Szia!
Ezt küld el a Vl szerkesztőségnek is.
Üdv: Thomika
U.i.: egyébként jók a képeid! :-)))
Szia!
Ezt küld el a Vl szerkesztőségnek is.
U.i.: egyébként jók a képeid! :-)))
Szia Vanda!
Egyébként már akartam kérdezni, hogy biztosan 167 cm vagy? A képeid alapján min. 175 cm-es lábakkal rendelkezel! :-))))
Sziasztok!
Szeretnék ma meglátogatni egy fiatal szép hölgyet. Kit ajánlanátok? ( vannak már jelöltjeim, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre )
Sziasztok,
Biáról vmi infó? Nem látom a hirdetését egy ideje.
Ez a ***moderálva***l járó veszély!!
Találó a neved :D szerelmes lett és abbahagyta, állítólag :)
Vandáról még úgy sincs infó,jól el is beszélgettek akkor hajrá :)
Szia Boss!
Nem beszélgetünk, csak én "beszélek". Mivel nem válaszolt a kérdsemre, ezért töröltem a felhívandók listájából. ( megsértődtem )
Más?
Azért nírtam volt :) hátha live-ba össze jön :D nem szabad feladni,lehet belőle egy jó élmény is.én nagyon sokszor jártam már így flegma volt telóba írtam e-mailt nem válaszolt és még is Pozitív volt minden :) Amíg nem próbálsz ki valamit addig nem tudhatod milyen. Vagy Bettykéről sincs infó Lináról se,ha meg lutit akarsz akk Barby 24,Szandi, Linda, Lotti :)
Ez jó hír neki,nekünk nem annyira..Azért köszi az infot
Én nagyon tudom ajánlani Lénát. Már többször voltam nála, minden rendben volt. Gina is jó, de az ő hírdetését már nem látom. Voltam nála is, nem tudom mi történt vele.
Lolitánál volt már vki? ilyen tipusu lányt keressek most.infot légyszi
Voltam már ott is minden o.k. csak kicsit nagyon nem volt aktív,lehet csak rossz napja volt :) jót dumáltunk,meg minden de nem azért mentem, am kedves csaj kecó full :)
Köszi, de lénát nagyon jól ismerem már, én ezekre a fiatal leányzókra gondoltam. :)
Szóval ezek a fiatalok mind úgy gondolják, hogy megérdemlik a fel*r*t? Lindától félek, mert azt írták makrancos, időnézős...
Helló Thomika! A ***moderálva*** apróban megtalálod a hírdetést. Amúgy régi motoros már ő is! De mikor én hozzá jártam mindig tökéletes volt minden. Úgyhogy nyugodt szívell ajánlom. Szia.
Klaudia 26-nál nem volt még tényleg senki? Vagy annyira gáz lenne a csaj?
167 cm vagyok kedves Thomika :):)
Vanda te is fiatal korosztály ***moderálva***vagy? :P
Kedves hatas,vállaszolnék a kérdésedre ,ha érteném a kérdésed,mert értelmetlen szeríntem :):)