen kell vitatkozni valakivel, mert nem akar olyat csinálni amit egyébként is elmondott a telefonba, vagy a mi esetünkbe ha azt mondta vállalja és mégse. Akkor már inkább a telefonba legyen idegesítő valaki, minthogy telóba minden szépen meg van beszélve, élőbe meg az egyik fél nem tartja magát hozzá.
Az hogy ki mit vállal az egy dolog, az ő joga eldönteni, van aki csókot nem vállal van aki mást nem. De azt sem szabad figyelmen kívül hagyni hogy nekik is lehet párjuk a magánéletben, és ha már szex terén a munkájából kifolyőlag nem lehet hűséges, legalább érzelmi téren megpróbál. így könnyen meglehet hogy ezért nem akar pl csókot, és ezt szerintem tiszteletben lehet tartani. Persze van akinek a csók is csak nyalakodás, de lássuk be annak több az érzelmi töltete, és pont ezért vágyunk rá. Amúgy most komolyan, ha meglátogatunk egy itt hírdető lányt szerintem a többségünk nem a csók miatt megy :), az max egy jó kis plussz. Egyébként én még nem tapasztaltaltam hogy mondjuk a simogatások elöl bárki elzárkotott volna. Sok lány közül lehet választani, nyílván ahhoz megyünk aki válllalja azt amit szeretnénk, vagy pedig tökéletesen megfelel amit nyújtani tud.
Aki pedig gumi nélkül akarja arra nem tudok mit mondani, én személy szerint el se mennék olyan lányhoz aki úgy is vállalja. A francia az oké, ott is van egy kis kockázat, de azt többségünk vállalja, és az gumiban tényleg nem az igazi, de az aktus az más, persze hogy az is jobb gumi nélkül, de nem hiszem hogy épeszű emberben komolyan felmerül ez a kérdés.
Nyílván lesz még egy pár hozzászólás a dologhoz, de nem hiszem hogy érdemes erről a témáról olyan egetverő beszélgetéssorozatot folytatni, hiszen lassabb felefogású, idegesítő, okoskodó emberek mindig mindenhol vannak, dehát semmi sem kötelező egyik fél részéről sem.