Srácok én egy darabig nem leszek elérhetö viszont a barátnöm Anett igen :)
Aki szinvonalas helyen normális körülmények között akarja magát jól éezzni nyugodtan kerrese szép arcu csini barinömet Anettot
Puszi fiuk ;)
Srácok én egy darabig nem leszek elérhetö viszont a barátnöm Anett igen :)
Aki szinvonalas helyen normális körülmények között akarja magát jól éezzni nyugodtan kerrese szép arcu csini barinömet Anettot
Puszi fiuk ;)
Köszi Thomika, majd írok beszámolót. üdv
Férfi társaim! Szonja 36- ról kérek szépen infókat!
Köszi
Tonó
Szia Tonó!
Mi pedig Rólad kérünk információt!
Köszi
Thomika
Kérlek tisztelettel Thomika!
Én egy negyvenes évei végén járó férfi vagyok, aki változatosságra vágyik.
Üdv
Tonó
A fenébe!
Most nézem,hogy hirdetőnek írnak, pedig csak egy nyálát csurgató hapsi vagyok.
Szia!
És hol hirdetsz?
Üdv: Thomika
Szia!
Mondom, hogy nem hírdetek!
Csak beregisztráltam, mert kíváncsi vagyok és "hírdetőnek" hozott a rendszer. A franc sem ért ezekhez a gépekhez!
Üdv
Sziasztok!
Valakinek információ a Zsani19 nevü leányzórol??
A képei valódinak tünnek.
Üdv!
Találós kérdés: Mi lehet a közös bennük? Melinda - Olivia - Dorina.
A válasz egy férfinév.***moderálva***l kezdődik. :-)
*** Kérjük az önreklám mellőzését!!! ***
Jó estét Urak!
Ez itt a reklám helye:
Ma meglátogattam Tildát!!
Végre nem egy gizda csaj nyitott ajtót, hanem egy nagyon kedves mosolygós fiatal leányzó aki nem egy modell alkat, de ezt a kedvességével helyettesítette.
Szóval ajánlom!!!
***moderálva*** itt majdnem mindegyik.Sok még amelyik nem romantikus származású is***moderálva***lehet szerintem.Nézem,hogy sok már mindent beVálLal.Orrba,farba,házhoz,legénybúcsú.Ebben a hidegben most menő a Jucifürdő a majom uccában.Múlt hétvégén voltam én is.Még ott is ólálkodik pár csaj.A nagy lapaj paraszt,fuxos,szaunázós vagányokra hajtanak.
Most nem látom a hirdetését,de múltkor gondoltam megnézem már a híres-nevezetes XY nénit.Hát azért odavágtam neki,de mindenre gondoltam előtte,csak arra nem,hogy mozdonyszőke.De inkább az hangolt le,hogy annyi esze nincs,mint egy tangabugyinak.És nem játszotta meg magát!!
A v*nd*gkör is két felé oszlik.Vagyis két és fél felé. A mozdonyszőke ***moderálva*** bácsik,a mozdonyszőke jobb módu v*nd*gek,meg elvétve egy-két fehér ember.
Engem is Zsani19 érdekelne.
Már v 2 éve nem látogattam innen senkit, de a képei alapján beleszerettem:D.
tapasztalatok?
Hívott már el valaki itt saját lakásra lányt? A Bogit elmerné hívni valaki?
sziasztok ha örökösföldi lányt tudnátok ajánlani megköszönném
Ezt most úgy érted, hogy hozzám valaki más hívott-e már el lányt, és az, aki ezt megtette, el merné-e hívni Bogit úgy általában bárhová, bármikor, bárminek? :-)
Sajnálattal kellene elfogadnom, ha az utolsó két sorod igaz lenne. Akkor ez felvetné a természet körforgásának elvét, miszerint az oroszlán (miután gazellát evett egész életében, majd meghalt) testéből fű növekszik.
Na, sajnálattal konstatálom hogy funkcionális analfabéta lettem:)
Ezt akartam: Hívott-e már el valaki itt saját lakásra lányt, és hogy a Bogit elhívná-e valaki:)
Saját lakásra, basszus. Valami nem stimmel a rendszerrel...:D
Saját k*r*ra (miért nem engedi kiírni a ***moderálva** szót???