Szia Nowone!
Nem az volt a célom.Csak egyszerűen irritált a stílusa...ennyi.
Szia Nowone!
Nem az volt a célom.Csak egyszerűen irritált a stílusa...ennyi.
Ugye nem baj ha kinevetlek?:)
***moderálva***
Hajaj, Tesó! A baj nem kevés részemről sem. Sajna nekem is csak kompromisszumokkal megy a dolog. Nem tudom, hogy mi az elvárásod, ha Reni teste sem volt elég jó. Nincs mást, ezzel kell beérnünk. Ha nagyon vékony kell, akkor Jázmint próbálhatod.
Te tökéletes testű görög Isten...te...)
Most inkább rajtad kacarászok:)
Csak nevek, mert kérdezted. De megint jelzem, hogy ez a felhozatal, és némi kopromisszum nem árt. Kriszta, Ivett, Szandra, Linda, Sziszi, Mesi hirtelen.
Renikének jó a teste, ebben igazad van. Ő egy kedves lány. Nekem az nem tetszett,hogy olyan csunya ***moderálva*** Nekem az olyan gusztustalan. Valakinek jó, nekem nem. Nézd......... valaki meg a szőröspinát szeretni..
Hú, ez most egy kicsit nekem is sok volt a naturalitásodból. Nem lehet minden tökéletes, mert még a végén beleszeretnél. :-)
lehet :)
Mission: Nyíregy kis város. A jó, fiatal csajok itt ingyen ***moderálva*** bulikban, amennyiben a társdalmi ranglétra elég magas fokán levő ***moderálva*** látnak. Kiadhatod a frusztrációdat, speciel engem még szórakoztat is, de ezzel nem lesz jobb a helyzet. Én képek alapján több csinos csajt is látok hirdetni, szóval annyira nem rossz a helyzet. nowone listájából meg akkor is lehet csemegézgetni, ha fontos a változatosság.
Szia!
Tedd ezt, mint oly sokan mások!:)
Amúgy meg, akiknek neten nagy a p*fájuk, azoknak a valóságban kicsi, hidd el nekem! Én pl mission hszaiból már rég nem hiszek el semmit sem!:D
Ez valóban így van nemcsak a neten a valóságban is ,aki sem külsőleg sem,sem az ágyban nem tud produkálni semmit ,az van a legjobban elszállva magától.Kiváncsi lennék ennek a pasinak a TEHETSÉGÉRE!!Itt meg bárki írhat bármit.Egyébként ennek ki felel meg ha Ginába is belekötött,pedig neki jó teste volt és a város egyik legjobb szolgáltatója közé tartozott.Nem tudom mit veri itt a nyálát,nem kell nyiregyen szolgáltatóhoz járni,emelje be a seggét a kocsiba, el kell látogatni más városba,itt csak kidobott pénz minden kefélése.
Figyeljetek!! Ezt nem elhinni kell, hanem elmenni oszt megnézni.Majd mindenki rájön,hogy igazat irok.Különben is azért van a fórum. A ***moderálva*** meg nem fogok szépen beszélni, mert azok! Gina is hogy nézett ki, te jó isten. A tese az fasza volt, de a feje az meg gyalázost.Na de jó volt az nektek :) Én az olyanokhoz nem vagyok hozzászokva. Pffff.... Nekem nő kell aki elém áll, és felál a ***moderálva*** tőle egyből. ***moderálva*** , hanem legyen nő.
Figyuzz! A Sziszinél voltál már? ajánlom, hogy elégedd légy
Hali!
Tudnátok nekem ajánlani csinos 18-35 közötti nőket?
Kriszta? Noémi? Barbi? Szandra? Ivett? Renike? Róluk mit tudtok mondani?
Sziszi, Gina ők kik akiket említettetek? Nem látom most fenn őket...
Thx a válaszokért ;)
Helló Darth! Ditke, Dundika, Pircsi. Szerinted mi a közös bennük? Miért épp ők reagáltak rád?
"olyanokkal szeretnék ismerkedni aki nem szexet akar, hanem szeretkezni szeretne."
Mintha részesei lennénk a női érzelmi evolúció következő lépcsőjének. Felemelő érzés. :-( Már boldog is vagyok, hogy ehhez is hozzá lehet férni.
Hát hogyne csak az igazat, a színtiszta igazat!:D Akkor miért is nem mersz bemutatkozni senkinek a nickeden, és miért is nem vállalod fel magad?
De nem lepődöm meg, mert minden fórumon vannak ilyen emberek, és szerencsére sok helyen abba az irányba megy el ez a fórumosdi, hogy bizonyos feltételekhez kötik a beírást, vagy a tagságot, hogy ilyenek ne irogathassanak. És ezekből a példákból lehet érzékelni, hogy ez mennyire helyes!:)
Ja, és olyan nincs, hogy ne lehessen normális stílusban írni. Aki erre nem képes, azt le szokták tiltani a modik, és komolyan mondom ennek talán még egy ilyen jellegű helyen is lenne értelme!
Vagy másképp fogalmazva, aki csak így, és ilyeneket tud írni, az inkább menjen el egy kocsmába és adja ott elő magát, míg valaki be nem veri valaki a képét... Merthogy ez a fajta stílus oda való. (És remélem ezzel egy kocsmát se sértettem meg)
Köszönöm ,ilko...Aranyos vagy,,és ember....