Nem! Sajnos csak keddtől lesz. :(((
Nem! Sajnos csak keddtől lesz. :(((
Én meg nagyon remélem,hogy abbahagyja keddtől!!
Igaz Daisy?!Tudom,hogy el fogod olvasni a fórumot.
És miért?
Köszi Petya!
Máskor is, Hatas!
Füstös, te mindenkit szóban izélgetsz? :))
Azért,mert hiába magyarázom neked meg neki is,hogy térdig érő szélben nem lehet kekszet heggeszteni a liftaknában.
Nem!Daisyt élőben.
:O Azt hiszem ezt nem értem.
Hát nem is kell ezt neked érteni!
Akkor miért írod ezt nekem?
Kicsit lassú a felfogásod!Ez Daisynek szól majd ha legközelebb belép a fórumra és elolvassa.Bár lehet most is online a kis huncutja!
Nem az én felfogásom lassú hanem te írsz nekem hülyeségeket. Nézd meg mit írtál a kérdésemre.
Dehonnem...értem én,hogy villanymotor!De mi hajtja?
3sör,két fél szilva,meg 2 fél whisky van az agyamban.Most megyek aludni.Keddig:-))
Hát neked valóban füst lehet mindenhol. Fent is.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket előre is minden Hölgynekés sok locsolót!
WL: Remélem hamarosan személyesen is "locsolok" ;)
Szoktad nézni aszem a Discoveryn egy csávót aki mentalista.Bűvészkedik,gondolat olvasó,jellemfelismerés stb.Sokan mondták már,hogy én is kicsit mentalista vagyok.De inkább az évek meg a rutin.Nem azt mondom,hogy én vagyok a város fenegyereke,de sokak tudok sok mindent.Ismerek pár Petyát is aki nagy p...na vadász.Azé' nem harapok!Legyünk haverok!Ok?Vagy inkább csak felejtsük el egymást!
sziasztok !Kellemes Ünnepet kivánok mindenkinek!Bia nonstop!
Szerintem is felejtsük el egymást! Egyébként neked inkább más jellegű gondjaid vannak. De azt nem mentalistának hívják.
köszi a választ ,majd kiprobálom valamikor.
Én nem vagyok bolond!Azok a titokzatos hangok is megmondták.Daisy is Bia is megmondhatja!Az olajat itt hagytad.