Szia Bigbang!
Mizujs veled? Látom hozod a formád! Nagy a konkurencia???
Lassan kialszik a fény, minden gyertya elolvad egyszer, talán bele kellene törődnöd?!
Szia Bigbang!
Mizujs veled? Látom hozod a formád! Nagy a konkurencia???
Lassan kialszik a fény, minden gyertya elolvad egyszer, talán bele kellene törődnöd?!
Szia Füstmentes,ismerjük mi már egymást?tudjuk,hogy elmúlt már karácsony kinek igy kinek úgy!
Szia Bingbang!
Igen tudjuk hogy elmult már karácsony , ép úgy mint te !!!
Nagyon is jól ismerjük egymást!!
Ja , meg rajtamkívűl jó pár ember ,hogy ki vagy te és mi vagy te !! (Hírdető)
Akinek nem inge nem veszi magára !!
Srácok Anettről tud valaki valamit?
mien a csajszi ajánlott-e?
Gyerekek! Sok friss husi és elég csinosnak tűnnek? Valakinek van valamilyen tapasztalata :)?
Gondolok ezalatt: Nikolra, Lottira, Heléna, Anett, Barby?
SZANDY 24 ROL VALAMIT TUDTOK
Csáó Barby 20 nagyívben kerüljétek Melindával együtt mindketö GYULA csáó vigyázatok LEHUZÁS!!!!!!!!!!!!!!!
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Sziasztok!
Amint pár nappal ezelőtt igértem hogymeglátogatom a Heléna nevezetű leányzót,úgy ma ezt meg is tettem !
Az elejétől a végéig az egyeztetéstől az elköszönésig minden tökéletesen ment!
Mikor megérkeztem hozzá , akkor derült ki hogy a Lotti hírdetővel együtt dolgozik!
Amikor Helénával végeztem , nem tudtam kihagyni a Lottit , egy gyors francia erejéig !
Jártam már ebben a lakásban még annó Alíznál , akkor is egyszerüen és korrekten mentek a dolgok ,épp úgy mint most!
Nem reklámozni akarom őket , de erőssen ajánlott kategória mindkét lány!
Hajrá Uraim !
Klaudia (vagy akinek úgy tetszik, két évvel ezelőtt ex-Jenifer) régi helyén új, és ízlésesen színes falak közt pár napja egy új lányt üdvözölhetünk, Kezdő Bettikét. A régi telefonszám miatt bemutatkozását mindjárt kiemelt helyen láthatjuk. Fényképei a némi retusálás ellenére azért a lényeget bemutatják nekünk. Adatlapját olvasva furcsának tűnhet, hogy kiemeli a vegyvédelmi kötelező használatát. Ne lepődjünk meg rajta, hiszen ami máshol természetes, az itt korábban nem volt az... Sok sikert tevékenységéhez és reméljük tovább élvezhetjük társaságát, mint az elődeinek!
szép kamu Lotti nem is vele van xd
Szia Enzo24 ! :)
De igen is Helénával d*lg*zom :)!!!!
Bizonyosodj meg elsőnek róla ,aztán írj légyszíves a fórumra ! :)
Köszönöm Puszi Lotti :)!
Jé, egy értelmes lány. Ez a legjobb reklám. :P
Hát.. Holnap szeretném meglátogatni Lottit.. remélem nem jön közbe semmi... de ha mégis, akkor következő hétvégére csúszik az egész. Remélem nem kell addig várnom.
Lomhaságom miatt lemaradtam a hozzászólásodról, pedig adok a véleményedre! Ezért ha úgy gondolod, felvilágosíthatnál egy lámpa segítségével :)
Sziasztok! Krisztáról ki mit tud? Mik a tapasztalatok ? ?
Jó napot mindenkinek!
Előző hozzászólásomban leírtam, Helénával és Lottival töltött rövidke idő alatt szerzett tapasztalatomat. /rövid beszámoló volt, mi van ha kivesézem az elejétöl a végéig?/ Nos már ez reklámnak számított valakinek!
Csak érteném már meg végre, hogy mire való ez a fórum?! Nem arra hogy segítsük férfitársainkat hogy ne fussanak Gyulába, vagy mozdonyszőke rosszakarókba?!
***mofderálva***
Szóval igenis Lotti és Heléna : ERÖSSEN AJÁNLOTT!
Hajrá férfitársak!
Valóban, Heléna és Lotti is hús-vér lányok, és együtt rendelnek... Én Szép Helénánál jártam, a képeken Ő látható, csinos, vékony, picit szende lányka, formás cickókkal. Kedves, intelligens, értelmes, versenyképes hölgy, úgyhogy bátran lehet látogani ;)
Arcra milyenek? A'rban mennyire vannak elszállva fiatalságukkal?
Hogy mire való a fórum?Lehet csak én látom így.Meg mindenki magából indul ki,de szerintem ez a fajta buli ami itt megy az nem arról szól,hogy neked pl jó legyen.Egy se jókedvében kamatyol veled.Az biztos,hogy a nők 99% azért szereti a f...szt,de ha nem kéne nem lenne hivatásos.Arról nem is beszélve mekkora buli ez más bácsiknak,vagy manapság egyre több néninek.Azért a mi országunkban ezt is sokkal lightosabb formában csinálják.Előfordul azért nálunk is,hogy egy csajt úgy kezelnek,mint az állátvásárban a malacokat,de azért ritka.
Meg lehet ez is csak az én nézetem,de abban mi a jó,hogy biztatok másokat,hogy menjetek és d..gjátok azt akit én is.
Reszben egyetertek veled,fustos,de jo,ha van egy-ket kapaszkodo,mikor azon filozunk,melyik holgyet keressuk fel,ha tarsasagra vagyunk.
Szoval csak annyit akartam,h voltam Helenanal,megbizhato leany! ;)