Helló!
Milyen régen is írtál?! Azt gondoltam, már felhagytál a... Mielőtt Gina elment, nagyjából akkor voltál itt utoljára. Kérdezném, hogy mi újság, de már leírtad. Helló!
Helló!
Milyen régen is írtál?! Azt gondoltam, már felhagytál a... Mielőtt Gina elment, nagyjából akkor voltál itt utoljára. Kérdezném, hogy mi újság, de már leírtad. Helló!
Nem megy ez neked gyula vedd már észre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
natyka-ról valami info???
Sajnos Aliz abba hagyta ! Kár volt érte ! Nyiregy legjobb csajának lehetett mondani ! Mint ahogyan látom , nem csak én voltam vele megelégedve ! Háth csak annyit tudok mondani hogy kár érte ! Api32
Hello Kit !
Én Aliznak csak egy vendége voltam ! Olvazsgass már vissza ! Nem csak én istenitem :)! Api32
Ja-Ja Apikám!
Állítólag férjhez megy.Sok boldogságot kívánok nekik!(esetleg nektek)
Majd olvasgass sokat "zs" nélkül !
Én vissza "olvazsgattam"! Aki dicsérte Alízt (így helyes, mert Aliz, olyan nincs), az mind egyszer-kétszer írt ide. Akkor is vagy őt dicsérte, vagy róla kérdezett. Tehát az is te voltál.
:D
Dórinál volt már valaki? van lehúzás? testre egy kicsit molettnak látszik az egyik képen. telefonon keresztül egész kedves.
Gitta gyula e? :)
Ez most komoly, úgy mint régen, vagy kamuflázs?
Meglátogattam Jázmin19-et: tényleg olyan jázminos az Aladdinből, mondjuk, hogy "egzotikus". De csinos és tényleg ő van a képeken. Ketten rendelnek, de diszkréten megoldották, hogy csak egyedül fogadott. A lakás eldugott csendes helyen van, a parkolás ingyenes.
A lakás kellemes, hangulatos, csak a tv zavart egy kicsit. A törülköző tiszta, de érezni rajta, hogy használt.
Na és maga Jázmin: kicsit kedvetlen, unott, néha még be is szólt, de mindent megcsinált amit kértem. Nem egy beszélgetőpartner, ez frusztrált egy kicsit. De tényleg szűk, és feszes popsival és cicikkel relkezik. A franciája olyan nyelves-dinamikus. A lovaglás is változatos, a hegyén gyorsan egy kicsit, aztán mélyen le.
Talán egy kicsit túlságosan is igényes, francia után törölgette a száját, a végén még tisztítókendőt is adott a brének.
Összesítve 7/10. Ha jó passzban lett volna, akkor talán kellemesebb szájízzel távoztam volna, de így is megérte.
Barbara egyértelműen GYula! Telefonban fenyegetőzik, hogy milyen meg hány ebert szed össze és kerestet meg miután közöltem vele, lebukott! Ha tuná ki vagyok, nem tette volna. Mint a rendősrégen, mint az ügyészségen igen magas szinten vannak ismerettségeim. Eddig kerestem, mert nevet és telefont váltott, természetesen a dolognak nincs évége! mindenki kerülje!!!
Hát most nem akarok ezen nagyon rugózni,meg állítólag tilos is,de nem értem minek kell mozdonyszőke csajokhoz menni!!!!Van itt a fórumozok körében is bőven mozdonyszőke gádzsó.D..ugják azok a mozdonyszőke lányokat.
Sok,nem mozdonyszőke lány nem is fogad mozdonyszőke vendéget.A telefonból rájön már a legtöbb,hogy kokeróval beszél és lerázza.A fényképeken is sokról egyből látni! Minek kell akkor felhívni és elmenni hozzá??Most nem csak Gyuláról van szó,akinek jelen pillanatban 3 hírdetése is van.
Valakinek valami tapasztalat Anikó(20)ról? Ferenc krt-n fogadna..
Várom a válaszokat! :)
Tisztelettel:
Joe_bacsi
Remélem még nem mentél el hozzá!!! Anikó20,Beáta22 tutira Gyula!Gitta 19 meg gyanús,hogy szintén.
Nem ismerős még a nyíregyházi GYULA veszély???
VAN A VÁROSBAN EGY KIS MOZDONYSZŐKE CSAJ AKIT MÁR ITT A FÓRUMON ELNEVEZTEK GYULÁNAK.
EGYSZERRE 2-3 HIRDETÉSE IS VAN! HA ODAMÉSZ KIRABOLNAK!!! EGY 60 ÉV KÖRÜLI VÍNASSZONY MEG KÉT MOZDONYSZŐKE KOKERÓ A MODERÁTORA!!!
VAGY A FERI krt-ra, VAGY A K. LAJCSI STREETRE HÍVNAK.2 LAKÁSON IS CSINÁLJÁK.A NEVET HETENTE VÁLTOZTATJÁK.VOLT MÁR A CSAJ JOLÁNKÁTÓL GIZIKÉIG A SAMANTÁTÓL ESZMERALDÁIG MINDEN NÉVEN HIRDETVE.TEL.SZÁMUK VAN VAGY 100.AZT IS MIKOR MELYIKET HIRDETIK MEG.
DE KÖNNYÜ FELISMERNI!! VÉKONY,FEKETE HAJÚ,MOZDONYSZŐKE(KOKERÓ,ROMA,NEM MAGYAR STB)CSAJ.
SOKSZOR A BÚTOROKAT MEG EGYÉB DOLGOKAT IS FEL LEHET ISMERNI.RUHÁJA SE VALAMI VÁLTOZATOS.CSAK KEVERNI SZOKTA.EHHEZ A BUGYIHOZ AZT A MELLTARTÓT,EZEN AZ ÁGYON EZZEL A LEPEDŐVEL KÉSZITIK A KÖVETKEZŐ HAMIS HIRDETÉST.A MELLBIMBÓIT IS KÖNNYÜ FELISMERNI.
PÁR SZÁZ EMBERT MÁR LEVETTEK A VÁROSBAN.
SZERINTED KINEK VAN BŐR A POFÁJÁN KIHÍVNI A ZSARUKAT EGY ILYEN RABLÁS UTÁN??PLÁNE HA NŐS!!
-MI TÖRTÉNT?-kérdi a rendőr
-HÁT AZ ÚGY VOLT,HOGY..IZÉ... SZÓVAL EZ A HÖLGY PROSTITUÁLTNAK ADTA KI MAGÁT.
FELHÍVTAM,ELMENTEM HOZZÁ ÉS KÉT NAGY DARAB ....MODERÁLVA...(NEM SZABAD KIMONDANI,HOGY c..G. ÁNy)FÉRFI KIRABOLT.
Nem mentem el, és köszi, hogy szóltál... csak felhívtam, érdeklődtem... pár dolog azonban "szemet szúrt".. gondoltam azért biztos, ami biztos megkérdezem az aktívabb tagokat..
A Gyula-ügy anno engem is érintett... pont emiatt kérdeztem meg..
Köszi mégegyszer fustos! :)
Sziasztok!
Regi (25), illetve Viki (30) felől érdeklődnék. Valakinek van infó? Tisztaság, megbízhatóság, illetve esetleges beszámoló érdekelne. Köszönöm.
Sziasztok!
Idősebb lányok közül (30 fölött) kit ajánlottok a városban?
Köszönöm!
Warning!!!
Tímea (21) = GYULA
Hát ez sajnos megint bukta....Ejnye-bejnye.... xD