A nagytakaritásról csak annyit, hogy most is van olyan csaj, akinek 2 hírdetése van egyszerre. Ráadásul a szolgáltatása qrva gyenge, és ha megteheti az értékeidtől is megszabadít!
A nagytakaritásról csak annyit, hogy most is van olyan csaj, akinek 2 hírdetése van egyszerre. Ráadásul a szolgáltatása qrva gyenge, és ha megteheti az értékeidtől is megszabadít!
Kedves figaro!
Hogy egy lány miért váltogatja a neveit számait és lakhelyét?Erre rém egyszerü a válasz!!!!Azért mert takargatni valója van!!!!!Rosszabb esetben lopás,lehuzás átverés stb.Kevésbé rossz esetben nullával egyenértékü szolgáltatás.Ennek hamar hire megy igy egyre kevesebb a kuncsaft,de ha nevet és számot vált akkor esetleg uj lánynak hiszik és ismét vannak vendégei.A szerkesztöség most nagytakaritást tart a csereberélö lányok között ezért olyan kevés most a hirdetés.
erre meg senki sem valaszolt:(
Nem, nem én írtam. A dzsipók a helyemre pályáztak! :-))))
Szia Kinga baba :)
Hogy lehet megtalálni iwiwen?
Tudnál egy kis segítséget adni.
jaj apropo a niki -t elhibaztam,kitty-re gondoltam bocs
apropo skacok egy kerdes,itt van pl niki,szandra es most marian neven hirdeto csajszi,miert valtogatja valaki a nevet?
ezt magyarazza mar meg nekem valaki.
meg jo hogy nincs is tele helyesirasi hibakkal:))) don tavaris ezt ugye nem te irtad?
amugy meg ``totolve``:))
tisztelt Vl.hu szerkesztoseg!
nagyon orulok ennek a dotesnek,eppen itt lenne mar az ideje a sok fall.kamu hirdeteseket kiszurni,mert ugyebar mind tudjuk hogy csak az oldal szinvonalat rontjak.tovabbra is sok sikert,tisztelettel Figaro
Alekszandra egy nagyon jó gyengéd szőke bombázó.Igaz most még nincs rajta de kandurkáim ajánlom. Én nemrég voltam nála mert a számát elmentettem .Csak ajánlani tudom 06206282629
Mivel ünnepi hétvége van ez teljesen normális dolog.A lányok is a vendégek is,de még a szerkesztöség is pihen.Majd kedden ismét beindul a dolog.
A tegnapi mozgalmas nap után elég nagy itt a pangás!
Ismerős arcok, új nevek, de a színek nem változtak a palettában. Kb. 24 óra és minden a régi.
Sok hűhó semmiért!
Kedves Kinga Baba!
Bocsáss meg, hogy bele szólok itt az eszme futtatásba, de olyan hülye vagy mint macskát szarni! Engen parasztoztál le, mivel érdemeltem ki?
Egyébként van egy ide illő mondás: "Aki kurvának áll, az ne sírjon ha b.......!"
Mégegy dolog Kinga babának!
Délután itt ajálgattad hogy nézzenek meg az iwiw-en ha nem hisznek neked.Normális lányok ugy vigyáznak az inkognitojukra mint a szemük világára!!!Az eredeti neved és egyéb adataid dolgaid nem tartoznak sem a vendégeidre sem a fórumozó közönségre.A munka és a magánélet az két különálló dolog.Vagy esetleg a magánéletben is vendégekre vadászol?Vagy a vendégeid között keresed az igazit?Akkor szép életed lehet.......
....4you az oldal neve és két hirdetésed is van fent Melissa cica néven!A két hirdetéshez két külön telószám tartozik 0620...6839 és 0670...5297.Manapság egy harmadik telószámmal hirdetsz.De voltál te már itt a Vidékilányon Vivike néven is!!!Gondolom azért váltogatod a neveidet elérhetöségeidet és a lakásaidat hogy nagyon könnyen megtaláljon a rengeteg visszajáró vendéged.
Melyiken erre én is kiváncsi vagyok! Azért költözök mert szeretem a változatosságot! én megvagyok elégedve a vendégeimmel és ök is velem ! A fiút azért parasztoztam le mert megérdemelte! Na hagyjunk egymásnak békét jobb lessz igy mindkettönknek!!
Ez nem lejáratás!!!Én tárgyilagosan megirtam a tapasztalataimat rólad.Hogy valódi képekkel dolgozol,csinos ápolt lány vagy és hogy a modorod és a hozzáállásod nem az igazi.Egyébként a modorod most is megvillantottad.Az egyik fórumozót leparasztozod,nekem meg a ...omat ajánlod hogy fogdossam!!! :-) Erröl ennyit!! Nem kell téged lejáratni,lejáratod te magadat.Egyébként ha annyira jó vagy másoknak akkor miért költözködöl álandóan,és miért váltottál már többször is nevet?Egy másik hirdetési oldalon még manapság is van hirdetésed teljesen más néven.
Karika! Jol van elég a lejáratós dumáidból az a lényeg hogy másoknak jo vagyok!! Mást nem akkor fogdd meg a ...odat és csinálj amit akarsz!!!
Lehet hogy valóban rossz passzban voltál,bár akkor ez veled elég gyakran elöfordul mrt több embertöl is hallottam hasonló tapasztalatokat.A legénybucsu valóban nem könnyü dolog,tehát akinek nem megy az ne kinlódjon vele.Volt szerencsém más lányokhoz is ilyen bulikban,de nagyságrendekkel jobbak voltak mint te.Maradj a kégliden az való neked.