Pontosan erről beszélek ! Vannak sz.lg.lt.t.k ( lásd Milla is ) akik elvárják hogy f.z.ss.n.k neki de ezen felül még extrát is akar !! ( Sajna az is a mi zsebünkre megy )
Talán ezért nem kellene sztárolni , magát a lánynak ennyire !!
Pontosan erről beszélek ! Vannak sz.lg.lt.t.k ( lásd Milla is ) akik elvárják hogy f.z.ss.n.k neki de ezen felül még extrát is akar !! ( Sajna az is a mi zsebünkre megy )
Talán ezért nem kellene sztárolni , magát a lánynak ennyire !!
Szia!
Én maximálisan egyetértek veled :)
Kedves wjdks! Köszönöm,az észrevételed! Nagyon "szimpatikus":-), vagy!!!
Egy észrevétel. "Zsani",barátnőm a nevét nem úgy írja le, hanem így Zsany, látod y-nal a végén!!!
Hidd,el én sem kötekedni akarok és tisztán látom azt,hogy ki,kinek fz*t,és azt,hogy mi a feladata annak aki,
a szolgáltatást nyújtja, illetve a szolgáltatást igénybe veszi!
Na,és persze nem azt írtam,hogy "maradandó élményt",hanem "emléket"!
Mégegyszer köszönöm,minden forúmozónak,hogy különösen sok időt,és figyelmet forditanak rám!
Ebből,azt vélem leszűrni,ennyi idő elteltével érdekesebb vagyok,mint a frissen hirdető leányzók :-)))
Nem gondolom úgy,hogy sztárolom magam, nincs rá szükségem. :-)
További szép napo,t minden fórumozónak. PUSZIKA.:-)
Megmondó és Sakk-matt örülök,hogy egyetértünk,akkor már hárman biztosan egyformán látjuk. :) De részemről lezárom ezt a dolgot és legközelebb,ha erre tévedek és valamelyik hirdető hölgy hozzászólásától égnek áll a hajam,akkor nem írok ide,csak szépen lesimítom a kezemmel. :) Jaa és olvastam természetesen Milla,amit írtál az imént,hát elnézésedet kérem,hogy barátnődnek a nevét úgy írtam,hogy "Zsani" holott ő "Zsany". :) Igen tudom,hogy nagy divat manapság ez az "y"-ozás,de ezek szerint én még automatikusan Zsaninak írom,de tényleg bocsánat érte. :) Amúgy srácok arra gondoltam,hogy végülis 2013-at írunk,egy felvilágosult társadalomban élünk,kezdjük el mi is "y"-nal írni a nevünket,mert úgy vagányabb lenne,nem? :) Mennyi Pisty,Józsy,Sanyy szaladgálna itt az utcákon? :)) Sziasztok!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Szia sakk-matt!
Nem,értelek, saját magad sanyargattad azzal,hogy nem érezted jól magad a M.ii.-nál?
Mi értelme volt a többszöri próbállkozásodnak?
Személy szerint,én nem értek veled egyett!
Tegnap meglátogattam,Zsany-Milla párost,és bizony azt kell,hogy mondjam kellemesen csakódtam bennük,a sok negatív kritika ellenére!
Bennem igencsak "maradandó emléket", hagytak.
Semmi,baj nincs velük. Aranyosak ,közvetlenek.
Saját vélemény,és az is,hogy nektek valamiért szemet szúrtak a lányok.
Viki várunk vissza nagyonhamar Nyíregyházára!!!
Te vagy az egyik legjobb csaj
Egy nagy rajongód
Kedves Zénó!
Bocsánat,hogy újra én de pár hozzászólással ezelőtt írták, hogy ők nem együtt vannak!! Akkor hogy látogattad meg a Zs-M párost ???
Helló Gróf!:)
Pontosan!:)
Bocsánat, ZS-CS páros!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Mona ás az Amina egy lány a hülye is látja csak nem értem hogy futhat 2 hirdetés 1 szolgáltatórol???
Dehogy is, csupán ikrek. Ha pedig nem akkor az egyik a másik alteregója, vagy a másik az egyiké !
Szarul retusálta a segge fölött a tetkót amatör.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Valóban..Amina és Mona tényleg 1 csaj..Kedves Mona az 5.képen ottfelejtetted a tetkód.. pff :D
Ezek csak észrevételek!!!!1 részt ez a vendégek áttverése..Màsrészt csalàsnak lehet az ilyet nyílvànítani...persze hogy utàlsz felnézni ha épp rólad van szó..vagy épp hozzàd tartozó személyről.. ;)
Kamilla messze a legjobb lány Nyíregyházán!
MIndent úgy csinál meg ahogy megbeszéltük a telefonba,
sőt még túl is tesz rajta. MIndenkinek csak ajánlani tudom!
Nagyon aranyos kedves, hatalmas melle van, és még a popót is szereti!
Nem rak ki egyből a házból, hanem mindenről beszélgethetünk.
Én megtaláltam a lányt akinek visszatérő vendége leszek!
Drága, sok sikert a kereséshez!
Helló,
úgy gondolom mindig vannak olyanok, akik a lányokat szende szűzeknek tartják és mi gonosz férfiak csak kritizálni tudunk. Talán nemcsak a jó tippek miatt kellene feljönni a fórumra, hanem az élményeket is megosztani, azaz nem más kárán elkerülni lányokat.
Nem tudok akceptálni egy rossz minőségű szolgáltatást csak azért, mert esetleg rossz napja volt a leányzónak, akkor azon a napon nem kell hírdetni!
Nem diszkont *rat kérnek el ebben az esetben, hanem a teljes d*jat. Lehet, hogy kicsinyesnek tartottok, de tőlem sem vesznek meg hibás vagy kifogásolható terméket és Ti sem fogadnátok el az élet más területén ilyet!
Ezt azért írom mert, korábban emiatt kaptam innen is, onnan is kritikát!
Következésképpen, aki azért kritizál, mert mi néhányan a lányok hibáira hívjuk fel a figyelmet, tessék gyűjteni a p*nzt és kipróbálni a lányokat, majd megosztani a véleményeket!
Pl. Virág tetszik, de a héten nem tudok menni hozzá, de szívesen venném a tapasztalatokat!
Előre is kösz!
Üdv:
Sziasztok!
Tifani ( 20 ) -ról nincs valakinek hiteles beszámolója? Úgy látm június óta fent van, de még nem találkoztam eddig Vele, viszont nagyon csiklandozza a fantáziámat. :-)))
Üdv: Thomika
Ezzel sajnos én is így vagyok, egyáltalán nem veszi fel a telefont, még sms-t is írtam neki, bár ez veszélyekkel jár.
Hogyis van ez? Ez most kinek az önrekláma?
Hi!
Valakinek megosztaná velem a tapasztalatát Reginaról, Grétiről és Zsófiról?