A konkurenciának nem tetszik. :P
A konkurenciának nem tetszik. :P
Sziasztok!
Tapasztaltabb fórumozókat kérdezném inkább,hogy kihez érdemes manapság Nyíregyházán menni,érdekel a MILF kategória,de a fiatalabb tehetséges versenyzőket sem vetem meg :) :) :) Köszönöm szépen előre is!
Így van nem tetszik a lehuzos réti négereknek ...-...-...nak nevek nem írok tudjátok kire gondolok.Elkellene gondolgozni lehet ha normális szolgáltatást kapna az ember a lehúzás helyett 2-3 annyi zseton folyna be nem?
Sziasztok!
Valamikor még tavaly jártam Lianánál az Old Garpe street-en.
Bár nem biztos, hogy Liana volt, mert nem a képeken szereplő lány nyitott ajtót, hanem egy kis nemzetiségi beütésű hosszú fekete hajú csaj. Igaz egy másik lánnyal volt együtt, aki jobban hasonlított a képeken szereplő Lianára.
Nagyon jól éreztem magam nála, szeretném ismét meglátogatni, de nem találom a hirdetését. Talán Amina hasonlít rá a legjobban, felhívtam de nem ő az.
Szóval nem tudjátok, hogy Liana most milyen néve hirdet?
Privátban is jöhetnek infók!
Még valami: Daniella panelban vagy társasházban szol.gáltat?
Valamint Maya21, Kim, *** moderálva *** lányokról is jöhetnek infók!
Köszi:
Szatyor
sziasztok.lányok hírdetéseit nézegetve,feltünt egy-két dolog.a nyíregyházán rendelő myra nevű lány debrecenbe rebeka néven dolgozik,a hét minden napján.kérdezem én ,két helyszínen egyszere?nem valami lehúzós csaj ez? :)
Kedves Vaddisznó!
Hozzászólásodra szeretnék reagálni.A "myra" nevezetű lány nem én vagyok,sőt ismerni sem ismerem.Szia
nagyon verébnek nézel rebeka?a képek ugyanazok rózsaszín tűsarkú meg ugyanaz a táj.te dolgod.
a lehúzást meg lehet szüntetni! volt rá példa olaszban a román származású lányok folyamatosan meglopták az olasz vendégeket,ekkor egy firenzei srác megmondta,hogy lefertőzi az összes lehúzós csajt.ez meg is történt ,mégpedig úgy,hogy a kezére öntött egy szert (én tudom mit ) és az aktus előtt vagy közbe elég,ha odanyúl épp elég annyi,és méhfertőzést kaptak tőle
Igazad van vaddisznó. Amikor megjelent először a nyiregyi hirdetése már akkor is furcsa volt..srácok, vigyázzatok a csajjal.
A fotózkodás helyszíne és a kellékek cseréje meg pusztán a véltlen műve, Vágjuk! :D Megnézhetnéd nem e tollas e a hátunk!
Én nem fogok vitázni senkivel,de tudod mit be kell jelentkezni myrához mivel gondolom nyíregyházi vagy,majd utána jöhetsz hozzám is és látni fogod a különbséget.sziasztok
És szerintem barátnőm még lehet mert nem egyedűl dolgoztam nyíregyházán de az ő haja fekete az enyém barna.A lehúzásról a véleményem pedig az hogy felesleges mivel abból úgy sem élsz meg.
Sőt ha megbeszélünk egy időpontot mindőtökkel akik kételkednek létezésünkben,akkor én és Mira is meg tudunk jelenni csak hogy ne járass le másokat!!!Mondjuk pl hétfőn este?
Rebekaaa csupán azért reagáltam amiért azt állítottad nem ismered a másik leányzót!! Ehez képest hírtelen váltottál és immár a barátnőd? Szó nincs itt semmiféle lejáratásról!
Kedves Vaddisznó amig nem gyözödsz meg személyesen arról hogy lehuzás illetve átverés addig megkérlek ha unatkozol keress jobb elfoglaltságot.szerintem ha ugyanaz a helyszin illetve kellékek attol még lehet két külön lány.szeretnélek megkérni hogy ha már vádaskodsz elösször jol nézd meg a képeinket: haj hossz,szin,testalkat stb. Rebeka még uj lány és tapasztalatlan forum terén miről számolhat be és miről nem.
Üdv Mindenkinek
Érdeklődnék, hogy Liana 19 dolgozik még az É....-in, adna valaki egy élő telefonszámot, ha igen?
kendra 19-ről tud valaki valamien infót
kedves mmira és rebekkaa a regisztrációtok 2013 07 19 13:20 és 13:26 elég érdekes :)azt irtad hogy nem is ismered ahoz képest sokat megtudtál róla :)
Zsaninak és Csillának láttátok a fotóit? Kinek mi a véleménye? Mert szerintem etől voltak már jobb fotóik is. Olyan, mintha Millát utánozak?
Alexa 29-ről infó?