Szia!
Merre van ez a "nem a legjobb környék"? Körülírnád?
Köszi
Szia!
Merre van ez a "nem a legjobb környék"? Körülírnád?
Köszi
Te aztán merész vagy gumi nélküli szex szolgáltatóval............ Még ingyen se merném bevállalni sok betegségek miatt
Az biztos , ráadásul egy romával :) Mindegy kinek mi . Csillagról annyit , hogy Helénával van így biztosan megbízható , valamikor meglátogatom :)
Sziasztok!
Masszírozós Lilla úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben.
Nincs valakinek infója róla?
Üdv: Thomika
Csillagnak nagyon sexi hangja van a telefonban.
Azt hiszem én is felkeresem.
Thomika
Még egy dolog. Nekem Megalodon beszámolója egy kicsit önreklámnak tűnik.
Nektek nem?
"Előjön" a semmiből és rögtön egy frankó beszámolóval kezd?
Lehet, hogy én nézem be, de egy kicsit nekem gyanús.
Üdv: Thomika
Nekem is gyanús volt , de ki tudja . Lilla tényleg jól eltűnt , pedig tetszettek a képei . Csillagról csak annyit , hogy valóban eszméletlen szexi a hangja. A képei is gerjesztőek , szerintem nem lesz vele baj :)
Ha roma ha nem roma senkinek nincs a homlokára irva hogy Aids em van... Föleg hogy a lányok 80% külföldön dolgozot és ott ugye gumi nélkül megy a móka mindenféle koszsos jöttmentel ***moderálva***...Bátroság és esztelenség gumi nélkül
Igazad van , soha nem tudni kinek milye van. Nem is arra írtam , nekem az , hogy roma csak hab a tortán. Én pl romába gumival is csak akkor raknám ha 100% fullos.
Sziasztok!
Korábban már irtam ide/kérdeztem. Nem nagyon jött rá válasz, de azért köszönöm... :)
Most csupán csak pár kérdésem lenne, ami igazábol egy.
Hogy zajlik le ez az egész...?
Vigyek valamit, mondjuk virágot vagy egyebet a kiválasztott lánynak/hölgynek?
Alapbol úgy fogok menni, hogy legalább 2x letusolok előtte.. (ez lenne az első, és izgulok rendesen :P) Szóval mindig kötelező...?
Az elején, mondjuk onnantol, hogy belépek a szobába, és elkezdünk beszélgetni... pff.. foggalmam sem lesz valószinü, hogy mit mondjak, elég blokkolós tipus vagyok. Gondolom előtte megbeszéljük, hogy pontosan mit is szeretnék, vagy valami ilyesmi. Tényleg szeretnék tul lenni rajta, de már most kezdek parázni, hogy elcseszem... :/
Kitty 23
Dia 20
Virág 21
Mona 19
Kriszta 26
Negatív élmények elkerülése miatt kérek egy kis segítséget/ajánlást, hogy kik a legjobbak közülük. Főleg olyan érdekel, aki csókot is vállal. Tudom, röhejj, de 20-évesen még csak odáig sem jutottam el. Tényleg totál kezdő vagyok... :/
Helló, ha csókolózni is akarsz menjél Csillaghoz, nála alapban benne van ez is. Ha parázol igyál meg előtte valamit feszültségoldónak meg vegyél be egy rágót.
Zuhanyozni tudsz a lánynál is.
Ha elcseszed, akkor lesz tapasztalatod és elmész egy másik lányhoz utána.
Dugni mennél nem pedig beszélgetni.
Üdv.
Szia,
szerintem ne menj, ha így parázol :) a legrosszabb ami történhet, hogy valami csak összejön :)
ajándékot vihetsz, bár ez erősen személyfüggő, mondjuk a virágot így elsőre erősnek érzem...
a többi meg jön magától, errre nincs szabály, de tusolni a csajoknál is lehet, mondjuk ha ez tényleg igaz, és nem egy szociológus hallgató vagy aki a szakdogájához gyűjt anyagot, akkor azt mondanám, hogy kezdj egy masszázsal...mármint hogy téged masszírozanak :) aztán kialakul
amúgy meg olyan sok mindent nem tudsz elcseszni, maga a folyamat nem annyira összetett
Sziasztok
Csillagot meglatogatta mar valaki?
Én írtam privátba. Olvastad?
Helló,
ajándékot, virágot ne vigyél, mert felesleges pénzkidobás. Nem udvarolni mész, hanem a szexért, meg amúgy is ha bezárják mögötted az ajtót, már nem érdekled őket. Izgulsz, mert önbizalom hiányában szenvedsz, de nem te vagy a világ közepe, tehát senkit sem fog az esetleges bénázásod érdekelni. Majd mész ismét és egyre jobb lesz és jobb leszel.
Krisztához mehetsz, szerintem ő jó lehet abban, hogy bevezessen a szex rejtelmeibe.
Kitty ha felveszi a telefont már az is eredmény.
Virág, nekem nem jött be annyira, de ő is megcsinálja, amit kérsz.
Ha csókolózni is akarsz, akkor érdeklődj Perlánál is.
Üdv.
sajándék, virág?
Virágot szerintem ne vigyél. Ha udvarolsz, annak vigyél. A szolgáltató hölgyeknél abban az időben te vagy az úr, de kilépve az ajtón az érzelmeket el kell hagyni, ha lennének.
Viszont kis ajándékot miért is ne. Egy jobb csoki, bombon, vagy ilyesmit vigyél kis figyelmességképpen. Másban szerintem nem érdemes gondolkodni. De a lányok meghazudtolhatnak, ha örülnének másnak is...
Mindenki más. A szolgáltató lányok is emberek, és ugyan a szolgáltatásukért p_nzt fizetünk, de attól ők is emberek. Oda lehet figyelni rájuk. Apró figyelmet megérdemelnek. Főleg ha visszajárunk valakihez. (Sokszor szóba jön, hogy milyen dr*gák, stb. Ez az *r. Ha nem tetszik nem kell f*z*tni érte. Ugyanakkor a másik oldalról is meg kellene nézni, hogy mi az _rképzés alapja. De ez egy hosszú vita mindig.)
Én ajándékozáspárti vagyok, mert megérdemlik. - persze csak olyanhoz megyek, aki tényleg meg is érdemli... :)
üdv és derűs napokat
Szerintem Zsany 25,és csilla 25 az egyik legjobb a városban!
Nálam ajánlott kategoria nagyon is!
Szia, szerzetes, ha lesz időd/kedved vállaszolsz majd, még mindig rá vagyok gyógyulva a témára...:)
Szia!
Szerintem ne csokit vigyél, egy finom parfűmnek, különlegesebb fürdőszernek, fürdőolajnak sokkal jobban örülönk! :-)