Voltam nála ugy 3 éve még Nyiregyen az árok uton... akkor jött haza Daniábol.... teljesen korrekt nő volt ,jo testel es jo hozzáállással... azóta melyik irányba változott azt nem tudom de akkor mindenképpen megérte a látogatást a hölgy.
Voltam nála ugy 3 éve még Nyiregyen az árok uton... akkor jött haza Daniábol.... teljesen korrekt nő volt ,jo testel es jo hozzáállással... azóta melyik irányba változott azt nem tudom de akkor mindenképpen megérte a látogatást a hölgy.
Hogy érted azt, hogy fel ák a farkam?
Vicc vagy😀 további sok sikert a lejáratáshoz, de nem fog sikerülni!!!🙂 új tag ként ez elég durva szerintem. Akik már voltak nálam tudják hogy korrekt vagytok, te pedig ásd el magad bárki is vagy!!!!
Sziasztok! Bogi formás milf(42) Denisa(32) érdekelne, ha valaki tudna szolgálni egy kis információval akár itt, akár privátban azt megköszönném!
Hát, ez a Zitácska megunhatatlan, mindig van valami új, valami pozitív hozzáadás....😊
Mióta hozzá járok "szup-per a vérnyomásom"!!!😅
Köszönöm Kiskezitcsókolom!🤩
Persze, szerintem is, semmi gond vele. A beírás stílusából, meg az 5ös helyesírásból egyből levehető, hogy mi a szitu. Ennyi.
Linda24+ debreceni jatékos, óóriási nagy ívben....van beszamoló is róla a debreceni fórumon linda29 néven, debiben ezzel nyomult.
Volt szerencsém közben Adél24 debreceni hölgyhöz, egy fitness istennő, nehéz szavakat találnom annyira lehengerelt minden tekintetben, maga a prémim prémiumja, még most is csak tátom a számat, és le vok fagyva, annyira eszméletlen és buja volt a légyott.
Szerintem ez lejáratás, én semmi ilyesmit nem tapasztaltam, teljesen normális volt, amit vállalt megcsinálta. És nála lehet utólag is adni a csokit, nekem is ugy volt. Szóval ez már jelent valamit szerintem.
Kolléga tályékozódj mielött a farkad fel ák.
Az interneten ingyen van
Ú annyira tudtam. Túl szép,h igaz legyen. Gyanús volt a kezdetektől.
Bízik a webcam sexbe. Lehúzós
Sziasztok szép napot kívánok mindenkinek!
Először is azzal kezdenem aki Liza21 néven hirdet, Valójában *** moderálva *** hívják azt is meg tudtam hogy az apja egy bűnöző maffia tagja.
Ha el mész hozzá ki fizeted a meg beszelt osszeget addig aranyos es kedves utána arcot vált!
Bunko le kezelő miutan a penzt el vette.
El kezdi a franciát de olyan le kezelően es lattam hogy semmi kedve hozza tavozni akartam , kertem vissza a pénzt tőle amiert nem nyujtott érte semmit el kezdett fenyegetozni az apjaval !!!!!
Aki csak tud menekuljon onnanbaratnojevel fogad,
Szoval le huzas az egész
Ezt csinálja már egy hete.
Tegnap a reggelt Pécsen kezdte a Vanessza22, dél körül már Szombathelyen volt estére Debrecenben most ma már Sopronba rendel ... szerinted mennyire lehet komolyan venni ezt a hirdetést?? 😉🙂🙂🫤🫤😆
Ezt a Vanessza22-t valaki már leműszakiztatta esetleg? Írhatna pár sort. 😊
A csajokról megírtuk egypár hete -- a most Kendra 20 néven hirdető Barbyka, meg Jázmin -- a bökönyi bandát kerülni kell messzire. Ezért van a fórum, hogy tájékozódjon az ember. Róluk jót még nem írt soha senki. Biztos nem véletlenül.
Sziasztok. Panna 21 jelenleg debrecenbe rendel de szokott nyiregyen is lenni .valaki járt már nála?? Egész jó teste van de kiváncsi vagyok az arcára is :) valaki irhatna róla privibe
Sziasztok új vagyok kit ajánlanátok nekem Nyíregyházán? Köszönöm szépen
Tegnap Natasánál jártam, a hölgy csinos arca is szép, kedves volt végig jól éreztem magam, a környék nem a legjobb hírű tudja ő is, majd próbál keresni másikat, nyugodtan lehet menni hozzá nem lesz csalódás.