Köszi :)
Köszi :)
azt nem értem h a kamu hirdetések mint pl Csinike hogy lehet fotógaranciás ?!
DORI 23ROL TUDTOK VALAMIT IRNI NORMALIS VAGY FLEGMA?
Hi Arena!
Nehéz ezt képről kiszúrni (sokan szoliznak a lányok közül a szép bőr érdekében), nekem inkább a névválasztás adott okot a gyanakvásra.
A képen lévő lány hajszíne pedig inkább világosbarna, tehát számomra ez sem volt árulkodó. De amikor szembesültem a ténnyel, akkor inkább leléptem.
Amúgy biztosan van a roma lányok között is kifogástalan tipp-topp hölgy, de én ezt inkább kihagyom.
Nincs mit, örülök hogy segíthettem!
Én is kaptam már tőled néhány jó tippet Debrecenben...
Tegnap felhivtam egy fiatal HÖLGYET(akivel már a télen voltam egyszer) és milyen véletlen,hogy pont ahhoz a címhez navigált ahol hajdan a mi Letti és Kinga Baba nevü versenyzőink DóóGoztak.
Biztos csak csupa véletlen,hogy pont ott talált albérletet.
Valószinü sokan emlékeznek még rá! Lettit is Kingát is egy galériás kecóban a lépcső alatti ágyon lehetett "tolni".
A ház tulaja biztos nem is sejti,hogy mind a kétszer rosszlányoknak adta ki.
Valaki nem tudja, hogy Klaudia 21 dolgozik-e a héten?
Millát nagyon meglátogatnám, de tudtommal csak masszázst vállal... esetleg van valakinek egyéb tapasztalata?
Tisztelt uraim! A Bogi lánykáról tudunk vmit? Ő érdemes-a arra hogy időt szánjak rá vagy felejtős? Van-e lehúzás, stb?
Válaszokat előre is köszi ;)
Emese20 nagyon GYULA FEELING!!!!!!!! CSAK BÁTRAKNAK ÉS HÜLYÉKNEK, MERT FELESLEGES *** modrálva ***!!!!! TÖBBET ÉR EGY BRÁCSÁZÁS , MINT HOGY ODA MENJ...
Szia Fustos! Lettiről nem lehet tudni semmit?? Vayg nem tudnál ajánlani egy jó csajt a városban?? Mostanában elég sok a Gyula...
Jól mondod rocco kolléga!!!!!!!!!!!!!!
Lettiről meg Kingáról csak következtetni tudom,hogy átmentek madameba!Már rég nem látni itt a hirdetésük,de mondom kicsit érdekes,hogy van két új csaj akik ugyanabban a házban átvették a helyüket.
Bogi lánykát felhivtam egy párszor,de ott is ki tudja mi van!Ugyebár volt neki valami kolléganője is aki aszem hamarabb is kezdte hirdetni magát.Most mégse látható csak a Bogié.Hivtam többször is mind a kettőt és olyan volt mintha mikor ki vette volna fel a telefont.Eleve hasonlitott is egymásra a két csaj,de szerintem valóban kettő lehetett és nem kettős hirdetés.Szerintem vagy két testvér vagy két rokon csaj lehet.Nem valószinü az sem,hogy boxosok,de nem is azok az igazi finom hölgyek.Számomra a cím se volt valami biztató.A köR úT TeM ető környéki részre hivtak.Az viszont számomra elég gázos hely.Meg fiatalok még,tele álmokkal!Hátha valamelyik gazdag vendég többet is akar....
erre egyszerű a válasz én lettynél voltam kb 1 hónapja és mondta elmennek másik városba mer kevés a vendég
és a 2 új csajnál is voltam nagyon korrektek Kriszti 32 igazi perverz (jó értelemben), másik Melissza 29 ő viszont azért visszafogottabb de amit kérszt azt megteszi és mind a 2 hirdetővel jól ellehetett beszélgetni túl is léptem az időt és nem szóltak :)
Te nem az a paraszt vagy aki a konzervgyárral szembeni kocsmából vezényli az emlitett két csajt meg még plusz Dorkát?
tudod ki a praszt te gyökér amúgy nem ha ismered Bia nonstoppót ő ismer ezen a néven
normálisan is meglehetne szólitani az embert nem kell egyből parasztnak lenni olvass inkább vissza a hozzászólásaimra és megtudod
Mármint ki ismer kit meg milyen néven?Vagy mi?
bár 24 évesen nem is lenne rossz *** moderálva *** akkor nem nagyon kéne melóznom:)