Dolgozik a két ünnep között ajánlott szolgáltató?Olyan kellene aki masszírozni is tud.
Dolgozik a két ünnep között ajánlott szolgáltató?Olyan kellene aki masszírozni is tud.
Csá makktársak!
Az elmúlt időben több leányzót is meglátogattam!Kivétel nélkül elégedetten távoztam tőlük!
Az első hölgy Regi25 volt!Igaz a Beatrixhoz indultam de mire oda értem neki el kellett mennie és a Regi nyitott ajtót!Csábos csinos széparcú mosolygós fiatal hölgy!Zuhanyzási lehetőség adott és nem mellékesen ő is lezuhanyzott az akció előtt!A lakás nagyon kúltúrált és rendezett!NF tökéletes és nagyon kellemes a bejárat is!Mindent összevetve elégedetten távoztam tőle!Ajánlom mindenkinek!Ezután a Dia30 hölgyet szemeltem ki!Csinos tetkós hölgy!Nagyon kedves beszélgetős intelligens és csinos csaj!Üditővel kínált aztán zuhany!Nála csak egy NF-re voltam ami igazán szuper volt és remegő lábakkal távoztam tőle!A következő hölgy a Dóri23 volt!Ő az a kategória akin van mit fogni!Szép arcú és kedves lány!Zuhany nála is adott!Kedves és nagyon beszédes lány!Egy masszázzsal kezdtünk hogy oldjuk a feszültséget!Az NF tökéletes és a bejárat nála is roppant kellemes!
Mindent egybe véve mind három hölgy ajánlott kategória!De aki nem hiszi az járjon utána!
Sziasztok!
Most először vettem igénybe f*z*t*s lány sz*lg*lt*tását, méghozzá invitáltam a saját házamba, mert szervízbe volt az autóm, gyalog meg nem szeretek közlekedni.
Név szerint nem említem a lányt, csak ha nagyon kíváncsiak vagytok a nevére, nem akarom, hogy emiatt az egy eset miatt ítéljétek meg, mert lehet valaki másnak több tapasztalata van vele.
Szóval megérkezett hozzám, azt mondta sok dolga van még, vágjunk bele a lényegbe, f*z*ssek előre.
Kicsit meglepődtem, és kételyeim voltak, minek kell sietni, de k*f*z*ttem, ne ezen múljon.
Mivel én nem szeretek p**cit nyalni, ezért hátulról csináltam, kb 10 perc után azt mondta, várjak egy kicsit, ezután odapisilt a földre egy kicsit, és azt mondta, bocsi fel vagyok fázva, de most már mindegy, és tovább folytatta a vizelést a NAPPALIMBAN!
Csak azért nem pofoztam meg mertm egsajnáltam, ezek után jobbnak láttam befejzeni a dolgot, és elküldtem.
Vagy csak én vagyok ilyen balszerencsés, kezdők "szerencséje"?
Mással nem esett meg ilyen?
Hát ez marha jó! XDXD Ilyen szerencsétlenül még csak te jártál a közösségben! Szerintem mindenki kíváncsi hogy ki ez a perverz nőszemély úgyhogy légyszives árúld el nekünk a nevét hogy más ne járjon így!
A kellemes élmények mellett volt rossz élményem is!Az érintett hölgy puncica!Nem nyír1en rendel hanem egy mellette lévő kis tanyán!A hely nagyon nem bizalom gerjesztő!Külsőre jó a csaj!Nagy didkók meg csinos test de amint megszólal kilóg a szájából egy MTZ!A bejárat olyan mint egy őserdő és ráadásúl előröl hiányos a foga is!Mindenen akadékoskodik!Mire kiegyeztünk mindenben és bele mentem volna ha már ott vagyok alapon rákérdeztem hogy akkor hol tudnék lezuhanyozni!Közölte hogy az nem fog menni!Na gondoltam ha erre nincs lehetőség az sem kizárt hogy ő sem tette meg úgyhogy kaptam a kabátom és leléptem!Az eddig előttem szólók áradoztak a hölgyről és ezért látogattam meg de ezek után az sem kizárt számomra hogy csak önreklám volt!
Én nem ajánlom senkinek kivéve aki kedveli az ilyesfajta extrém dolgokat!
Dóri23-at ajánlom a számodra feltéve ha szereted azt a kategóriát akin van mit fogni!Kellemes beszélgető partner és jól maszíroz és a NF az valami fenomenális!Hidd el érti a dolgát!
Sziasztok! Barbi 18-ról van valakinek infója? Előre ios köszi.
Szia Kuplung!
Nem kételkedem a szavadban, csak szerintem nem annál a "P.u.n.c.i.c.á.n.á.l." voltál, akiről a többiek is írtak. Te nem vletlenül Nyírtelek környékén voltál? Ott rendel egy csaj, aki nekem már a telefonban sem volt szimpatikus, úgyhogy kihagytam.
Az eredeti P.u.n.c.i.c.a. a belvárosban van már jó ideje, a kétoldalú nagy bevásárló központ mellett.
Üdv: Thomika
Millánál volt már valaki?Caks masszázs van?Elöre is köszi az infot!!!Csáó
Melindát kerülje mindenki=Gyulával lehuzás VIGYÁZATOKCsáó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hello! Engem is érdekelne ez a lány! Aki most hírdet, az lenne a hamis? Megnéznéd nekünk? Amúgy én is Nyírtelek környékén élek. Hol van ez pontosan?
Hi, Edison!
Hát hol leledztél eddig, te? Olyan régen olvastam tőled bármit is, ez már hiányzott! :-))
Helló
Erre a névre én is kiváncsi vagyok!
Üdv Thomika!
Igen nyírtelek mellett voltam!Akkor bár nem a Vl-en találtam rá a lányra vagyis inkább lényre de a képei azok megeggyeznek az itt jelen pillanatban is hírdető p.u.n.c.i.c.a23 képeivel!Elképzelhető hogy a lény visszaél az itt hírdető hölgy képeivel és ezesetben elnézést kérek hogy rontottam a negatív értékelésemmel a boltot!
Szia!
Igen sajnos "nagyon hasonlóak" a képek.
A nyírtelki az ***moderálva*** oldalon hirdet.
Nekem mondom már a telefonban sem volt szimpi, úgyhogy "nyomtam egy DEL gombot".
További jó vadászatot.
Szia Numinex!
Nézd meg az ***moderálva*** oldalt. A társkereső rovatban van egy lány "Diszkrét helyen " címmel hirdet ( dec. 19 ) Ő az aki egy Nyírtelek melletti tanyára invitál.
Minden bizonnyal nem annál a lánynál voltál aki itt hirdet. Esetleg máskor ha ide írsz kritikát, először hívd azt a számot amit ezen az oldalon megadtak. Ott is hirdet Puncica, de ezzel a számmal, te meg hívsz egy másik lányt aki nem ezen a néven hirdet mégis itt írsz, rossz kritikát. Gratula.
Szia Petya!
Belátta a tévedését, sőt elnézést is kért, nem kell lehordani!
szaiasztol! Ma délután Zsanynál voltam. Nagyon jól massziroz, Kedves , aranyos érti a dolgát. Sajnos csak kézi munkára lehet bejelentkezni. Nelly sajnos nem volt ott aki mindenre vállalkozik. De semmi gond. Amit vállal abban profi. Nem bántam meg hogy elementem. Maszzázsra és kellemes kézi levezetésre másnak is szívesen ajánlom.
Hm!!