Kép alapján nem sok mindent lehet tudni róla
Kép alapján nem sok mindent lehet tudni róla
Mesélj!
Sziasztok! Infókat szeretnék kapni a Dóra, Réka, Sziszi, Virág és Zsani nevű felhasználókról. Köszi
Hello Mindenki! Holnap kurvázós napot tartok. Este beszámoló itt.
Hali ! Itt Nyír1en Én is voltam pár szolgáltatónál, és eléggé "lehúzó a helyzet" :S (de ezt szerintem már sokan tudják). Viszont annyira nem vészes :P, vannak korrekt lányok: Maya, Edit, Kriszta24, Lettike :) ... azt tény, h sok a kamu, ami elég gyomorforgató, és tény, h ezzel a korrekt lányokkal csesznek ki (nem beszélve ugye Rólunk, mégis csak mivagyunk az elsők). Réggebben valamivel jobb volt a helyzet, jobb csajok, kevesebb fosss ... Emlékszem egy csajra, akinél szerintem mások is jártak máár: Reni-nek hívták (06705884492), a Stadion és a Vasvári sarkán volt egy kéglije (erre dolgozik a Maya és az Edit is) ... olyan volt a csaj, mint az álom :D jó szaxi (finoman akár bőnyállal) aranyosan nyögdécselt hozzá, és úgy megcsinált, mint még soha :) csak egy jó ideje nem találni. Esetleg, h valaki tudna róla valamit :) írjon egy privit plzzzzz. Habár az érettebb korosztályt kedvelem, amiből sajnos nincs sok Nyíregyen, ha valaki erről is tudna valamit, meghálálnám az infót .... Örülök a fúromnak :) és, h vannak akik ésszel irogatnak ... GG Havas
Sziasztok! Infót szeretnék kapni Lya 27 nevű felhasználóról.Köszi.
Egy Kedves Vendégemhez szólnék!
Tegnap hívtál 12h környékén,kértél tőlem valamit amit én bizonyos feltételekhez kötöttem,mivel állításom szerint előző alkalommal te nem tartottad be a megállapodásunkat.Hiába erősködtél ,hogy igen és hogy ki is vagy./Rejtett szám átka/ Nekem teljesen más ember ugrott be.Aztán pár perc múlva rájöttem ki is vagy és neked van igazad!!Remélem olvasod a Fórumot és így szeretnélek megkérni hívj fel,megbeszéljük a dolgokat,minél előbb szeretnélek kárpótolni!!!
Puszi:Dundika.
Virág ötös,korrekt party az Ószőlő uton van Vandával, az is jó.
Sziasztok!
Szerintem Regina(20) 06-70/505-3696 szerintem minimum "kétes" kategória.
Ha a saját hajszínét sem tudja megállapítani, akkor ez legalábbis gyanús!!!
Üdv: Thomika
Szia bully69!
Szerintem ne reagálj rá! Ezt most már direkt csinálják. Szerintem aki rendszeres látogató, az úgyis tudja, aki pedig nem veszi észre a turpisságot, az majd később leírja a tapasztalatait a hozzászólásában. Én úgy gondolom, hogy ezzel, hogy lereagálod(-juk) a hozzászólását, önreklámját sokkal inkább eléri azt amit akar. Én a magam részéről erről utoljára írtam valamit. Inkább más dolgokkal foglalkozom a továbbiakban.
Üdv: Thomika
Kedves ármi,gigolo stb.!!
Mint már anyiszor elmondtam,nem vagyunk hülyék!!!!Sem itt,sem a PL fórumon nem a fogyatékosok gyülekeznek.Azonnal észrevesszük az álbeszámolóitokat,önreklámjaitokat.És már senki nem hisz nektek,és csak lejáratjátok magatokat!!!!
Kedves Mindenki!
A sok nyíregyházi vadászás után leléptem innen más városba!
Össze sem mérhető a minőség!
Mindenkinek sok szerencsét és csak óvatosan!
üdv:
maXXon
Üdv,én is így jártam a most magát Barbi-ként hirdető lánnyal,nagyon sok pénzem bánta.Ez nem most volt,de ő azótta is itt hirdet,méghozzá képgaranciával!Végül is ő van a képen:)Ráadásul még büdös is:)
Abba hagytad a piroson,most itt folytatod a szánalmas reklám kampányodat?Itt sem vagyunk hülyék,itt is mindig lebuksz!!!!!
Sziasztok srácok szeretnék veletek megosztani egy pár dolgot!!Nagyon fontos!! Rengeteg olyan lány dolgozik aki csal,és más fotóit használja!!Maradjatok a fotógaranciás lányoknál mert ott nem fog meglepetés érni senkit !! A lehúzásról nem is beszélve!! Említettétek a Toldit, Állomás,és Kórház környékét, nagy ívben kerüljétek,mert csak arra várnak mikor lép be egy 2- lábon járó pénztárca !! Nem érdemes képgarancia nélküli hírdetőhöz menni,mert csalók!!!!!!! A figyelo28-voltam! És üzenem a kétes-hírdetőknek,vigyázat mert én is vadászok nem csak a rendszer!!!!
Regi! Ez nem szép dolog tőled! :-) Te mint hirdető mit kerestél másoknál, ahol el tudták lopni a pénzed???
Legalább arra figyelj, ne buktassd le magad!!!
Sziasztok! Infókat szeretnék kapni a Dóra, Réka, Sziszi, Virág és Zsani nevű felhasználókról. Köszi
Nagyon sokk lehuzos csaj van nyíregyházán, óvakogyatok az álomás környéki lányoktol . Fekete hajú lányok mind romák és mint lehuzosak,én is meg jártam tegnam az "Arany János uton" elopták a pénzem ezek a mocskos cigányok, Toldi uton 60. meg nagyon rondák a nök. Ha tud valaki nagyon jó csajt kérem irjatok társaim. Cigányokal vigyázni kell elegem van már a sokk fekete hajú lánybol mert a teloba mind magyarlány at mondják csak fekete a hajunk, mikor meg oda érsz akkor fuuuuuuuuu. Én tanultam a hibámbol és már nem megyek be roma nöhöz. Jo tanács hogy az álomás környékére ne menyetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Volt régebben egy hírdető Fannibaba (70)307-4524 Ferec krt 41.A képen szuper, a szolgáltatás pazar.
De a valóság semmi, teljes lehúzás. A csaj nem az, a szolgáltatás se.
Most is hírdet ez a hölgy valós képekkel Barbi (30)489-8199, ez szintén egy lehúzós buli. Úgyhogy kéren férfi társaimat, e két név és telefonszám, utca elfelejtését.
Higgyétek el nagyon megjártam. Nem kívánom senkinek.
Ui.: Vigyázzatok Nyiregyházán.................
Sziasztok.Nem értem miért reklám az ,ha megdicsérek 2 lányt ..Ez nem reklám .Csak boldogsággal tölt el.Hogy meg voltam elégedve.Minden téren .A kedvességgel le a kalappal.Sajnálom hogy Nyiregyen már nem lesznek .Eszter és Anettka.:SA nyáron majd félve fogok elmenni egy vadidegen lányhoz ,aki ki tudja nem huz e le.Ő lesssz e az aki a képeken .Kedves lessz e .siettet e vajon ?El lehet e majd vele beszélgetni.Ezek mind mind hiányozni fognak .Ha valaki tud ilyen korrekt lányokat irjon .nem akarok zsákbamacskát...