Sziasztok!
Vivien (20)-hez volt már valakinek szerencséje?
Félek, hogy a képek átverősek. Tapasztalatokat szívesen fogadok.
Sziasztok!
Vivien (20)-hez volt már valakinek szerencséje?
Félek, hogy a képek átverősek. Tapasztalatokat szívesen fogadok.
Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek! 🥳🥂
Akkor már megirhattad volna,kitudja hányan szaladtak bele azota akkor.... :(
Ámen! BÚÉK Neked is! 😊🥳🥂🍾🎉🎆
Volt hozzá (nem) szerencsém
Egy..... Lehúzás kis ci.
Sikerekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!
Sajnos se itt se máshol nincs fotogaranciája, plussz ... más néven is hirdetett ott viszont volt pár negatív vélemény rola.... attól még nem írnam le de mindenképpen óvatosan kell kezelni a dolgot😉
Boldog Újévet Mindenkinek!🎊🍾🥂💥💫🐖🎏🎊
Gyönyörű székely Újévi köszöntő – Minden magyarnak hallania kell!
„Dolgoznunk kell sokat, tanulni, haladni, így fogunk jobb jövőt Istentől várhatni! Kötelességeinkről ne feledkezzünk, mindenkivel mindig csak jót cselekedjünk! Szeretet, megértés legyen a jelszavunk! Ez irányítsa tetteink, gondolatunk! Ezt vésd szívedbe székelyem, magyarom akkor jóra fordul bizton jóslatom! Erdély ország népe figyelmezz a szómra, hallgasd meg tanácsom a jóra, hasznosra! Szeresd Istent, hazád és fajodat szeressed és ha kell érte áldozd vagyonod, életed! Légy családszerető, takarékos, józan így lehet csak részed testi, lelki jóban! Okulj őseid sokszor hallott példáján. Bizalmad Isten és magadban legyen csupán. Így várhatsz jobb jövőt, szebb magyar életet!
Adjon Isten ilyen boldogabb Új Évet!”
Én menni akartam csak miután láttam,hogy a másikon Nati19 nevű hirdető hölgynek is ugyanaz a telefonszáma hanyagoltam a témát!
Boldog új évet kívánok Minden hirdető hölgynek, a hozzájuk látogató uraknak és a szerkesztőség tagjainak! 😊🥳🥂🍾🎉🎆
Sajnos már rég volt ilyen! 😁
Simánnnn😉😉😁😁🙏🙏🙏
Volt mar kozuletek valaki olyan lannyal Nyiregyen akivel egesz ejszakat vagy napot voltatok?
Boldog Új Évet Mindenkinek!🍾🥂🍾🎉🎊
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek
Sziasztok. Kellemes sikerekben es jo kufircolasokban gazdag 2023at mindenkinek.
nalam top egyes szolgaltato volt Denisa (34). Imadom, legkorrektebb szolgaltato, ha valakit ki kellene emelnem akkor ot mondom, meltatlanul keves pozitiv hozzaszolast talalok itt rola sajnos. Elso talalkozas utan mikor hivtam ujra bemutatkozas nelkul tudta a teloba ki vagyok, nyilvan aki kedves vele es van ra esely hogy visszajaros lesz azokat elmenti, nagyon figyelmes tole. Vegig lesi mit akarsz, nem finnyaskodik. Tud durvulni is volt mar hogy elokerult a bilincs is. Talalkozas elott mindig megkerdezi mit vegyen fel ami bejonne nekem. Imadom.
Nem jarok tul sok lanyhoz, sajnos keves idom van ra, de sokszor negativ szolgaltatoba futok bele.
Meli 22 telefonos beszelgetes alapjan inkabb kihagytam, sztem jobban is jartam.
Kívánok mindenkinek, nagyon boldog és szeretettel gazdag, boldog új évet,,, 🍾🍾🍾🍾🍾🍾B, U, É, K
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!🍾🥂
Liza21 valaki blokkolta már? Privatba is jöhet... vagy lessek rá én.... ☝️🙂