Idővel változnak a lányok, a hozzáálásuk, ***moderálva*** :) , stb. Mostanában egyre több negatív véleményt olvastam Krisztáról (25) ezért eldöntöttem, hogy magam járok utána, azaz felkerestem egy hosszabb kihagyás után. Kicsit nehezebb volt elérni, ennek oka, hogy szám nélkül próbálkoztam, de végül sikerült. Ugyanolyan kedves és szolgálatkész volt a telefonban mint régebben. Ugyanott ***moderálva*** mint egy éve, saját házban, ahol senki más nincs, se másik lány, se strigó, se lopás. Szexi fehérneműben nagy mosollyal fogadott, csinos volt mint mindig. Megismert, beszélgettünk, de közben már ment a tapi. Nem kellett irányítani, érti a dolgát, felismeri mikor mit kell tenni, mikor vegye kézbe vagy szájba a dolgokat, stb. Végig élvezte a helyzetet, nem nyafogott pózváltáskor, sőt továbbra is kezdeményező maradt. Két menet között újabb beszélgetés, végig vidáman. Nem feledkezett meg az üdítőről és a csokiról sem, egyáltalán nem siettetett, a telefonja végig némítva volt, így egyetlen csörrenés sem zökkentett ki minket az élvezetekből. Nem tudom itt egyesek kihez, mihez vannak szokva, de szerintem Kriszta (25) az egyik legjobb lány a városban, akin egyáltalán nincsenek meg a kiégés és unalom jelei, mivel tényleg élvezi amit csinál. A helyszín tökéletes, a hozzáállás maximális, a lány kedves és csinos, arcra szép. Örüljünk neki, hogy még nem hagyott itt minket, remélem nem is fog. Továbbra is csak ajánlani tudom annak, aki nyugodt körülmények között kellemes kikapcsolódásra vágyik.