Nagyképű és buta....Köszi a bókot.Azért vagyok nagyképű mert lekakilom a véleményeteket,vagy mert emberből vagyok és képesek vagytok felidegesíteni,vagy mert nem értetek a szép szóból és a csúnyából sem.Teljesen mindeegy ki vagyok,mit csinálok,honann jöttem,mit írok vagy mit nem írok.NEktek csak egy olyan ember kell akin játszhatjátok a felsőbbrendűségeteket(nem mintha azok lennétek).Jajj most ez mondta ,jaj most azt csinálta jajj most xy.ki van nyalva a hátsótok,de csak azért mert belőletek élnek meg és ezért elnézik.Nagy százalékban megjelentek a szolgálatónál büdösen meg szőrösen meg egyebek és azt várjátok hogy majd elájul tőletek a csaj,meg mi az hogy nem vállal többet hahahaha néha (sőt)láttam ,hallottam olyanokról hogy bottal nem piszkálnám meg.Meg neketek sok az *r,ember menj már be egy boltba van még olyan hely ahol a kenyér ugyan annyi mint 5-8-10 éve??Szerintem nincs,de a csajiok nem emlhetnek csak csökkenthetnek,mert ti az adoniszok elvárjátok hogy szeressék csupán élvezetből hab testetek pfúúújj!!!mostmár komolyan nem érdekel itt senki.Nyíregyháza a tirpákok helye kevés ilyen hely van ahol ilyen szutykok vannak mint itt.Szóval itt egyik perverz se törjön pálcát mert az ég rá talál szakadni!!!!!Jajj micsoda mérges pattanást nyomtam ki most,és még tudnám írnni reggelig.De már ezt is felesleges volt!!!Na csáo